krzysztofer24 napisał(a):
Do roboty byście się wzięli... A tak wogulę to poprawiła się polska arena?? bo ostatnio jak byłem na polskim serwie (dobry rok temu) to nic tylko bluzgi i admin wywalał lepszych i takich którzy go jechali a potem sam nie wiedział za co...
Naprawde nie wiem z kat ty sie człowieku urwałeś. Znów piszesz kolejny bezsensowny post. Kogo obchodzi to gdzie ty rok temu byles - to po pierwsze. Po drugie, ale nie wiem czy wiesz, w polskiej mentalności leży przeklinanie np. był taki żart w Angorze (ilustracja), że kilku gosci jest na wysokim szczycie góry i np, anglik mówi "wonderfull" niemiec tam po swojemu, francuz po swojemu i każdy ma na myśli że jest piękny widok itp. a tylko polak mówi "japier.dole". Stary ja tak naprawde do ciebie nic nie mam ale wez sie troche zastanow zanim klikniesz "WYŚLIJ" - PROSZE

I co ma znaczyc to "do roboty byscie sie wzieli"?? bo naprawde juz nie wiem...
i co masz na mysli pisząc czy poprawiła się polska scena? z czym sie poprwaiła? z iloscia dzieci? chyba nie jesli oto ci chodzi...
i jesli piszesz ze admin wywalał lepszych (ktorzy go jechali) a potem nie wiedzial za co... chyba widzial..........
To forum naprawde nie istenieje po to, zeby ludzie czytali twoje zale i smuty

A teraz do tematu:
proponuję ustalic wstępnie jakis termin spotakan np raz w tygodniu w sobote czy niedziele i grac razem, na jakims wypozyczonym servie

raz inf raz cq i git xd bo to malo stoi pustych... np missow czy plackow... czy kogos tam jeszcze xd