Teraz jest 5 mar 2025, 21:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 wrz 2007, 08:59 

witam..mam problem..nieraz jak gram np medykiem czy komandosem to bron sama z siebie nieraz a czesto dopiero po reanimacji przestawia sie z automatu na pojedyncze strzaly...jaki jest klawisz ktyorym mozna zmieniac spodob strzalow..... oraz czy da sie uniknac zmiany postaci przy reanimacji.np gram snajperem..padne..medyk mnie reanimuje i odradzam sie jako mechanik..to mnie grzeje maksymalnie..pzdr

PostNapisane: 26 wrz 2007, 09:11 

Mankeyboss napisał(a):
... to bron sama z siebie.. przestawia sie z automatu na pojedyncze strzaly...
Użyj klawisza '3'.
Mankeyboss napisał(a):
czy da sie uniknac zmiany postaci przy reanimacji.np gram snajperem..padne..medyk mnie reanimuje i odradzam sie jako mechanik
użyj klawisza 'G' w miejscu odrodzenia.
Gorzej jest jak cię reanimują z pustymi rękami i towarzystwo na około śmieje się z twoich ruchów :-)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 09:31 

3 to domyslne ustawienie broni , mozna miec pod innym klawisze , wcisnienie kiedy bron masz w reku powoduje zmiane ciagu ognia , to samo przerzucajac kolkiem myszki jak na to samo znow przerzucisz zmieni sie np na pojedynczy , kwestia wprawy i przyzwyczajenia

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2