Teraz jest 5 mar 2025, 21:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 15:43 

aroslaw93 napisał(a):
Aproxymat napisał(a):
Ale w końcu 2142 stało się nudne i monotonne

Skoro 2142 jest już "nudne" to czemu nie? :roll:. w końcu BF2 jest wiecznie żywy :D

Jak chcesz coś wiecznie żywego to zainstal7uj sobie Battlefield 1942 :D Albo Quake 2, Starcraft.....

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2007, 19:17 

Jak się rozpędzę to poinstaluję wszystkie Be-efy. :D
Na razie wrzucam SF, kiedyś całkiem go lubiłem. A 1942 też mnie kusi, tylko płytka gdzieś leży zakopana i muszę ją odnaleźć.
Podejrzewam, że niedługo pojawię się ponownie na jakimś Karkandzie. Pewnie trochę na miękkich nogach, może mnie od razu nie zabiją? :)

EDIT: No i OK. Wszystko ładnie ruszyło. Co ja mogę powiedzieć. Normalnie po tych szarościach BF2142 wyjść w słonecznym Mashturze albo na plaży Wake, to sama przyjemność. I faktycznie masa serwerów, sporo ludzi, aż się ciężko oderwać.
No... oczywiście na początku sporo obrywałem, trzeba znowu trochę dawnych odruchów sobie wyrobić. Dzięki za słowa zachęty ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2