Teraz jest 6 mar 2025, 18:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: namehack
PostNapisane: 26 wrz 2007, 02:40 

No wiec niestety jak ktos sie chce pod nas podszyc, to moze to zrobic.. Gorzej jak podszywa sie i jedzie na czitach.. wychodza z tego takie rodzynki... http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=39210
ErwinRommel1 to gosc nr 1 w rankingu wg punktow.. Widac taka jest cena popularnosci.

Gosc na bank na czitach nie jedzie bo gralem z nim kilka razy i jest taki sobie. IP czitera z USA a Erwin to Niemiec..

Martwi mnie to troche, ze mozna tak latwo zdyskredytowac gracza co gra fair i zrobic z niego czitera.

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 05:04 

tzn. Wlamal mu sie na konto? Haslo mu zlamal?

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 07:03 

No właśnie nie wiem. Przecież bany są na GUID, a wątpie żeby był cheat na zmiane (lub podszycie się)

Mordoklej napisał(a):
gralem z nim kilka razy i jest taki sobie

Może dlatego sięgnął po cheaty??

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 10:10 

Ban jest na CD key czitera a nie wlasciciela konta. Prawdziwy ErwinRommel1 moze grac dalej. Etykietka czitera jednak wisi juz nad nim. Dziwie sie, ze nikt o tym nie wie na polskiej scenie.. Ale jak zawsze mawialem.. to zascianek ;)

Kto umie czytac po angielsku...
http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=87033
http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=84733
http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=89174

W jakis sposob da sie zmnienic nick podczas gry.. Widzialem sam czitera z RPK jadacego heady z daleka na Karkandzie. Jego nick no-dali ale taki gracz w ogole nie istnieje!! Mozna zatem miec jakikolwiek nick. Ciekawe tylko jak ktos pogra z nickiem kogos innego czy to odbija sie na statystykach ofiary czy zupelnie nie ma wplywu.

Nie zmienia to faktu, ze ktos moze zeszmacic Twoje dobre imie :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 11:07 

Heh, jaki zascianek przeciez o Firestarterze ja pisalem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 14:36 

hmm zmienić nick... Mordoklej MordokIej a w grze wygląda tak samo ;)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 15:20 

Nie wydaje mi sie żeby rommel jechal na dopalaczach.Zawsze wydawal sie byc normalnym graczem ze srednim ratio,nic specjalnego.Oczywiscie moge sie mylic--tylko pare razy z nim gralem.
Cytuj:
Widzialem sam czitera z RPK jadacego heady z daleka na Karkandzie. Jego nick no-dali ale taki gracz w ogole nie istnieje!!

Mialem to samo tyle że na serwie }Dc{ wake island infantry(no rules/no admins :/ )Gosc z pkm lezal na górce kolo lotniska i zdejmowal z tych najdalej polozonych flag(sam zostalem zabity z 5 razy a spawnowalem sie w północnej wiosce)Nie wiem co sie dzieje,wysyp cziterow :/
Kd(gdyby nie 1 teamkill to by dalje siedzial na górce :/
Obrazek
No i miejsce z którego zdejmowal ludzi z tych najdalej wysunietych flag(oczywiscie dobrze wiedzial gdzie kto jest{specjalnie zmienilem stronke zeby zobaczyc skad kampi} :/ )
Obrazek
Dodam jeszcze ze gosc poruszal sie jak maszyna,strzelal i odrazu obrót na druga strone i dalej.

@Down: Ty sie lepiej nie wypowiadaj jesli nie ogarniasz...Jak mozna kogos zdjac skoro gosc kampi z tak daleka ze go snajperka nie widac ? :roll:

Ostatnio edytowano 26 wrz 2007, 16:57 przez MATiASSek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 16:00 

To powiem waż że sieroty tam grały że go nie zabiły. Przecież to widać :roll: :roll: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 17:44 

No wiesz on jest genialnym wojownikiem. Moze w zyciu nie widzial jak wyglada gra przecwiko Aimbotowi to tak ma.

PS Pytanie do Unlocka skad wywnioskowales ze sieroty?

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 17:54 

Unlock'owi chyba chodziło że sieroty z tego samego teamu, że go nie zabijały (tak jak MaTTiaseK to zrobił)

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 18:00 
Spamer!

albo , że nikt nie był taki pr0 by zabić go...

