Teraz jest 12 sty 2025, 21:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 15:43 

G36C to glownie dla MEC ktorzy maja ta bron gowniana maxymalnie, USMC maja stykajaca. Wybiore pozniej, jak odpoczne i wypije zimnego ŻUBRA uhmmm....

Ku mojemu zdziwieniu gdy kliknolem "wybierz pozniej" po ponownym uruchomieniu gry pojawilo sie okienko z wyborem broni do odblokowania. Myslalem ze bede bladzil godzine w poszukiwaniu jakiejs ukrytej opcji a tu prosze jaka niespodzinka :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 15:50 

moja lista czego bym NIE wybral teraz to:
1. M95-chyba ze po 3 patchu sie cos zmieni, na razie-kleska, lepsze std snajpy (mam niestety)
2. G3 szturmowca (nie ma granatnika-poza tym genialna bron,ale sama klasa jako mieso armatnie juz mi nie pasuje, grywam czasami na urban mapach)
3. JackHammer engineera - bo i po co, i tak siedzi najczesciej w czolgu/apc

wybralbym:
1. PKM (mam i bardzo sie lubimy, czasami przyglebi jakis smiglowiec, a nawet jak nie zleci-2 zagrzania lufy i kazda cobra zwieje, nie spotkalem jeszcze takiej ktora by czekala na 3 przegrzanie :P..ale na pewno nie ma takiej mocy obalajacej jak PKM na pojazdach )
2. G36 spec opsa (to wezme przy sierzancie)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2005, 23:49 

wziolem kampe M95, przy dobrej taktyce mozna polozyc nawet szturmowca. Jeden stzral na klate i szybka dobitka pistoletem. Wygralem tak kilka pojedynkow face to face. Jakims fartem drivera w hammerze zdjolem jak jechal(z boku).

Ktos prubowal tym odstrzelic pilota kobry? Slyszalem jakis plotki ze to niby przebija szyby samochodow i helikopterow

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 01:33 
Moderator forum

To nie plotka - przebija szyby heli. Samolotów zresztą tesz...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 11:31 

Cytuj:
3. JackHammer engineera - bo i po co, i tak siedzi najczesciej w czolgu/apc

I tu bym nie byl taki pewny ;p Nie tak dawno zakladalem topic o PKMie (Polski Karabin Maszynowy??? ;D) i pisalem tak ze g36c juz mam a shotguny mi nie leza wiec tylko PKM. Od tamtej pory mocno zmienilem zdanie, gram od kilku dni panem inzynierem i nawet zwykly pump action shotgun gdy znajdzie sie w rekach dobrego enga w odpowiednim miejscu i czasie zrobi rzez niewiniatek. Moja 1 gra engiem wygladala tak ze obronilem flage przed 8 kolesiami 1 czolgiem i 1 vodnikiem na penisuli ;D Sytuacje wycinania calego spawnu z shtguna zdarzaja mi sie znacnie czesciej niz podobne z g36c czy innym gnatem. Trzeba grac bardzo dynamicznie, byc w ruchu i tam gdzie sie ciebie nie spodziewaja to kolesie nawet nie beda wiedziec co sie dzieje, cale full timy padaja, 6 osobowe timy z 2 medami padaja jak muchy. JackHammer ponoc ma jeszcze o 20% wiekszy dmg (czytalem staty, zwykle shotguny 12x8, jackhammer 15x8 - przy kazdym strzale) wiec za jakies 1500 p bedzie moj :D

Jak najbardziej polecam shotguny, ogromnie sie zdziwilem ze sa tak skuteczne, nawet na wieksze odleglosci niz mi sie wydawalo.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:06 
Moderator forum

Niestety SG USA jest wolniejszy od MEC i przez to nie można wypaść na 3 - 4 wrogów na raz, tylko kombinować z ukrycia. Jeżeli się pamięta że zawsze jest jeszcze pistolet którego można w razie czego użyć na średni dystans - eng staje się naprawde niezłą klasą.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 12:19 

@dupielos
"[...] czy innym gnatem." Phi, wypraszam sobie :D

@_XENA_
To nie plotka - przebija szyby heli. Samolotów zresztą tesz...

