CineQ_15 napisał(a):
Blizzard_ napisał(a):
Nie da rady zainstalować patcha 1.41 gdy jest już zainstalowana poprawka 1.50. Proponuję zrobić kopię folderu Battlefield 2 w wersji 1.41 i wtedy instalować patcha 1.50. Dzięki czemu będziesz miał obie wersje gry dostępne z poziomu paru kliknięć.
Teraz To dokladnie przeczytalem, ej.
DLUGO GRASZ W BATTLEFIELD?
To już ponad 3 lata

Co ma znajomość możliwości zainstalowania starszego patcha na nowszym do czasu gry ?
CineQ_15 napisał(a):
Da sie przeinstalowac patcha. NIe trzeba robic zadnych niepotrzebnych kopii.
Bez obaw, jak zciagniesz, pograsz, zdenerwujesz sie, usuniesz i mozesz sobie zainstalowac 1.41 [nie mowie o usuwaniu z gry, tylko z kompa]
Ja tak zrobilem.
Masz na myśli odinstalowanie gry -> zainstalowanie ponowne gry + patch 1.41 ? Jeśli tak to coś mi się nie zgadza, gdzie wcześniej inaczej twierdziłeś, że
CineQ_15 napisał(a):
Da sie przeinstalowac patcha. NIe trzeba robic zadnych niepotrzebnych kopii.
Miałeś na myśli, ze wystarczy przeinstalować patcha (zainstalować 1.41), po czym piszesz (tak zrozumiałem), iż trzeba odinstalować całą grę, a następnie ja zainstalować aby mocja spatchować do wersji 1.41.
Z tego co widzę, to coś Ci się poplątało, czyż nie jest łatwiej skopiować folder Battlefield 2 w wersji 1.41 i zainstalować patcha 1.50, co da nam możliwość grania w 1.41 bez zbędnego zachodu w postaci odinstalowania gry ?