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 26 wrz 2007, 19:52 

Jezeli chodzi o to ip, to dzieki serwerom Proxy, 2 sprawa to to, ze gosc, mial minimalnie cos w NICKU jednak zmienione.

Co do ludzi na WAKE ISLAND koszących z RPK, to grałem z REJZONEM, ie wiem czy polka czynie(nie mylić z RAJZONEM) , ktory kosił podobnie... Nauczyły się dzieci czitować i tyle mam o tym do powiedzenia na forum...

Co do czyjegoś pytania o zmine nicku, i podszycie, to wygląda to tak:

W konsoli wpisujesz to jai chcesz mieć, tylk onie zawsze się zminia, trzeba chyba coś z neta pobrać, następnie gra ktos o ksywie BIMBO(np)
ty tez jedziesz na BIMBO, i teraz tak, tobie zapisuje punkty, na twoje konto, cd key, jednak czasami pb moze zlapac nick bez z keyem bez ip, wlasnie jak ktos jedzie a serach proxy, i tu juz sobie wyjasniasz z EA i evenbalance.

I jeszcze 1, http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=39719

Na Games net, i Aster pare razy go kicknąc chciałem, bo byłem pewien, że jedzie na czitach, ale nikt mi nie wierzył...

-Brak Dzwieku w komputerze po formacie kompa !
-może powiedz jaki masz system?
-Ja mam taki sam procek więc jest wielkie prawdopodobieństwo że XP

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 07:11 
Redaktor Battlefield.pl

M@TH3V napisał(a):
Jezeli chodzi o to ip, to dzieki serwerom Proxy, 2 sprawa to to, ze gosc, mial minimalnie cos w NICKU jednak zmienione.

Co do ludzi na WAKE ISLAND koszących z RPK, to grałem z REJZONEM, ie wiem czy polka czynie(nie mylić z RAJZONEM) , ktory kosił podobnie... Nauczyły się dzieci czitować i tyle mam o tym do powiedzenia na forum...

Co do czyjegoś pytania o zmine nicku, i podszycie, to wygląda to tak:

W konsoli wpisujesz to jai chcesz mieć, tylk onie zawsze się zminia, trzeba chyba coś z neta pobrać, następnie gra ktos o ksywie BIMBO(np)
ty tez jedziesz na BIMBO, i teraz tak, tobie zapisuje punkty, na twoje konto, cd key, jednak czasami pb moze zlapac nick bez z keyem bez ip, wlasnie jak ktos jedzie a serach proxy, i tu juz sobie wyjasniasz z EA i evenbalance.

I jeszcze 1, http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=39719

Na Games net, i Aster pare razy go kicknąc chciałem, bo byłem pewien, że jedzie na czitach, ale nikt mi nie wierzył...

Jak dobrze pamiętam, najbardziej dostępne Proxy to HTTP Proxy. Więc sobie przez Proxy zmienione w przeglądarce nie zmieniał IP. Musiał mieć dostęp do, np. coś a'la FTP Proxy.

Zresztą, korzystanie przez proxy jest możliwe do wykrycia.

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 09:25 

[gabcio] Trzeba mieć dobrego kompa żeby w coś nowego pograć.

A co to "sierot" to chodziło mi o ludzi z tego samego teamu jak i przeciwnego. Chyba można było się domyślić że jak koleś zabija z tak daleka i to jeszcze wsparciem to czituje.

:wink: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 wrz 2007, 10:47 

L96A1 napisał(a):
Chyba można było się domyślić że jak koleś zabija z tak daleka i to jeszcze wsparciem to czituje.

:wink: :wink:

Tu RPK aimbotter vs kolega z mojego klanu... zobacz jak mu RPK skacze z celu do celu... Szczegolnie jak zaczyna strzelac w kierunku lotniskowca ;)
http://files.filefront.com/Aimbotter+vs ... einfo.html

A co do nickow Mordoklej i MordokIej ze tak mozna sie podszyc.. owszem mozna... ale gosc no-dali oraz no-daIi nawet nie istnieje a mimo to lata po rankingowych serwerach z aimbotem.. Jak to wytlumaczyc?? ;)

Zeby nie bylo ze sobie zmyslilem...
Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2