Nie pisz 2 postow jeden pod drugim! Masz opcje "zmien" - uzywaj jej...
Cytuj:
gracze nie umieją wyciągnąć z gry tego czegoś i dlatego robią z niej zwykłą zręcznościówkę, , potrzebni są gracze którzy kumają o co chodzi w tej grze
Smiem twierdzic, ze spora czesc tego forum gra w BFa wiecej niz ty. To co ty opisujesz sprawia jedno-polecam modyfikacje "project reality" tam bedziesz mial zgranie zespolu o jakim marzysz - sprobuj
Cytuj:
często na klanówkach robi się zamieszanie z lewej strony a ja od razu karzę drugiej drużynie iść prawą bo wszyscy pobiegli na lewo zanim wrócą, zanim komendant zauważy co sie święci mija sporo czasu i wiele może sie wydarzyć
Nie wiem z kim ty grasz klanowki skoro takie zdarzenia maja miejsce. Normalne klany nigdy nie rzucaja sie na 1 strone bo akurat wrog tam idzie. Co wiecej w 90% fakt, ze commander czegos nie zauwazyl jest wynikiem bledy w grze bo np mu nie wyswietlilo wroga na scanie. Pozostale 10% to gdy np cos robi typu wchdozi po drabinie i akurat w te luke wbije sie wrogi jeep np ale to rzadko sie zdarza.
Cytuj:
to gracze robią z bf2 zwykłą zręcznościówkę,gracze którzy nie umiją wyciągnąć potencjału tej gry więc dobrze by było by nie wyrażali swoich opinii na temat gry
Jak tobie "odbierano" prawo do wypowiedzi to byles wielce oburzony. A tu nagle sam cos takiego piszesz. Hipokryzja?
Cytuj:
a jak już to tylko na temat graczy, którzy ją niszczą, myślą że to , to samo co cs, stąd te infantry ,na siłę zrównać z cs-em
Sam infantry nie lubie grac bo jak mam ochote na walki piechoty to ide wlasnie na csa albo americas army. Co nie zmienia faktu, ze takie gry pozwalaja wytrenowac sie w uzywaniu broni przeciwko piechocie.