A więc miałbym takie pytanko.
Każdy kto robi seatschwitching, wie że za każdym razem klikanie klawisza F1 na przełączanie żeby być driverem po oddanym strzale jest na pewno wolniejsze, niż np. przestawienie sobie żeby w heli, z pozycji gunnera klikać od razu np. klawisz windowsa (ten po lewej od lewego altu) jest szybsze i przyjemniejsze.
Oczywiście- kwestia wprawy, niektórym to wgl nie przeszkadza, ale ja wolałbym żeby po oddanym strzale z pozycji gunnera przełączać się na drivera klawiszem windowsa - szybsze i przyjemniejsze.(jak dla mnie:]). Tu się pojawia problem. Tzn. Ustawiam sobie pięknie żeby domyślnym klawiszem był klawisz windowsa a dodatkowym klawiszem był ten, który jest na prawo od prawego altu, chyba też nazywa się go klawiszem windowsa ;d. I ustawiam sobie wszystko pięknie tak jak to widać na screenie:
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... aheli.jpg/w linijce: POZYCJA 1 jest tak jak mówię.
I jestem sobie na pozycji gunnera i kicha. Nie działa. Nie chce się przestawić. Klikam F1 i normalnie mnie przesiada, chociaż nie ma tego żeby po kliknięciu F1 mnie przestawiało w tych ustawieniach w screenie :].
Prosiłbym o pomoc, jak zrobić żeby "aktywować" choć jeden z tych klawiszy które podałem, żebym nie musiał klikać F1, tylko jaki JA klawisz chcę;]
Proszę o MĄDRE i SENSOWNE odpowiedzi.
Dzięki!