Teraz jest 18 sie 2018, 00:42

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 12 gru 2017, 12:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2004, 19:58
Posty: 791
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Cześć Wszystkim.
Wiem, że Polacy grają w BF2, może ktoś zagląda tu ze starej ekipy to pozdrawiam i zapraszam do gry.
P.S. Po 10 latach przerwy jestem extra mięsem armatnim ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 kwi 2018, 19:00 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2016, 19:53
Posty: 21
zapraszam tutaj -> www.infpl.pl gramy we wszystko co się da z BFów :twisted:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 maja 2018, 18:06 
Offline

Dołączył(a): 26 lut 2018, 17:38
Posty: 5
Hahah chyba się skusili na mięso ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 maja 2018, 22:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2004, 19:58
Posty: 791
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Ale ogólnie jestem w szoku że jest taka duża grywalność jeszcze ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 19 maja 2018, 10:04 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 mar 2005, 18:24
Posty: 1095
Do grania został już tylko bf2hub?

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 maja 2018, 12:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2004, 19:58
Posty: 791
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
No ja tak się właśnie uruchomiłem, ale czy są jeszcze inne możliwości to nie wiem. Serwerów kilka jest wiecznie zapchanych więc jest z kim grać.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 cze 2018, 12:48 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 maja 2007, 09:19
Posty: 2022
Sam bym chętnie zagrał po... Chyba 5 letniej przerwie ale mam problem z czarnym ekranem i wyrzucaniem do puplitu :(

_________________
http://www.animalsmatter.org/

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 cze 2018, 12:10 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 wrz 2004, 19:58
Posty: 791
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
To napisz coś więcej o tym co masz za sprzęt itd. może coś pomogę.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL