Teraz jest 10 sty 2025, 16:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: AIX
PostNapisane: 8 cze 2008, 17:33 

chciałem polecić wszystkim mod do battlefielda 2. Nazywa sie AIX i oferuje mnóstwo możliwości o których EA nawet nie pomyślało. Po za dużą ilością nowych broni (Minigun dla żołnierza wsparcia, moździerzy dla mechanika.) oferuje mnóstwo samolotów helikopterów i innych ciekawych pojazdów które urozmaicą granie w bf 2. Nie wspomnę o fenomenalnej F117(zwanej także płaszczką) posiada sterowane pociski i bomby które zawsze trafią do celu w jednostki naziemne.

http://www.aixtended.com/Downloads.html

to link dla zainteresowanych modem jest kilka serwerów nie rankingowych niestety ale warto zagrać choćby tylko z botami.

Tytuł: Re: AIX
PostNapisane: 8 cze 2008, 18:33 

Realizm czy Zręcznościówka?

PostNapisane: 8 cze 2008, 18:52 

Chyba urozmaicenie tylko ;)
Wkoncu wsparcie niosące miniguna na plecach niejest zbytnio realistyczne...
Moze potem zassam ;)

PostNapisane: 8 cze 2008, 19:55 

bardziej zręcznościówka ale i tak bardzo fajna

PostNapisane: 8 cze 2008, 22:15 

Ja wolę zręcznościówkę na poziome BF2. Od Project Reality odbiłem się jak kauczuk od ściany. Zassam dodatek i kiedyś odpalę. Do zobaczenia na serwerze ;)

[EDIT:]
Ściągając o tej porze (12:40) z serwera http://www.bf2live.com miałem transfer 1,4MBps więc gorąco polecam serwer stamtąd ssać :)

Ostatnio edytowano 9 cze 2008, 19:40 przez echelon_, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 9 cze 2008, 15:30 

jasne tylko powiedz co nie wiesz

PostNapisane: 9 cze 2008, 15:31 

bo każda rakietą rozwala sie łatwo

PostNapisane: 9 cze 2008, 15:36 

michaelo napisał(a):
partyzant napisał(a):
Nie wspomnę o fenomenalnej F117(zwanej także płaszczką) posiada sterowane pociski i bomby które zawsze trafią do celu w jednostki naziemne.

F117 jest płaszczką o_o?(Raczej bodajże B2 przypomina płaszczke ;P) Jest zbudowany na podstawie technologi Stealth i to daje mu raczej opływowy kształt (lub trójkątny jak kto woli) A co do bomb to Su-34 i F-15 ze zwykłego bf2 tez mają pociski nakierowywane w kabinie drugiego pilota ;)

Co do moda, grałem kiedyś i jakiś taki dziwny się wydawał, chyba przez te dziwne mapy ale moździerz mi się podobał w zwykłym bfie powinien być ;)

widzę że mamy eksperta. Sorki za błąd ale pomyliły mi się dwa dośc podobne samoloty

PostNapisane: 9 cze 2008, 16:20 

partyzant napisał(a):
Nie wspomnę o fenomenalnej F117(zwanej także płaszczką) posiada sterowane pociski i bomby które zawsze trafią do celu w jednostki naziemne.

F117 jest płaszczką o_o?(Raczej bodajże B2 przypomina płaszczke ;P) Jest zbudowany na podstawie technologi Stealth i to daje mu raczej opływowy kształt (lub trójkątny jak kto woli) A co do bomb to Su-34 i F-15 ze zwykłego bf2 tez mają pociski nakierowywane w kabinie drugiego pilota ;)

Co do moda, grałem kiedyś i jakiś taki dziwny się wydawał, chyba przez te dziwne mapy ale moździerz mi się podobał w zwykłym bfie powinien być ;)

PostNapisane: 9 cze 2008, 22:10 

Odpaliłem, pograłem i np. infantry mi się nawet podobało.
Może mi ktoś jednak wyjaśnić jak używać konkretnych rakiet?

PostNapisane: 10 cze 2008, 09:40 

Najlepsza mapa to Urban Jungle 8) Mam moda już od jego wydania i podobają mi się w nim bronie oraz niektóre mapy, bo kilka z nich to totalna porażka :wink:

PostNapisane: 13 cze 2008, 14:20 

Sciągnełen,Zainstalowałem i Pogralem.I powiem że zarąbisty mod.Warthog rządzi.Casami troszke wnerwia ze samoloty za latwo rozwalaja pojazdy naziemne(strzelasz z rakiety i zapominasz).

PostNapisane: 13 cze 2008, 15:51 

Mi najbardziej podoba się mapa Midway. Dużo tam walki i sporo miejsc do snajperzenia

PostNapisane: 13 cze 2008, 19:32 

AIX to mod bardziej na conq a nie na snajpowanie.A i wie ktoś co to czerwony granat u komandosa??.Na jakimś filmiku widziałem że to flary jaednak u mnie tylko wybuch i nic nie widac a jak po tym przechodze to trace HP.

PostNapisane: 14 cze 2008, 21:36 

kj5 napisał(a):
Sciągnełen

WTF?

Gram już na modzie wystarczająco długo, żeby stwierdzić, że twórcy i admini muszą poświęcić mu duuużo czasu.
1. Strony nie są zbalansowane i taka hAmeryka ma ogromną przewagę technologiczną nad resztą. Na ogół na mapach mają więcej i lepszy sprzęt. To małe latające g*wienko jest po prostu stworzone do likwidowania piechoty a ta niestety nie ma skutecznej broni przeciw. Nawet 0.50 calówka zabiera mniej niż jedną kreskę.
2. Mapy nie są zbalansowane.
3. Admini na serwerach to gatunek wymarły za to noobów jest zatrzęsienie. Ile razy już k.... zdrowo na Gulfie bo Amerykanie przejęli prawie wszystkie flagi a Arabom ostała się tylko jedna. Pół biedy gdyby Amerykanie grali fair i po prostu przejęli mapę. Ale nie! Na ogół wygląda to tak, że co 15 sekund na łeb zwala ci się zawartość całego pokładu takiego A-10 a jak zdążysz uciec to dobija cię snajper siedzący na zbiorniku.
Pół biedy gdyby nooby były rzadkością ale takie manewry odwala cały team z czego nawet ludzie z klanowymi tagami robią takie rzeczy. Klniesz na capsie na wszystko na czym świat stoi a oni nic i jeszcze sobie piszą jaka to runda była wyborna.
4. O wiele bardziej grywalne są mapki inf gdzie jest po prostu większa 'kultura'. Niestety w MC takich jest mało a czystego serwera INF nie ma albo ja o nim nie wiem.

Ja już powoli tracę zapał do dodatku i chyba po prostu wrócę do podstawki. A szkoda bo potencjał się marnuje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2