Gratz

Mi brakuje niecale 10k wiec sporo jeszcze a sni mi sie po nocach dao-12 wiec musze sie sprezac
Cytuj:
daleko jej do G36C
Nie do konca imo

Prawda jest niepodwazalna ze g36c jest najcelniejsza bronia w grze (nie liczac snajp... chociaz sa tak zabugowane ze nawet od nich celniejszy) ale moc to ma niewielka, l85a1 jest znacznie mocniejszy i mniej celny (moj 1 pojedynek kiedy mialem l85a1 mocno mnie zdiwil, koles jakis daleko to mysle juz mam fraga, klade sie celuje na zoomie bo daleko byl strzal, pudlo, strzal kolejne pudlo a koles stal, odwrocil sie i dostalem wlasnie z g36 prosto w leb) ale nim na karkandzie sam obronilem flage przed 11 kolesiami na 2 magach (sredni dystans), z g36c by nie dalo rady. Poza tym jak sie juz strzela z g36c to trzeba robic hedy bo inaczej to imo mozna w ogole nie strzelac bo i kalachy i m16 i nawet bronie antitankow (z bliska) sa mocniejsze, tak tak imo np mp5 jest na krotki dystans lepszy niz g36c, zadaje mniej obrazen ale ma o 1/3 wieksza szybkostrzelnosc... nie raz jakis czas temu juz sie dziwilem ze (ja wielki kozak bo odblokowalem g36 tak bede wymiatal) gine od kolesia z mp5 z bliska.
eee sry za maly ot. jak cos to niech mod to wywali ;p