Teraz jest 23 cze 2025, 22:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
PostNapisane: 19 wrz 2009, 20:24 

W tej grze nie ma emerytury zawsze przychodzi moment że musisz zagrać , pozdrawiam starą gwardię

PostNapisane: 21 wrz 2009, 00:02 

olewa patche mnie skutecznie z tej gry każdorazowo leczyły. to nie te czasy co przy 1.12 albo wcześniejszych, gdzie dopiero było świetne arcade.
Zresztą Kolec dał rade to ja też dam;))
Masa ludzi z którymi zaczynałem już nie gra, nawet na forum nie zaglądają.
Zresztą o czym można gadać jak gra ma 4 lata?

Rybka nie ma wejścia dwa razy do tej samej wody, Ty zresztą powinnaś o tym najlepiej wiedzieć ;)

pozdrowionka dla starych wyjadaczy. szkoda że nie ma laniska

PostNapisane: 30 wrz 2009, 21:17 

To prawda jak narkotyk , na długo przerwałem granie , trochę pograłem w bf2142 , próbowałem inne gierki i ? I nic , wracam do bf2 ciągle , po patchu 1.5 częściej , lecz przeszkadza mi w tym piwo !!!!!!!!!!! Po trzech idę chacha i rano budzę się wkurzony że nie pyknąłem kilka razy z kałacha lub innego żelastwa . Teraz też też nie :(

PostNapisane: 1 paź 2009, 22:04 

90s napisał(a):
Rybka nie ma wejścia dwa razy do tej samej wody, Ty zresztą powinnaś o tym najlepiej wiedzieć ;)

Złotko, jak się nie chcesz zamoczyć w bajorku, w którym pływam, to Ci ponton nadmucham. ;) :P Nam wystarczy, że gdzieś tam się kręcisz jeszcze na brzegu. :D

PostNapisane: 5 paź 2009, 21:44 

Mimo iż nie grałem z wami i nie było mnie od początku, to miałem podobną sytuację u siebie w clanie. Poznaliśmy sie przez grę Vietcong jakieś 4 lata temu, graliśmy około 2 lat aż się jakoś skończyło. Ja poszedłem na studia, koledzy pracowali ktoś tam wyjechał i idea upadła.

Brakowało mi tych wspólnych godzin i rozmów na TS. Postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce... Wykupiłem TS sam, zorganizowałem wszystkich, udało się. Najpierw gadaliśmy potem ktoś rzucił pomysł na forum. Do tej pory trzymamy się razem, ponad 4 lata z lekką przerwą. Mamy TS, forum na dobrym serwerze i gramy. Jeśli czas pozwala zawsze zasiadamy. Niestety już nie do VC, ale CoD IV, oraz WaW jest w użyciu. Ja gram ostro w Bf2 i czekamy na Bad Company 2 :)

Cóż samo się nic nie zrobi, wiadomo że nie każdy ma czas. Ale ja zawsze prosiłem pozostałych, że jeśli naprawde nie maja czasu ok rozumiemy, ale nie wierzę że nie znajdą chociaż 10 minut w tygodniu żeby wbic na TS i pogadać... Udało się zawsze ktos wejdzie, zawsze sie zgadamy i udaje nam się grać.

Pozdrawiam wytrwałych, i do zobaczenia na serwerach Bad Company 2 :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2