Teraz jest 4 mar 2025, 22:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2006, 13:24 
Redaktor Battlefield.pl

Sandokan napisał(a):
Jak już odświeżone, to dodam swoje trzy grosze. Ja 90% czasu gram na snajperce. Na serwerze bez pojazdów używam M24, najcelniesza ze wszystkich, natomiast na serwerze z pojazdami bez dwóch zdań najlepsza jest M95. Spokojnie zabija przez szybę pilota (z takiej odległości żeby było go widać w środku) heli. M95 używam też kiedy gram w MEC. Największą zaletą jest, że można zabić przez np. blaszany płot. Nie jednym strzałem, ale zawsze można dobić kogoś, kto się schował.
Co do wyboru miejsca ukrycia, to stwierdzam, że najciemniej jest pod latarnią... Heh, kiedyś ubiłem chyba 5-6 kolesi leżąc 50m od nich, na środku drogi...

IMO wyrzeczenie się SWD to zbrodnia :p a w ogóle to nie wiedziałem że przez płot się strzela z m95 ;) chyba że wystaje noga przez płot :lol: wtedy cicach! nożem

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 01:30 

Każdy znajduje sobie coś dla siebie w gierce...

Jak widzę tą desperację w walce o heli, to mam dosyć. Gram dopiero od miesiąca i nie wiedziałem o co chodzi, kiedy koleś rzucał mi granatem dymnym i strzelał pod nogi... Czego się nie robi żeby być wysoko w stats.

Jednych denerwują snajperzy, innych medycy. Miałem scenkę, że gościu z mojego teamu mnie ożywiał, a drugi leżał (z przeciwnego teamu) i mnie zabijał! Zdążył 4x mnie zabić zanim się rozłączyłem. Wogóle to reanimacja jest bez sensu. Jak widzę po 5 ludzi po jednej i po drugiej stronie muru i na zmianę rzucanie granatów i ożywianie, to mnie śmieszy, ale w końcu każdy robi to co lubi.

Przy okazji, to chciałem ci powiedzieć (do _Dominiko_PL), że nie każdy musi wszystko wiedzieć o tej grze, a po to jest forum żeby dyskutować i pytać. Ty możesz mieć polewkę z noobków w BF, a kogoś mogą śmieszyć twoje błędy ortograficzne i interpunkcyjne.

Tytuł:
PostNapisane: 11 gru 2006, 20:56 
Redaktor Battlefield.pl

:?: oprócz cicach to chyba niema ortografów? A wiesz że nie pisze się wogóle tylko w ogóle :?: łatwo kogoś oskarżać [cześć, ff 2 :lol: ]

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 12 gru 2006, 00:13 

Właśnie chodzi o wogóle. Oddzielnie się pisze, ale wtedy kiedy mówisz o ogóle, czyli o np. "w ogóle ludzie nie są źli". Ale kiedy piszesz, że "wogóle nie wiedziałeś", to razem.

"Nie ma" pisze się oddzielnie, chyba że chodzi o niemą osobę...

Cicach to nie błąd orto, tylko literówka.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2