Teraz jest 5 mar 2025, 22:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 10:17 

Tyler akurat odnośnie stingerów Astarowi chodziło o to żeby helikoptery miały jakieś pociski do walki powietrznej przeciwko samolotom [np. Stingery] a nie o same naziemne stanowiska przeciwpowietrzne.

A odnośnie AH-64 jak i Mi-24D... Owszem fajnie byłoby mieć helikoptery czysto szturmowe, ale muszę zwrócić uwagę na to że wymiarami... Są to olbrzymie krowy w porównaniu z mniejszymi AH-1Z czy Mi-28. Co więcej Mi-28 jest konstrukcją bazowaną na Mi-24 i powstał żeby go zastąpić, dlatego akurat brakiem Hinda nie przejmuję się aż tak bardzo. Pozatym o ile jest mi wiadomo zarówno A-10 Thunderbolt jak i AH-64 występują w Armored Fury, więc możesz się nacieszyć tymi zabawkami tam :).

Powyższy post może być lekko bez sensu, ale jest to spowodowane porą pisania go :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 12:17 

Cytuj:
Hinda nie przejmuję

Mi-24 jest w dodatku Sf,razem z apachem :wink:

Cytuj:
żeby helikoptery miały jakieś pociski do walki powietrznej przeciwko samolotom [np. Stingery] a nie o same naziemne stanowiska przeciwpowietrzne.

To wtedy gra nie mialaby sensu.Dwaj Dobrzy piloci+supermasterownedHeli=nic nie mialoby szans na ziemi i w powietrzu :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 19:51 

Ja sam jestem przeciwko takim pociskom bo to już byłoby przegięcie, co nie zmienia faktu że jednak czasami denerwuje bezkarność samolotów :) [to że się udaje sprzątnąć samoloty z TV to już inna sprawa]. Inaczej mówiąc po prostu starałem się przekazać sens wypowiedzi Astara :)

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 23:11 

Zwirbaum napisał(a):
[to że się udaje sprzątnąć samoloty z TV to już inna sprawa].

pozdrawiam

Ta, a potem dostajesz kicka/bana za czity :P Już nieraz tak miałem, że jak zabiłem admina w samolocie to byłem usuwany z servera np. za "ping powyżej 23", albo za "scripting cheating" chociaż nawet nie wiem co to takiego :P

Ogólnie satysfakcja z zabitego jet'a jest większa niż za helene, ale jednak czasem lepiej unikać samolotów, niż je zabijać :P Bo może się to skończyć usunięciem z servera...
P.S. Moja skala łatwości celowania w samoloty: Su-34 --> F-15 --> F-35 --> Mig-29 --> F-18 --> J-10...

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 23:25 

Przez te pieprzone j-10 tiwiki przelatuja jak przez maslo ;/
A w suke to faktycznie najlepiej sie celuje :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 wrz 2007, 23:56 

seba18 napisał(a):
Przez te pieprzone j-10 tiwiki przelatuja jak przez maslo ;/
A w suke to faktycznie najlepiej sie celuje :)

Niop, J-10 tylko raz mi się udało zabić i do tego to był teamkill zanim się gra rozpoczęła :P Inne samoloty dużo łatwiej się strąca...

Tytuł:
PostNapisane: 23 wrz 2007, 00:20 

Zwirbaum napisał(a):
Ja sam jestem przeciwko takim pociskom bo to już byłoby przegięcie, co nie zmienia faktu że jednak czasami denerwuje bezkarność samolotów :) [to że się udaje sprzątnąć samoloty z TV to już inna sprawa]. Inaczej mówiąc po prostu starałem się przekazać sens wypowiedzi Astara :)

pozdrawiam

W BFV Cobra miała pociski PLOT choć obsługiwał je strzelec to jak miałeś dobrego strzelca pokładowego można było sporo namieszać. A z Mi-24 to nie jest tak do końca że tylko szturmowy miała kabinę dla desantu na 6 osób. Więc utrzymanie tego to byłby dobry HELI :D. Desant plus siła ognia całkiem fajnie by się grało. A wielkość podejrzewam że Apacz i Mi-24 wcale nie były większe od Blac Hawk-a.

Tak na marginesie EA chciała dobrze ale przekombinowali w paru miejscach w BF2. Jeszcze teraz ta plotka że nie będzie drugiego dodatku do 2142. Bo coś nowego kombinują. Ala BF. Ponoć połączenie BF z ET, czyli oprócz nawalanki jakieś cele taktyczne na mapie do wykonania, co może być ciekawe ale czy nie zatraci to uroku BF-a.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 04:29 

Astar12 jesli dasz do komputera 2GB to smiglowiec tak szybko ci sie bedzie obracał ze sie niebedziesz mogł zorientowac odrazu w ktorym miejscu ci sie zatrzyma a jak dorzucisz jeszcze Geforca 8800GTX to tak sie bedziesz szybko obracac ze potem niebedzie sie mogł przestac ;))
ps. odżutowce bedą tak szybko lataly ze trudno je bedą mogli inni gracze zauważyć, jak pociski z czołgu :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 19:41 

samyczyk napisał(a):
Astar12 jesli dasz do komputera 2GB to smiglowiec tak szybko ci sie bedzie obracał ze sie niebedziesz mogł zorientowac odrazu w ktorym miejscu ci sie zatrzyma a jak dorzucisz jeszcze Geforca 8800GTX to tak sie bedziesz szybko obracac ze potem niebedzie sie mogł przestac ;))
ps. odżutowce bedą tak szybko lataly ze trudno je bedą mogli inni gracze zauważyć, jak pociski z czołgu :)

Samyczyk swoje genialne wynurzenia twórcze pozostaw dla siebie bo nie błyszczysz intelektem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2