[PL]T3 napisał(a):
Słuchaj: To napisałem na podstawie info na stronie a Ty mnie posądzasz o nieznajomość tematu.
Więc jeśli masz znajomość tematu to prosze odpisz argumentami na pierwszego mojego posta a nie zasłaniaj się stroną turbokrecika.
Cytuj:
Zastanów się co chcesz tym osiągnąć czy zniszczyć topic na ten temat czy pomóc wyjaśnić kilka kwesti.
Co tu wyjaśniać skoro argumentów w Twojej wypowiedzi brak.
Cytuj:
Zajrzyj na podaną przeze mnie strone i poczytaj co napisali ludzie udostępniający te sterowniki
Chłopie w pracy widuje do znudzenia tą strone niemal codziennie bo jest jedną z tych które mamy niezablokowane w dostępie poza lokalnym intranetem. Sterowniki pod PPPoE są znane od dawna. Powstały jeszcze za czasów gdy Cfos był nowością. Sterowniki te same w sobie są niemal identyczne z fabrycznymi, różnią się jedynie używanym protokołem. Nie sa żadną rewelacją, nie są lekarstwem na lagi i nie są ulepszaczem bez wad.
Cytuj:
a potem zniż swój ton w poście bo to czyty brak szacunku dla innych ludzi.
To chyba mamy różne pojęcie szacunku dla ludzi.
Jak ktoś bzdury wypisuje to go bez obelg skrytykuje używając argumentów. Jak ktoś kultury nie ma to jedynie się oburzy zamiast odpowiedzieć argumentami na argumenty.
Cytuj:
http://turbokrecik.info/forum/dload.php?action=category&id=7
Jak byk pisze : Neostrada tryb WAN i LAN.
Jak masz jakieś obiekcje to napisz do autora strony.
No fajnie ale to się nazywa PPPoA i PPPoE. Żaden z tych protokołów nie jest ani lepszy ani gorszy, za to PPPoE jest wolniejszy.
Cytuj:
Nie oczekuję tutaj bezczelnych wywodów tylko konstruktywnej wypowiedzi lub poprawienia info na ten temat. A ty wchodzisz tutaj ze swoimi buciorami i robisz zamieszanie. To jest jakaś zmora tego forum że ludzie (niektórzy) nie potrafią pomóc ale wolą drwić z innych za np. nieznajomość tematu.
Zmorą tego forum są ludzie rzucający "rewolucyjne" posty po czym wychodzi że sami nie wiedzą o czym piszą. Jak Tobie pomogły sterowniki pod PPPoE na lagi to uwierze w to jak ty uwierzysz mi ze wczoraj latałem fiatem 126p nad Polską