Jako że mam przykre doświadczenia z PB, niektórzy wiedzą o co chodzi, na forum było

, 2 rzecz, w klanie miaęłm 1 takiego, dokładnie takiego
Cytuj:
nie sądzę żeby ktoś ściągnął jakieś gówno i po 3 dniach "zabawy" cdkey do kosza.
Cytuj:
Ludzie, nie wyczuliście ironii?
Wyczułem, i nawet bym na to nie zareagował, gdyby nie 1 rzecz, wczoraj, juz nie wiem na którym serwie, chyba na nsz, grałem sobie z GORALEM, i jakis "Maciek lat 13", powiedział że mamy czity, następnie mu napisałem, że
-"Tak mamy, i się z tym nie kryjemy, PB łapał nas jż 34 razy, ale my kupujemy nowe cd keye na allegro po 4 zł".
Odpowiedź była taka:
"O to podaj link do
czitof bo mi nie idzie"
Dalszej rozmowy nie bede cytowal gdyż nie ma czego, i właśnie mi chodzi o to, że 80% zrozumie tą ironie, ale jest ta garstka tych rozgarniętych inaczej, dla których gra stała się guru, i oni musza być super! I właśnie do takich osób skierowałem swoją wypowiedź, bo ja, Blizzard, komar(poland), czy inny użytkownik tego forum to zrozumiał, ale taki Maciek 13, zaraz by wpisał w google
bw2 czity dunload, i by pobierał, i przez te 2 dni, moze 1, moze godzine by a tym grał, więc przez nawet tą godzinę by zepsuł zabawę, innym, i tylko o to mi chodzi.
PS: Naprawdę mnie troszkę to denerwuje jak wchodze na jakiś serwer, i gość co 1 minute arty ciska... A ja chce sobie zagrać 4fun