Teraz jest 5 mar 2025, 20:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 22:51 
Spamer!

temat rzeka offtop garsciami mozna tu zbierac ...
czy wy glupszego tematu nie mieliscie do odkopania i pogadania o bzdetach ? Czy wy nie macie co innego do roboty tylko na forum siedzicie i je zasmieczacie...
Zaraz poleca pewnie bluzgi w moja strone ale to bedzoie tylko znak ze ator ma moze .. cos do powiedzenia ale nawet nie umie sie wyrazic w tekscie pisanym i napisze talko : lol zal etc .. zwykly spamer i n00bek , nie Reolader , aka Dagodnes ? :roll:
Zamknijcie ten topic , to nie pierwszy gdzie ktos sie zali az nasowa sie slowo Zal ...

n00b - ktos kto pisze na dany temat i nic nie wie . a dany temat a sie jednak wymadrrza
owszem mote i to blad ale jednak jak sie zastanowic dluzej to i ujdzie w moim poscie spamerze...
. heh jesli ci cos nie psai to trudno
warto dodac jeszcze jedna moja mysl , a mianowicie dostales juz Drugie ostrzezenie co sie stao ? , byc moze Admini i Modowie przejteli na oczy ? oby tak dalej ÜÜÜ

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 18 lip 2007, 23:13 przez Blizzard_, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:04 

Ja polecam wikipedie :lol:
Chyba nie rozumiesz tego co napisales ;)
Pozdro i pocwicz skilla w bf2 , bo cos Ci nie idzie ^^ :*
Edit: Nie zaden Reloader , a r3l0ad3d
Mmmm..ale sie z Ciebie mysliciel zrobil ^^^___^^^ . Zaraz odpisze tylko ide zjesc cos , pozdro 3maj sie ^^
Cytuj:
temat rzeka offtop garsciami mozna tu zbierac ...

Spamowales niekiedy w 2142 zarowno jak i w 2 za nas wszystkich , wiec prosze nie gadaj bzdur
Cytuj:
czy wy glupszego tematu nie mieliscie do odkopania i pogadania o bzdetach ? Czy wy nie macie co innego do roboty tylko na forum siedzicie i je zasmieczacie...

Nie my, tylko jedna osoba , od ktorej to sie wszystko zaczelo . Nie miej do nas wszystkich pretensji o to , ze jakis imbecyl zaczal OT
Cytuj:
Zaraz poleca pewnie bluzgi w moja strone ale to bedzoie tylko znak ze ator ma moze .. cos do powiedzenia ale nawet nie umie sie wyrazic w tekscie pisanym i napisze talko : lol zal etc .. zwykly spamer i n00bek , nie Reolader , aka Dagodnes ? Rolling Eyes

Nie poleca zadne bluzgi , a napewno nie z mojej strony , z twojej owszem ( n00b - dla mnie slowo obrazliwe) . Spamer moze i tak , ale dlaczego n00b? Chyba zapomniales jak gralismy 5 vs 2 ( Ja i Tarnum vs Kan3ra , Ty , Bart3k , Adek , Dar3k ) i dostaliscie ostro po dupie...
Teraz pozwole sobie przytoczyc cytat z wikipedii

Cytuj:
Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Najczęściej jest używane w żargonie informatycznym, np. w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności. Pamiętaj - Newbie to nie Noob!
Newbie nazywany jest często w skrócie Newb, Noob. Ten drugi wariant ma posiadać bardziej negatywne zabarwienie, określając osobę szczególnie uciążliwą i utrudniającą życie innym. Nie powinno używać się Nooba na Newbie bo to jest wielka różnica. Newbie - początkujący , Noob - osoba, która gra i nie da rady zrozumieć gry (porównaj: trolling).

Jak widac nie napisalem tylko : lol , zal , etc

Pozdro i pocwicz noobku ( o tak - to akurat do ciebie pasuje )

Ostatnio edytowano 18 lip 2007, 23:33 przez DaGodness, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:30 

Ile razy zdazalo sie ze na lotniskowcu ok 5 osob czeka na samolot?Jeden z nich wsiada a reszta ani mysli sie odsuwac... A Ty co... Startujesz i zaliczasz 3-4 TK na raz.Nawet dobrze samolotu nie rozpedzisz jak kicka dostaniesz.

