Teraz jest 5 mar 2025, 20:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2007, 19:31 

jim to nie cheater bez przesady ;] ostatnio jakas moda walenia tekstami ze kazdy to cheater

ban na asterze jest TYMCZASOWY , nawet nie wiem na ile ale w sumie krotko , moze godzina moze kilka , takze info ze na stale usuniety jest bledne tzn na stale ze w tej grze juz nie zagra , moze w tym sensie tak to ujetne

Tytuł:
PostNapisane: 11 sie 2007, 19:46 

FoQs napisał(a):
BaLu napisał(a):
FoQs napisał(a):
A jak znaleźć gościa po nicku?

Bo na stronie podanej kilka postów wyżej można wyszukać tylko GUID lub Ban ID

Stary nie wiem czy o to chodzi ,ale masz np: http://www.game-monitor.com/search.php?game=bf2 zaznaczasz playername na gorze wybierasz jaka gra i najlepiej alllocations wpisujesz nick i wuallaa

"Stary" nie zrozumiałeś mnie miałem na myśli jak cheatera sprawdzić po nicku... Ale dzięki "stary" ;p za dobre chęci
Musisz mieć konto administratora na PB, a adminem mozesz się stać jak zarejestrujesz sie i będziesz miał podłączony serwer do streamingu. Ale teraz cos zmienili i nie można szukać po aliasie jest taki komunikat Apologies, we've had to temporarily limit alias queries due to heavy load, we're attempting to restore normal service

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2