Stalker P napisał(a):
Mam pytanko!!!
Mianowicie, gram na serwerze ktory ma ping w oklicah 125. czy to znaczy ze Ping o wartosci 125 to jest 125ms????
tak
Stalker P napisał(a):
Teraz najwazniejsze slyszalem cos o tzw hitboxah, czy zmiany tego parametru "SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.100000" to juz jest czit ?????
nie
Stalker P napisał(a):
Na jakiejs stronce wyczytalem ze majac ping o wrtosci 50ms trzeba wpisac wartosc 0.050000 w tej komendzie. Tak wiec w moim przypadku byloby to 0.125000?????
teoretycznie tak, praktycznie - kwestia gustu
Stalker P napisał(a):
czy ping 125 to jest juz duzy czy sredniawy bo niewiem czy zdecydowac sie na zmiane lacza by komfortowo sobie pograc?????
ping zależy głównie od jakości serwera i kraju, w którym się znajduje. pigni 100+ są imho wysokie i gra na nich raczej niekomfortowa, ale przed zmianą łącza proponuję zmienić serwer

Stalker P napisał(a):
czy oprocz hitboxow mozna jeszcze cos zmienic by poprawic celnosc????
wiele rzeczy... sam się w tym już pogubiłem
Stalker P napisał(a):
Czasami mam dosc sytuacji gdy pakuje gosciowi z 5m 3 headshooty i pol magazynka a on mnie zdejmuje 1 z lekkiej broni !!!!!!!!
tutaj bardziej sprawa packet losa i przestawionych swoich własnych hitboxów...
Stalker P napisał(a):
aha!!! last question!!! jak zmianiamy pozycje w pojazdach???np z kierowcy na operatora ckm???szukalem wszedzie nawet w poradniku ale niemoge znalezc Crying or Very sad
strona 6 instrukcji