Teraz jest 4 mar 2025, 23:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 23:17 

Dev, miałeś okazję grać z tym kolesiem na żywo? Nie, to się nie odzywaj. Ja grałem i mogę powiedzieć, że nie jest "nie-do-zabicia", ale skill'a ma, i to ogromnego. A tak jak mówiłem - kodek i cały film jest robiony zajefajnie. Delikatne efekty i super reżyseria. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 23:19 

a jaki ma nick :?:

Tytuł:
PostNapisane: 3 gru 2006, 23:23 

jak graliśmy, to był w Code7, więc [AKG] codeseven.rdx :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 00:05 

DeV napisał(a):
Nie popuście ona ma takiego skilla jak moja babcia. A co do jakości sorry wiecie czym jest own-age ? wszyscy znawcy fm przyznają mi racje quality SUX! a codec oh plz...

[quote=AreV]@DeV bez urazy ale ten film to zal -.- ; nic nie widac, pozatym UNLOCKER

True, porównaj filmy lepsza kompresja, lepszy kodek, pomysł, efekty jedyny minus to że akcja są z ffa i poor skill. AreV niewiem jak grasz, ale jak mówisz że Redux ma uber skilla to ... nvm zostawie to dla siebie.

BTW
Ile w swoim życiu widzieliście fm's ? 2 ? czy tylko to jedno ...[/quote]

dev słonko widziałeś kiedyś reduxa na żywo w akcji ? arev zapewne tak, ja i większość klanowców pewnie też i potwierdzą oni że redux to uber-pro-1337-mastah-wymiatacz, więc jak go na żywo nie widziałeś to raczej nie masz prawa mówić że gość nie ma skilla ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 01:39 

"Na żywo" zabawne stwierdzenie może piliście piwo razem huh ? Tak spotkałem go na serwie RAZ miał trochę gorszy ping i widziałem w jakich sytuacjach nie dawał rady (więc ping czyni ludzi uber 1337 na szczęście tylko w bf'e) zapewne gdyby miał mniejszy wszyscy uciekli by z serwera ale mieliśmy szczęście. Zdania nie zmienię facet ma skill'a ale to nie jest RaZieL, Voo czy nawet astz. Taka jest okrutna prawda life is brutal :wink:

PS
Lisek_M36 napisał(a):
Serdecznie prosimy o nagranie fragmovie z toba w roli glownej......

Male pytanko jaki masz necik?

A jakos sie nie liczy ja widze wszystko...

1. Bardzo chętnie ale jest pewnien problem
Bf niema systemu nagrywania dem (fraps ? mój komp tego nie pociągnie low fps)
2. who cares? (jak czegosz szukasz to napewno znajdziesz gl)
3. :roll: (na jakim ty świecie żyjesz; myślisz że jak zrobisz coś bez ładnego opakowania ludziom się to spodoba? Powiem ci prawde ale nikomu nie mów NIE)

I nadal nie rozumiecie Duck&Cover nie ma... nie ma tego czegoś, tak świetny podkład muzyczny i świetny pomysł na intro ale nic ponad to. Jak oglądniecie pewną ilość fm to zrozumiecie (z jakiej gry ? yyy rofl co to ma do rzeczy, jakiej kolwiek FEAR ET RTCW Q3 UT CS etc etc etc)

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 10:16 

dev widze że ty na siłe próbujesz nas przekonać do tego że chłopak nie ma skill a frag movie jest do bani. zrozum że na tym forum większości się podoba,ba większość jest pod wrażeniem ;). A o zobaczeniu na żywo miałem na myśli sparing a nie ffa ;). gra na sparingu infantry gdzie wszystko jest poukładana wygląda inaczej niż ffa gdzie nagle może ci czołg "wyskoczyć" ;)
i nie próbuj nas przekywać do swoich racji bo i tak nie masz szans, bo chyba za mało w bf2 grałeś,a infantry to w ogóle ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 10:34 

dev , ten koles tez nie ma skilla ? http://www.ninthgaming.com/index.php?site=files&file=2 (trzeba sie zarejestrowac, ale warto dla wersji hq, jest wersja lq na youtube, ale naprawde jest to low q)

@dev , wyluzuj bo straszysz takie lamki jak ja ;]

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 12:14 

@Dev- jak zownujesz 3 z Wildy pod rząd w inf. to powiem, że Redux jest low skillem:P

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 12:29 

Mulik napisał(a):
@Dev- jak zownujesz 3 z Wildy pod rząd w inf. to powiem, że Redux jest low skillem:P

indeed :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 13:00 

Nie podjełem się zadanie zbawiania świata lubie obserwować jakie są reakcja :roll:
Nigdzie w moich postach nie napisałem że Redux nie ma skill'a (tak jest jak chce się odpowiedzieć zaraz po przeczytaniu pierwszego zdania :wink: )
A że was nieprzekonam to też wiem zauważyłem to już gdy się rzucaliście na bf2142 ale to cała scena tak jest scena to wy right ? BTW to co mówiem Bf2142 jak szybko zdobędzie klientów tak ich straci :wink:

Cytuj:
bo chyba za mało w bf2 grałeś,a infantry to w ogóle :wink:

racja ja gram tylko na rnakigowych serverach gdzie w nazwie są noob, plebs, lame, nab lub podobne...
:)

c0lon3l napisał(a):
dev , ten koles tez nie ma skilla ? http://www.ninthgaming.com/index.php?site=files&file=2

Też nie czytasz co ludzie piszą ? :) filmik spoko ale ani lepszy ani gorszy od Duck&Cover

O i następny czy ja pisałem że Redux to low skill. Proponuje wrócić do szkoły na polski :roll: A co do Wildy to przy okzji :o

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 13:04 

DeV napisał(a):
Nie popuście ona ma takiego skilla jak moja babcia.

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 gru 2006, 14:16 

Mulik napisał(a):
DeV napisał(a):
Nie popuście ona ma takiego skilla jak moja babcia.

:lol:

:D A tak nie skakowane zdanie mój błąd, ale zaraz moja babcia było pro w ty co robiła HA i co ? :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2