Teraz jest 5 gru 2024, 04:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sie 2010, 18:18 

gdzie tam pisze ze cos jest moje?!??! lol,screen z pulpitu to sobie mozesz pokazywac...no i co na nim jest,ja tez moge zrobic screena i wyslac z portalem z lodzi i wszystko jasne...na bf.pl pisze ze jestem z lomzy....masz screena z pb na jakims servie na ktorym cokolwiek widac???? masz jakies pbbansy na mnie?! heh wogole nie wiem dlaczego pokazujesz lowie jakies screeny z jakims programem...szerzysz mity dalej?! XDDDDDDD cziter zasrany ma czelnosc jeszcze mnie oczerniac...udowodnij koles na twardych dowodach a sranie z dupy byle screenem ktorego moze kazdy zrobic to sorry nie dowod i tak wogole jezeli sam masz czelnosc mi pisac na gg:

7123875
2010-08-23 18:35:56
powiesz mi co zrobic, zeby apteczki dalej lecily w bf2?
2010-08-23 18:36:02
leciały*

no to sorry,chciales sie zemscic ze ci napisalem zeby w te apteczki nasral zeby ci dalej lecialy?!?!?

do lukaszyka tez pisales:

# 22. Lukaszyk 23.08.10 21:42:45 odp.
7123875
18:53:09
siemano, wiesz co treba zrobic, zeby apteczki dalej leciały w bf2?
Lukasz
18:53:25
a skąd ja niby mam to wiedzieć ?
7123875
18:54:12
no z tąd ze przesiadywales swojego czasu na ts z osobami ktore widzialy i moze cos niechcacy uslyszales...
Lukasz
18:54:28
czyli z kim takim ?
7123875
18:54:58
no ludzie z sof, pewnie znasz sporo innych z tych lepszych klanow tez
18:55:31
zreszta sam wiesz najlepiej kto cos kombinowal z gra, moze sam tez cos kombinowales
18:55:41
i tak pytam czy wiesz, a mysle ze tak
wtf ? o_0

bo Lukaszyk gral w Sofie i siedzial na roznych TSach i juz ma tweaki,haxy,cfg hehehehe ile masz lat? 13,14?!?!?

hahahahhahaha ubaw po pachy!!

PostNapisane: 27 sie 2010, 18:47 

Rybiszcze napisał(a):
Misiek... Że tak biblię zacytuję... Drzazgę w jego oku widzisz, a belki w swoim nie?
Jak chcesz ludziom wytykać cheaty, to pierw zadbaj o to, żebyś sam był czysty... Bo wytykanie to przywilej ludzi z czystym kontem. To tak całkiem BTW.
Fajnego masz bana na GGC w BF2, Slayer... Dobrze, że już nie jesteś w Plackach. Szkoda, że byłeś kiedykolwiek.
http://www.ggc-stream.com/index.php?area=guid_search&guid=b0ec0492&action=do_search&do=guid_search

Twój global ban to też prowokacja? :P

Hehe, w samo sedno...

Obrazek

Piekny flejmik, ktos musial niezle oberwac na serwerze, zeby tak "prowokowac" 8)

PostNapisane: 27 sie 2010, 19:00 

[PL]Slayer napisał(a):
a co ma moj ban do tego, ze ktos kto rozpowiada jaki to on nie jest czysty a uzywa scierwa (bo mo ze sie nie orientujesz, ale to co było w pliku to ścierwo) ?

pomijam fakt, ze wiele osob miala bana, kupiła drugi klucz i gra dalej

mogłbym zrobic zupelnie nowy nick itd, ale tego nie uczyniłem jak widzisz (wnioski sama wyciagnij)

Znajdz sobie dziewczyne pokaz swojego cheata i graj do woli tylko kup gumki:)

PostNapisane: 27 sie 2010, 20:42 

nie skomentuje ostatnich 3 postów bo poziom głupoty w nich zawartej jest tak gęsty, że nie można oddychać

czelnośc to ty masz kłamać, jest wiele osób które mogłby potwierdzic, że to twoje, ale pewnie musiałeś połowie z nich obciągnąc zeby siedzieli cicho a reszta i tak ma to gdzieś, koncze dyskusje która do niczego nie prowadzi

gabcio napisał(a):
bo Lukaszyk gral w Sofie i siedzial na roznych TSach i juz ma tweaki,haxy,cfg hehehehe ile masz lat? 13,14?!?!?

hahahahhahaha ubaw po pachy!!

no właśnie dokładnie tak uważam, że ma tweaki i cfg, haxy raczej wątpie - zreszta jak 20% sceny bf2 bo innni porostu szukali w necie

PostNapisane: 27 sie 2010, 20:53 

to ty masz bana i przedluzales e-penisa dopalaczami,sa dowody,na nas nic nie ma i szczekac mozesz w otchlan ile chcesz a odzewu nie bedzie i to cie boli ze zostales w tym sam i nie masz wsparcia

PostNapisane: 27 sie 2010, 22:22 

o wpsarcie wołaja takie leszcze twojego pokroju, jak juz sami nie daja rady, wtedy krzyczą o pomoc kumpli

a o mnie sie nie bój, ci którzy mieli sie czegoś dowiedzieć juz są poinformowani

pozatym zasłaniasz sie tym moim banem jak gdybyś chciał od czegoś odwrócić uwage
btw. masz jakis kompleks na punkcie penisów bo cały czas o nich gadasz (polecam jakiś czat, tam znajdziesz kogos o podbnych zainteresowaniach)

PostNapisane: 27 sie 2010, 22:25 

MODERATORZE!
Proszę Cię o zamknięcie tego bezsensownego tematu który do niczego nie prowadzi, tylko kręci się kłótnia.

PostNapisane: 27 sie 2010, 22:35 

juz zglosilem do skasowania,chlopak sie wyplakal i moze mu lzej

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2