Teraz jest 5 mar 2025, 20:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 lip 2007, 20:08 

Witam...
Gram w tą grę od dłuższego czasu ale ostatnio doszedłem do wniosku, że jest mniej realistyczna niż worms armagedon, cs, a nawet i pasjans.
Bo co to za gra, w której by zabić nie należy celować w gościa tylko obok niego :/ masakra jakich mało aż się grać odechciewa... Czy ktoś wie czy może szanowne EA ma zamiar udostępnić patcha, który owe błędy zniweluje?? bo serio co to za graa, gdy strzelając by zabić trzeba strzelać obok...
pozdrawiam zdenerwowany gracz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 20:10 

I czego oczekujesz po swoim poscie? Myslisz, ze rozpocznie sie jakas debata, pogodz sie z tym co masz bo i tak ten topic zostanie zamkniety :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 20:25 
Moderator forum

to było trzeba się dowiedzieć przed kupnem czy to realistyczna gra :)

zainstaluj sobie moda Project Reality - on zmienia BF2 w realistyczniejszą grę

edit: dzięki Lailonn :)

Ostatnio edytowano 2 lip 2007, 20:35 przez Piospi, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 20:33 

Realistyczniejszą*

Swoja droga czekam na posta, ktory odkryje, ze Bf ma bugi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 20:49 

Ja kupowalem Battlefielda 2 z mysla o grze wieloosobowej. Jazda roznymi pojazdami. Atrakcji zwiazanych z niesamowitymi akcjami w bazach przeciwnika. Dobrej pracy zespolowej, mozliwosci rozmowy z nimi, wyrazania swoich emocji poprzez Voip. Ta gra jest dla ludzi, ktorzy nie oczekuja od niej, ze bedzie realistyczna, a dla tych co chca przezyc milo wieczor z kolegami z sieci.

PostNapisane: 2 lip 2007, 20:59 

nazer napisał(a):
Bo co to za gra, w której by zabić nie należy celować w gościa tylko obok niego :/

LOL? to jakie ty pingi masz i na jakich serwach grasz? ja zawsze celuje W gościa i jakoś trafiam. nawet na zalagowanych serwach
nazer napisał(a):
pozdrawiam zdenerwowany gracz

ten post przypomina mi bardziej narzekanie a nie zdenerwowanie.

@UP: święta racja.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 21:17 

i co fakt ze strzela sie obok , obok a nie km dalej , powoduje ze gra nie jest relistyczna ? i to dno totalne bla bla ( nie mowiac ze ta gra w ogole z zalozenia nie miala byc realistyczna tak naprawde wiec )

chyba ci nie idzie i masz teraz o to pretensje bo jak dla mnie gra sie dobrze , wcale nie trzeba celowac obok gracza , moze w 10-20% sytuacji trzeba brac to pod uwage , no a ping tez ma znaczenie w sumie

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 21:33 

Bo FPS'y (no offence, wiem, że 25% bf.pl się na mnie za to obrazi :)) nie są stworzone dla "dziadków" po 30, oczywiście są wyjątki, ale najlepsi gracze, jakich znam są w wieku 15 - 22 lata, oni nie wymagają od tej gry realistyczności, tylko dynamiki i grywalności. Battlefield nigdy nie był grą strategiczną, gdzie ruchy wykonuje się jak... mhm na prawdziwej wojnie? Tutaj nie posuwa się jednej jednostki co trzy godziny, tylko większość decyzji jest podejmowana w ułamkach sekund... a to wszystko sprawia... że lubię tą grę, ile bugów by nie miała :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 21:33 

Nie podoba się to nie graj po co ten bezsensowny temat. Mi sie np. CSS nie podoba grę kupiłem, pograłem , odstawiłem i nie zawracałem chłopakom na forach Countera dupy, że nie jest realistyczna, że to że tamto tylko w nią nie gram więc po kiego Ty to robisz ??

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 22:43 

wlasnie "nie podoba się ? wyjdz" :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2