Teraz jest 5 mar 2025, 22:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:40 

Od dawna marzyłem o BF2. Śnił mi się po nocach, na filmikach wyglądał wprost niesamowicie. No i kupiłem. Gdy zobaczyłem pudełko, dostałem erekcji. No cóż, instalacja, paczacja. No i pierwsza nieprzyjemna niespodzianka. W singleplayerze zniknęły mapy 32 i 64! Olałem. Wyszukiwarka serwerów jest strasznie wolna, na dodatek po kliknięciu na serwer 15 sekund ładuje się nie-wiadomo-co. Chyba ten obrazek sponsora. No ale nieważne. Po dość długim ładowaniu mapy moim oczom ukazuje się piękna mapa. Wake 2007. Wake był moją ulubioną mapą na BF1942, więc bardzo się ucieszyłem. Spawnuję się na lotnisku, widzę samolot. Bardzo trudno było go dostać w BF1942, więc biegnę do niego. Nagle - co jest? Ktoś mnie zastrzelił. Zabrał mi samolot sprzed oczu i sobie poleciał. W BF1942 zabijanie za samoloty to naprawdę rzadkość! A tu wciąż prymitywy... Gdy już udało mi się dostać na tytułowe pole bitwy, zaskoczył mnie chaos. Nie widzę wrogów, a ginę. No i te niecelne bronie... O dziwo, niecelne są tylko w moich rękach, bo taki inny pr0 sadzi mi headshota pierwszym strzałem. Dziiiiiiiwne... Nagle dowódca zaczyna spamować radio. Bo zobaczył wrogiego snajpera. Powiedział to chyba z 20 razy. Zresztą nie tylko on. Po chwili dowiedziałem się, że to tutaj na porządku dziennym. Mało kto chodzi na piechotę. Wszyscy aby do samolot. Albo czekają na lotniskowcu. No i brak tego klimatu. Tego, dzięki któremu spędziłem długie wieczory przy 1942. BF2 to syyyyyyyyyyyf. Sypie się, FPSy spadają niemiłosiernie. Gry z duuużo lepszą grafiką działały na moim kompie lepiej. Nie mogłem uwierzyć, że obiekt moich marzeń jest taki słaby. Wyśmiewałem te wszelkie narzekania. A tu jednak prawda. Ja chcę kasę spowrotem...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:46 

Trzeba było pograć w demo, a nie teraz narzekasz ....

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:46 

nie panikuj gra nie jest taka zla idzie sie przyzwyczaic :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:48 

Grałem w demo, podobało mi się. Ale cała gra jakaś taka... No i lol, teraz już w ogóle po kliknięciu na serwer wisi na amen.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:53 
Redaktor Battlefield.pl

człowieku, to jest Wake Island 2007, najlepsza mapa w historii gier FPS. Latanie J-10 na 'łejku' to szczyt prestiżu, nie dziw się. Poza tym nie wierzę żeby w demie nie było zabiajania za samoloty - raport spamu itp... widocznie za mało grałeś w demo. Ja tam olałem demo i kupiłem grę w ciemno, nawet nie zaglądając na to forum. w moim przypadku - opłaciło się

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 20:54 

Z tym teamkillem za samolot to chyba poprostu miales pecha :D, ja gram okolo 4 miechy i jeszcze mi sie takie cos nei zdażyło. A co do cięcia się, no cóż, nei wiem czemu, ale mi z kolei BF1942 sie tnie nie wiadomo z jakich powodów, a BF2 pieknie chodzi :? Co do broni niecelnych, napewno po paru godzinach grania sie nauczysz, ja też byłem tym zaskoczony, ze pociski nie lecą tam gdzie bym chciał, a teraz ..... dalej nie lecą tam gdzie bym chciał, :D ale już jest o wiele lepiej. Co do ogółów ja o 1942 sądze mniejwięcej to samo co ty o BF2, moze dlatego ze wychowałem się na tych nowszych grach i denerwują mnie niektore rzeczy w tych starszych.

P.S. Wake Island 2007 jest moją ulubioną mapą w BF2. W BF1942 z kolei jej nienawidze :wink: dziwne

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 21:35 

Wake to mapa której nie odwiedzam.. Zabija Cię na niej zarówno wróg jak i swój.. Nic się nie dzieje jak próbuję się grać na piechotę, właściwie korzystają tylko piloci J-10 i heli.. cała reszta to mięso, które nie ma w zasadzie innej funkcji niż ginięcie od heli, arty i bomb.. Wake gra się fajnie o ile US ma zorganizowaną grupę ludzi, którzy potrafią przejąć kluczowe flagi (np. lotnisko PLA), wtedy rozgrywka nabiera rumieńców.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 21:37 

Pograłem troszkę na Karkandzie i jest fajnie. Dużo taktyki i jakoś bronie celniejsze ;).

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 21:51 

BF2 kupiłem w ciemno tydzień po założeniu neta (long time ago).
I do dziś nie żałuje , bo jak tylko załapiesz "o zo chozi" jest bosko.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:03 

Stanowczo graj na różnych mapach. Powinieneś szybko załapać co i jak. Choć ja sam grając juz ponad rok jestem nieraz zaskakiwany przez dziwactwa tej gry :) Ale to kwestia przyzwyczajenia i kilku siarczystych przekleństw na głos :) Z tym TK to faktycznie miałeś pecha i trafiłeś na jakichś lamerów, ale niestety zdarza się. Grunt to się nie poddawać i walczyć!

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:04 

Mmm, właśnie po raz pierwszy awansowałem. Mogę już coś odblokować?

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:15 

Jak bedziesz mogl to wyskoczy ci przy logowaniu ogromniaste okienko :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:16 

A. No i dlaczego nie mam większych map w SP? I pisze, że mam wersję 1.1...

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:21 

Bo BF to gra sieciowa, czyż nie?? Jak chcesz w singlu mapy 32 i 64 to ściągnij sobie moda 64sp, czy jakos tak , nie pamietam juz, ale nie polecam, bo mnie potem przy probie wejścia na serv w multi wyskakiwało okno , że ten serv nie ma zadnych modow i mam przywrócić grę do pierwotnego stanu, no i reinstall ;]

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2007, 22:30 
Zbanowany

Alfik...Tez gralem w demko wczesniej i kurde tam wiara nie kampi...!!! tylko mysla ze maja skilla kurde jak nie wiadomo kto....dzis wchodze na cqf i tam wiara bardziej kampi!!!!bo ta gra jest stworzona do kampienia :D cichutko podchodza po flage...itp...przyzwyczaisz sie:P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 118 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2