True, true...
Dzis zabralem sie za ostre testy mojej odblokowanej kampy. Gdy ziomek z mojego teamu wsiadl do helikoptera i chcial startowac strzelilem w glowe przez szybke. Gosc od razu odkitowal i ukaral mnie za TK, tlumaczylem mu ze to byl tylko test ale go ponioslo z lekka :D
Na Strike At Karkand Koles usilowal mnie przejechac Vanem MEC i tez zarobil
kulke w czolo przez szybe(za 2 strzalem). Tym razem on byl po przeciwnej stronie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 13:30 

gnat8 napisał(a):
Gdy ziomek z mojego teamu wsiadl do helikoptera i chcial startowac strzelilem w glowe przez szybke. Gosc od razu odkitowal i ukaral mnie za TK, tlumaczylem mu ze to byl tylko test ale go ponioslo z lekka :D

Takiego sposobu testowania jeszcze nie widziałem - też bym się wk***ił na jego miejscu :twisted: :evil:
Ja się zastanawiam nad G3 i PKM. Assault bez granatnika staje się takim biedniejszym komandosem bez C4 i to jest największy mankament :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 14:52 

polecam rzut moneta, jesli masz maxymalny dylemat co do 2och broni to pozostaw losowi wybor :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 14:55 

gnat8 napisał(a):
polecam rzut moneta, jesli masz maxymalny dylemat co do 2och broni to pozostaw losowi wybor :D

W życiu! Wolę sam przemyśleć i podjąć decyzję :? , a nie potem żałować :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 19:46 

Ja jako pierwsze odblokuję sobie kampę, a potem może broń meda...
Ciekawe to jest.
Ile większe obrażenia zadaje M95 od M20coś, tak na marginesie??

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 23:06 

Ja wybrałem broń medyka [L85icos] poniewaz nim najczesciej gram, chociaz wahalem sie jeszcze miedzy g36c i kampa, jednak po zastanowieniu pomyslalem ze specopsem grac za bardzo nieumiem a kamperem nielubie [chociaz giwera miota niezle]

Wracając do L85 po niezbyt pochelbnych relacjach na 4um troche sie bałem tej broni [za dużo nią wcześniej niegrałem] jednak ku mojemu zdziwieniu nareszcie mam broń która radzi sobie z półdystansem [amerykańska 16snastka zupełnie do dupy w tym względzie] i z obrażeniami jest całkiem nieźle jak na recenzje :P innymi słowy jestem zadowolony

Tytuł:
PostNapisane: 3 sie 2005, 23:58 

dla mnie g36c - niezła na dystans + 5 kostek C4 w zapasie. Można sie nieźle pobawić w pułapki broniąc bazę. C4 rozłożone i na dobrą odległość - podjeżdża APC i kilku typków pod flagę nagle buuuum i kto zywy zostanie dobijasz z g36c. albo granatem :P

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 04:48 

Wiem jedno... Po dłuższej chwili grania z L85 na mapach miastowych, powiem tylko tyle: dla mnie ktoś używający L85 na Sharqi Peninsula po stronie MEC jest głupi. Czemu? Bo ta 'pukawka' (karabinem tego nazwać się nie da) przy full auto i na prawde bliskich spotkaniach nie ma zadnych szans.
Nie wierzysz? To wpadnij kiedys na serwer gdzie gram po stronie MEC z AK... A jak ktos nie umie celowac bez 'zooma' to znaczy tez tylko tyle, ze PO w szkole nie mial i nie wytlumaczyli jak. :)

NIE polecam broni medyka dla map close-combat, gdzie nie ma czasu klasc sie i miezyc singleshotem. ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 sie 2005, 09:12 

zgadzam sie kule medyka to jak ukaszenia komara. Kilka razy mialem kradziana jego bron ale na bliskikm dystansie zbieralem kule chociaz bez zooma strzelalem. Jak dla mnie niewypal.

A kampa coraz bardziej mi sie podoba. Na OIL FIELDS bylem MECkiem i przy czailem na ladowisku USMC na gorce po prawej od ladowiska AH Kobry. Jakie bylo zdziwienie pliota ktory zasiadl za sterem zrelaksowal sie w fotelu i nagle...pizd! Kula w czaszke(prawa skron) przez szybke. Zanim sie pokumali gdzie jestem sciagnolem tak 5 kolesi. M24 przy tej armacie to qpa, jak by nie to ze ta kampa nie zabija jednym strzalem w klate to by mozna ja nazwac zielona kamperka z csa MAGNUM :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 226 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2