Ja polecam wikipedie
Chyba nie rozumiesz tego co napisales
Pozdro i pocwicz skilla w bf2 , bo cos Ci nie idzie ^^ :*
Edit: Nie zaden Reloader , a r3l0ad3d
Mmmm..ale sie z Ciebie mysliciel zrobil ^^^___^^^ . Zaraz odpisze tylko ide zjesc cos , pozdro 3maj sie ^^
Cytuj:
temat rzeka offtop garsciami mozna tu zbierac ...
Spamowales niekiedy w 2142 zarowno jak i w 2 za nas wszystkich , wiec prosze nie gadaj bzdur
Cytuj:
czy wy glupszego tematu nie mieliscie do odkopania i pogadania o bzdetach ? Czy wy nie macie co innego do roboty tylko na forum siedzicie i je zasmieczacie...
Nie my, tylko jedna osoba , od ktorej to sie wszystko zaczelo . Nie miej do nas wszystkich pretensji o to , ze jakis imbecyl zaczal OT
Cytuj:
Zaraz poleca pewnie bluzgi w moja strone ale to bedzoie tylko znak ze ator ma moze .. cos do powiedzenia ale nawet nie umie sie wyrazic w tekscie pisanym i napisze talko : lol zal etc .. zwykly spamer i n00bek , nie Reolader , aka Dagodnes ? Rolling Eyes
Nie poleca zadne bluzgi , a napewno nie z mojej strony , z twojej owszem ( n00b - dla mnie slowo obrazliwe) . Spamer moze i tak , ale dlaczego n00b? Chyba zapomniales jak gralismy 5 vs 2 ( Ja i Tarnum vs Kan3ra , Ty , Bart3k , Adek , Dar3k ) i dostaliscie ostro po dupie...
Teraz pozwole sobie przytoczyc cytat z wikipedii
Cytuj:
Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Najczęściej jest używane w żargonie informatycznym, np. w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności. Pamiętaj - Newbie to nie Noob!
Newbie nazywany jest często w skrócie Newb, Noob. Ten drugi wariant ma posiadać bardziej negatywne zabarwienie, określając osobę szczególnie uciążliwą i utrudniającą życie innym. Nie powinno używać się Nooba na Newbie bo to jest wielka różnica. Newbie - początkujący , Noob - osoba, która gra i nie da rady zrozumieć gry (porównaj: trolling).
Jak widac nie napisalem tylko : lol , zal , etc
Pozdro i pocwicz noobku ( o tak - to akurat do ciebie pasuje )