Albo 'walka' o czolg.Najczesciej na Jalalalalalalbabdadzie.Stoje, czekam na czolg, obok mnie koles ja wsiadam a on w samochodzik i roz******la sie o mnie przez cala runde.Oczywiscie to ja zrobilem TK... :stupid:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:35 
Spamer!

dagi ja ostatnio gralem w BF 2 z... 1,5 miecha temu , a wtedy dostalismy w dupke bo nie mielismy zgrania ,a wogole wtedy tez mialem przerwe z BF 2 ok 6 miechow , chcesz sie zmierzyc w BF 2142 ? choc nie gralem w niego ok 2 tyg to forma mnie napweo nie opuscila , albo tak ty bys mi skopal dupe w BF 2 a ja tobie w BF 2142 pasi kolego ?

do tematu . prawie zawsze naciskam page down , ale prawie robic moze i wielka roznice :)

no ciekawe ciekawe... masz o nas opinie jak grales z nami 2 miesiace temu , jestes bardzo pewny siebie , az za bardzo to cie kiedys zgubi

EDIT : BF 2 moze i nie jestem jakis super ultradobry zabijaka owszem BF 2 dla mnie to tylko trening przed powazniejszym graniem w BF 2142 , powiem ci szczerze znajdz mi lepszy trening w BF 2 niz granie w ProjecT Reality ;)
niby to Davis00 napisal ? nie ma to jak odciagac od siebie uwagi i zwracac ja na kogos innego , moje FM owszem bylo nie za dobre ale nie pozwole Ci o nim mowic ze bylo smieciem , czy gownem ! sam nim jestes ...
wynika z tego ze sie mnie obawiasz w BF 2142 napweno bys dostal tegie baty , nie gram od poczatku w BF 2142 gram w niego od Grudnia tak dla twojej wiadomosci , spamowalem owszem ale jakos warna nie dostalem ? jak bys juz zauwazyl nie jestem tepy i ucze sie na bledach :wink:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 00:08 przez Blizzard_, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 18 lip 2007, 23:39 

Ja ostatnio w BF2 gralem dwa miesiace temu , brakowalo wam wtedy zgrania i skilla przede wszystkim . Mysle ze gdybym teraz zainstalowal BF2142 ( kup mi najpierw to z Toba zagram ) nie dostalbym w dupe , chociaz gralbym pierwszy raz :) Moze zjada mnie pewnosc siebie ale sry...wiem jak gracie

Do tematu , zazwyczaj page up - poniewaz gram na infantry a tam raczej TK zdarza sie zadko i nieumyslnie.

Edit: Davis00 poniewaz jest zbanowany prosil mnie o wklejenie jego tekstu tutaj :

Blizzard wszyscy dobrze wiemy, ze jestes wybitnym "no skillem". Gdy przyszedles na forum zaspamowales je i pisales odpowiedzi w tematach w ktorych byla ona juz udzielona. Ponadto wszyscy wiemy, ze nie umiales grac w Bf2...I jest nam to wybitnie na reke, poniewaz wiecej miesa bylo na serwach.
Po wyjsciu 2142 cieszyles sie jak dziecko i notorycznie zasmiecales tematy na glownej "ohhh", "ahhh".
W Bf2 nie miales nic do powiedzenia wiec po wyjsciu 2142 poczules sie prO.
Ktos wmówil Ci ze gracze grajacy od poczatku gry sa bardziej prO niz ci ktorzy zaczeli gre pozniej...mosze Cie zmartwic ale tak nie jest i dobrze to widac w Twoim przypadku...:)
Twój FM byl totalna porazka...Pewnie tylko przez sentyment do "nowego" gracze mowili "fajny".
Powiedzmy sobie szczerze gowno na nim bylo...
Wiec nie ludzi spammerami samemu nim bedac,
Nie nazywaj ludzi noobami samemu nim bedac!

Z mojej strony koniec offtopu , jezeli mozna to prosze o warna - nalezy mi sie ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2