Teraz jest 4 mar 2025, 23:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2006, 18:36 

Mordoklej napisał(a):
ZmudPL.. tak w ogole to Ty jestes ten gosc, co posadzal mnie o niezniszczalny czolg na Dragon Valley gdy zabilem Cie kilka razy.. Mowiles cos ze wladowales we mnie kupe rakiet z apecetki a ja ciagle jade Wink Dobrze ze ktos powiedzial Ci tam ze czita na niesmiertelnosc nie ma.. Ale sekret zdradzilem Ci nawet na serwerze -> klucz francuski Twisted Evil

Posądzałem cię bo takiego buga to jeszcze nie widziałem-miałeś DYMIĄCY SIĘ CZOŁG chwile przed wystrzałem z TOWa więc nie zdążyłeś go naprawic.Ni wiem do dzisiaj o co chodziło,przenikajaca rakietaROBIĄCA WYBUCH?!?!

A od razu w tym temacie,ostatnio na serwer NSZ wdarł się PRAWDZIWY CHEATER!!!!To nie był bug,moja głupota czy coś takiego,nicka oczywiście nie pamiętam,a nie on mnie zabił:(:(A oto suty...ekhm sytuacja:
Serwer[NSZ] Karkand.Byłem MECiem.Amerykanie mieli naszą bazę w głebi,więc jedni walczyli by ja odbić,a drudzy by nie zdobyli hotelu-ja byłem w tej drugiej grupie.
Dostałem się do bazy amerykanów po prawej jako szturmowiec,zabiłem jakiegos snipera i podniosłem jego kit(ważna umiejętność-korzystanie z podniesionych kitów) i z racji że nikt się tam nei spawnował zdjałem dwóch ze snajperki po czym spowrotem podniosłem szturmowca(z G3).Pobiegłem do ich bazy, i zobaczyłem lezącego komandosa który strzelal w naszych.Stałem za nim więc podszedłem na odległość noża i wysztrzelałem w niego 13 strzałow z G3-WSZYSTKIE TRAFIONE!!!!Już wtedy sie zdziwiłem,ale nic wziąłem pistolet i walnąłem jeszcze 4 strzały z pistoletu A ON ŻYŁ!!!!!Wtedy ktoś mnie zabił.Jestem pewien że to byl hack,a nie bug ,i jedyna pociechą jest to,że pamiętam że nie mial PL w nicku,ale wielu z was nie ma:(:( .Co o tym sądzicie?

Jak to ma DaGodness w podpisie: Own3d :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2