#MagnuMpl, Battlerecorder i Fraps
#Lailonn, Spox, ja juz mam chyba od pol roku
#Headshot, Tak ... Battlerecorder.. a obrobka .......... Adobe Premiere Pro

(v. 7.0)
#Lailonn, Tak ale battlerecorder i Fraps to nie to samo.. Fraps nagrywa To co masz na ekranie w grze, a BattleRecorder jest tylko w BF2 ... Nie mozna go sciagnac i do innej gry wsadzic... on nagrywa ruchy pojazdow/ludzi na servie.. ale musi byc wlaczony specjalna komenda na serverze... wieceij info w innym temacie.. gdzies tam byl jakis

No wiec, Nagralem battlerecorderem, Otowrzylem battlerecorderem, I se moglem spowolniac (jest taka oplca w Battlerecorderze - Slow 50%,25%,5%) i wtedy tak ladnie to wyglada...
#b3D Szczerze muwiac, to caly filmik bazuje na jednej scenie.. jak lece i laduje wchodze na dzwig, zeskakuje, wchodze drugi raz i sie rozsadzam... no i jest jak biegne, ale potem jak laduje.. a potem jeszcze jest kamera ktora jest doczepiona do heli.. i to jest to samo co bylo o scene wczesniej tylko zinnej kamery.. czyli wszysko bylo na jadnej scenie.. i to teraz zgrac z muzyka.. to nie takie maslo

ale ja to zrobilem gdzies z 10-15 minut... nie liczac grania i nagrywania Battlerecorderem bo to gdzies max. 2 minuty

No a te czarne Tla miedzy scenami... No poprstu nie mialem co wkleic... ten film byl robiony bradziej tak dla fazy

... i naprawde... Nie wiem jak sie wylacza mysz w Battlerecorderze

Wie moze ktos?
#Vesp3r najpierw zapisywalem jako Avo 720x480 i potem konvertowalem w WMEnecorder 9.0 PL

no i bardzo to polecam, lepiej kompresuje niz dr.Divx.
Dzieki za Slowa Krytyki, w Nastepnym Filmie bedzie Lepiej... Moze ktos chetny kto by chcial mi pomuc?

Rozumiem ze headshot napewno bedzie chcial