Witam,
Piszę wątek ponieważ chciałem się z wami podzielić durnotą i brakiem mózgu (niestety), większości administratorów serwerów Bf2. Dwa przykłady: Niemiecki server, bardzo dobry przegrałem na nim ponad 100 godzin snajperem. Mapa karkand... Dobry dzień, gram z kolegą pod koniec rundy miałem wynik 46:6. Sporo dzięki Claymore oraz granatom. Kilka minut do końca rundy zostałem zbanowany... Cóż jako iz serwer ok, postanowiłem napisać do nich na forum, za co dostałem tego bana. Wyjaśnienie zwaliło mnie z nóg. Jeden z nich napisał coś takiego:
KED* Mocaco:
Holla, you Banned why we think you cheat? One shoot One Kill this is not possible. You kill People with ping low then yours. This is not possible. (zostałeś zbanowany, dlaczego myślimy że cheatowałeś?, jeden strzał jeden frag, jest niemożliwy. Zabijasz ludzi z pingiem niższym niż Twój, to jest niemożliwe)
Grzecznie odpisałem mu że gram snajperem, i że strzelanie po 15 razy w przeciwnika żeby go zabiwć to jest dopiero głupota. Według niego snajper nie może zabić przeciwnika jednym strzałem, mając większy ping...
Przykład II: Gram na innym (wydawało mi się) dobrym serwerze. Tym razem jako szturmowiec. Dosłownie trzy dobre akcję pod flagą przeciwnika, gdzie fartem udało mi się zabić z granatnika kilku wrogów (w tym chyba admina)/ Ban z napisem cheater... Ale na tym samym serwerze komendant który co sekunde spotował przeciwnika wkurwiając innych, jak najbardziej gra...
Cóż, opiszcie czy mieliście podobne sytuacje. Napisałem o tym, nie z przymusu szukania wsparcia tylko aby pokazać jakimi durniami są właściciele serwerów. Ktoś powie, szukaj innych serwerów i daj se spokój, owszem ale ja lubie akurat takie których jest bardzo mało, bez pojazdów, bez komendanta, a że gram snajperem to Claymore pod flaga itp na On... niestety takich jest bardzo mało... Zaczynam myśleć że najlepiej jakbby grali sami debile co nie potrafią strzelać i są łatwymi fragami to byłoby OK... Masz skilla uważaj bo ban Cie wyleczy...
|