MichelCat napisał(a):
M24 - bardzo dobra, bardzo fajny klimat z grania nią, 1 strzał głowa lub 2 strzały w korpus żeby zabić
M95 - wielka i głośna armata, słychać ciebie na kilometr, efektywność taka sama jak M24 w wypadku postaci, skuteczna w pewnym zakresie na pojazdy (można zabić kogoś przez szybę w humvee lub pilota śmigłowca), gruby celownik, ogólnie moja ocena jest taka, że to gorsza armata od M24, bo snajperki ja używam tylko na wrogich żołnierzy
L96 - podobna do M24, dobry celownik, efektywność taka sama jak M24, podobno celniejsza od M24, ale tylko na większy dystans (tego nie mogę potwierdzić bo na Wake tak samo dobrze mi się strzela L96 jak i M24)
SVD - tu przegięli z siłą, ta snajperka jest słaba, a taka być nie powinna, chociaż twórcy musieli ją tak stworzyć, bo jest to broń samopowtarzalna, więc nie zdejmujesz oka z celownika optycznego, poza tym ma duży rozrzut na większe odległości... chociaż i na Karkandzie już potrafi zezować
SVD to najlepsza snajpa w Bf2, tylko trzeba umieć z tego strzelać. Headshoty wchodzą tak samo jak z m24 lub l96