Teraz jest 23 cze 2025, 01:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 cze 2005, 18:18 

Firma "Killerek Productions" Ma zaszczyt przedstawic najnowszy Film'ik, ze battlefield 2 Demo! pt.

Nie ma! hehhe

Mozecie go zassac STAD

Aby sciagnac wciskacie Na slowo "STAD". Jak wejdzie strona, zjedzacie nizej, macie free. Klikasz na free wchodzi druga strona, a dalej musicie poczekac 80 Sekund... Macie nadole pokazane ile jeszcze sekund zostalo do pokazania sie napisu "Download: bf2_demo-1.wmv".
Dzieki..

Czekam na komenatarze :P

Ostatnio edytowano 16 cze 2005, 19:32 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 18:38 

1. Mozesz cos powiedziec o tym filmiki, tzn. to jest z obu map ? Czy z jednej z pokazu ?
2. Wolalbym wciskac slowo "STAD"

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 18:49 

Początek zapowiadał się dobrze... ale reszta to już baaardzo przeciętna niestety, filmik nic sobą nie przedstawia ale mniemam że dopiero zaczynasz w tej "branży" więc spoko.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 19:32 

Tzn jest wiecej filmikow mojej produkcji.. ale trudno jest cos przedstawic majac jednego aktora...

Bylo robione na jednej mapce... sam nagrywalem... tzn postawilem server i sam latalem tylko ze wlaczylem Battlerecordera... Ale Musicie to zrouzmiec ze mialem tyko jednego aktora.. mnie... :P

prosze was! Komentujcie!

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 20:53 

Bardzo proszę - no coment :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 20:54 

Headshot napisał(a):
Bardzo proszę - no coments :lol:

nawet tego nie obejzales...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 21:57 

No rzeczywiście, zapowiadało się ciekawie a na końcu nei było zbytniej fantazji ;]

W czym nagrywałeś i w czym później obrabiałeś filmik ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 21:59 

znajac zycie frapsa. Jakby ktos chcial moge podeslac pelna wersje 2.5.5 dzialajaca ;] PM jakby co

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:00 

Battlefield 2 ma wbudowany program Battlerecorder, a do obróbki (jak się nie mylę :) ) używałeś Ulead Media Studio Pro 7 ( :?: zgadłem :) ).

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:10 

Myle sie czy battlerecorder nei dziala na kazdym servie? Musi chyba byc odgornie wlaczony tak? Jesli tak to...fraps nie ma takiej blokady :P Zrestza mzoe komus sie przyda. 2.5.5 pelne piechota nie chodzi ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 22:23 

hehe duzy plus za pomysl!
sam probowalem robic filmy (cs, lfs) i wiem ze to nie takie hop siup.

+pomysl
+zgranie z muza

-za dlugie czarne plansze miedzy scenami
-zbyt kanciaste ruchy myszka przy obrotach kamery
-widac kursor
-bez zakonczenia

popracuj nad tym a pewnie cos z tego bedzie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 23:50 

j/w i jeszcze + za jakośc, bo z tym naprawde czasem jest problem :/

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 08:19 

#MagnuMpl, Battlerecorder i Fraps
#Lailonn, Spox, ja juz mam chyba od pol roku :D
#Headshot, Tak ... Battlerecorder.. a obrobka .......... Adobe Premiere Pro :D (v. 7.0)
#Lailonn, Tak ale battlerecorder i Fraps to nie to samo.. Fraps nagrywa To co masz na ekranie w grze, a BattleRecorder jest tylko w BF2 ... Nie mozna go sciagnac i do innej gry wsadzic... on nagrywa ruchy pojazdow/ludzi na servie.. ale musi byc wlaczony specjalna komenda na serverze... wieceij info w innym temacie.. gdzies tam byl jakis :P No wiec, Nagralem battlerecorderem, Otowrzylem battlerecorderem, I se moglem spowolniac (jest taka oplca w Battlerecorderze - Slow 50%,25%,5%) i wtedy tak ladnie to wyglada...
#b3D Szczerze muwiac, to caly filmik bazuje na jednej scenie.. jak lece i laduje wchodze na dzwig, zeskakuje, wchodze drugi raz i sie rozsadzam... no i jest jak biegne, ale potem jak laduje.. a potem jeszcze jest kamera ktora jest doczepiona do heli.. i to jest to samo co bylo o scene wczesniej tylko zinnej kamery.. czyli wszysko bylo na jadnej scenie.. i to teraz zgrac z muzyka.. to nie takie maslo :P ale ja to zrobilem gdzies z 10-15 minut... nie liczac grania i nagrywania Battlerecorderem bo to gdzies max. 2 minuty :P No a te czarne Tla miedzy scenami... No poprstu nie mialem co wkleic... ten film byl robiony bradziej tak dla fazy :P... i naprawde... Nie wiem jak sie wylacza mysz w Battlerecorderze :P Wie moze ktos?
#Vesp3r najpierw zapisywalem jako Avo 720x480 i potem konvertowalem w WMEnecorder 9.0 PL :P no i bardzo to polecam, lepiej kompresuje niz dr.Divx.

Dzieki za Slowa Krytyki, w Nastepnym Filmie bedzie Lepiej... Moze ktos chetny kto by chcial mi pomuc? :P Rozumiem ze headshot napewno bedzie chcial :P

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 08:42 

no wlasnie i teraz problem aby servery udostepnialy te opcyjke a z tego co widze w przegladarce to nie jest tu najlepiej ;/ Ale trzeba zaczekac na full ver.

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2005, 09:22 

Lailonn napisał(a):
no wlasnie i teraz problem aby servery udostepnialy te opcyjke a z tego co widze w przegladarce to nie jest tu najlepiej ;/ Ale trzeba zaczekac na full ver.

No.. ale i tak malo serverow to bedzie mialo zrobione bo trzeba miec Miejsce na filmik, i dobre parametry kompa(servera) bo np. u mnie jak mialem wlaczonego BR to naprawde tak sie cielo.. tzn bylo tak ze daje do przodu.. puszczam.. a on dalej idzie.. taki dziwne lagi.. :( a drugi problem to wlasnie miejsce z kad by ludzie sciagali demka...

Ma ktos ochote na nakrecenie jakiegos Filmika? :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2