FragMaster napisał(a):
Co do tego drugiego to może ja obracam się tylko w gronie ludzi z bardzo niskim IQ ale Headshot to jedna z bardziej inteligentnych osób jakie znam.
IQ ludzi z którymi się zadajesz musi być w takim razie mniejsze niż Dody. Jak poprosiliby cię o to żebyś zabił jakiegoś super wymiatającego gracza bo nie możecie żadnego meczu przez niego wygrać, to byś to zrobił. Skoro Headshot jest tak inteligentny to powinien przewidzieć konsekwencje używania wspomagaczy, sam sobie w taki razie takiego losu nie zgotował, wy mu pomogliście

Z góry przepraszam za moje zachowanie, bo sam nigdy na takim miejscu się nie znalazłem i mam nadzieję nie znajdę. Gardze oszustami i złodziejami i to się na pewno nie zmieni. Nie znałem okoliczności złapania HSa na MSXsie i przepraszam za moje wredne zachowanie. To co napisałeś w pewnym stopniu usprawiedliwia HS w moim przekonaniu, co nie znaczy że mu przebaczę. Na jego miejscu, odpuściłbym sobie całą scene bf i zaczął grać w co innego, pod innym nickiem i bez wspomagaczy.