Racja, nie trzymałem się tematu, przepraszam. Serwer powitał mnie pingiem 100 (może być to jednak spowodowane zmianami u mojego providera- ostatnio takie miały miejsce)- reszta graczy miała bardzo przyzwoite pingi. Osobiście długo nie posiedziałem z powodu mojego zdenerwowania jakie miałem po kilku minutach lotu z SOF.
Co do rankingu to:
Sigma napisał(a):
Jak to nierankingowy? Przecież napisałem w nazwie tematu, że chodzi o rankingowy serwer. Potrzebujemy przetestować maszynę, czy spełnia wymogi EA i ranking będzie. Oczywistym jest fakt, że nierankingowy serwer będzie stał pusty. Według wymogów EA każdy serwer rankingowy musi stać na patchu 1.5.
Pozdrawiam, Łukasz Potocki
Trzeba było powiedzieć, że test odbędzie się bez rankingu i nie byłoby zamieszania.
Jeszcze jedna sprawa: Serwer to ludzie którzy na nim grają więc zastanawiam się po tych kilku sekundach (wystarczyło chwilę pograć) czy nie będzie lepiej powgrywać większe mapki na EA Polska który już stoi bo widzę że w kwestii grania nic się nie zmieniło...
Sigma napisał(a):
Kolego Jurand - Nie bardzo rozumiem w czym tkwi Twój problem. Jeżeli kogoś nie lubisz, ktoś sprawia Ci problemy to z nim nie graj.
Trzymam się tej zasady już od dawna i z tego powodu wyszedłem z serwera po kilku minutach. Tutaj to Ty kolego Sigma musisz zrozumieć, że jak już napisałem serwer to ludzie którzy na nim grają a nie zasady i admini. W tej sytuacji chyba logicznym jest że opisuję również zachowania graczy, które mają wybitny wpływ na powodzenie serwera.
Teraz mcmt: Odpowiedziałem już na Twoją odpowiedź tego pokroju, wystarczyłoby przeczytać do końca mój post. Temat dla mnie zakończony. Niestety chłopaki ale to z Waszego powodu ludzie, którzy mają pojęcie o BF2 nie grają na EA Polska...
mcmt napisał(a):

Wlasnie tacy adminki miec nie powinni... Dostal kilka razy na serwie, teraz na forum sie tlumacza i placza...
Nie wiem po cholerę wtykasz w to sprawę adminki, o którą nie mam zamiaru się ubiegać. Chyba już wiemy kto te PW wysyłał...
"Dostałem" kilka razy od lepszych od Ciebie, w uczciwej walce na zasadach- myślisz, że przejąłem się Twoim naparzaniam po rapach? Na końcu prosiłbym o to abyście przestali się tłumaczyć w stylu:"jadłem jajka w majonezie" bo to komiczne jest...