Mam pare pytan co do fufkcji bycia komendantem:
1) Po skonczonej rundzie (wygranej) w liscie wynikow jest podany wynik komendanta juz po podwojeniu pkt czy normalny, przed podwojeniem? Zastanawia mnie to bo mialem tam 63, a przeciez zadna liczba x2 nie da 63, ale tez nei dostalem odznaki komendanta ktora jest od 40 pkt. (bez podwojenia)
2) za co komendant moze dostawac punkty? w instrukcji obslugi pisze pare rzeczy ale czy są jeszcze jakies? (wypiszcie wszystkie) i czemu jak pierwszy raz bylem komendantem to nie dostalem pkt. za ludzi zabitych z artylerii? w instrukcji pisze ze komendant za to dostaje.
3) jak gram na obojetnei jakiej mapie to runda trwa najwyzej 20 min. , wiec w jaki sposob zdobyc baretke komendanta na ktora trzeba 50 pkt bez podwojenia i 25 min jako komendant w danej rundzie ;]
4) jakie są wedlug was najlepsze kryteria na mape (ilosk kuponow, ilosc graczy) aby runda trwala jak najdluzej?
P.S. pytanie poza tematem, jak zrobic najlatwiej 18 killi w jednej rundzie? Jestem początkujący, i nawet czolgiem nei umiem, a wrecz idzie mi nim chyba najgorzej, nei wiem czemu, jak ja napotkam na czolg to nie umiem nawet do neigo podbiec bo koles zara mnie widzi , a ja jak prowadze to nie widze nikogo w okolo bo te okienko takie male jest i za wysoko
Jak bede mial jeszcze jakies pytania to zapisze tutaj bo nie mam teraz sily myslec