Teraz jest 30 lis 2024, 02:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kamikaze
PostNapisane: 14 wrz 2005, 21:10 

Wadziu napisał(a):

A ty Crist wez tu nie gadaj, że niechcący wleciałes bo jak tylko jestem z tobą w TEAMIE to odrazu wydajesz okrzyk kamikadze na widok heli i nie ważne czy siedzi w nim zlomik czy nie. :wink:

P.S a tak w ogóle to myśle ze kamikadze to to co Crist lubi najbardziej :D :D :D

1.Lol, mowilem ze przez przypadek w niego wlecialem.
2.hehe,ale kamikaze to fajne,bo sporo pkt. leci jak sie rąbnie w pełny BH :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 14 wrz 2005, 22:41 

nooooo.. i sporo bluzgow przeze mnie na takich kamikaze tez leci :).. prawda ?? :>.. ( ci co ze mna graja.. wiedza o co biega :).. ale sami powiedzcie.. "czyz nie uroczo bluznie ?? " :) )

EDIT: Tak wloczykiju :).. mieszkam sam .. takze nie ma problemu :).. a sasiedzi juz sie przyzwyczaili... Jednak co dziwne.. bluznie praktycznie TYLKO przy BF'ie... by rozladowac stres.. a na codzien praktycznie nigdy nie mowie nawet kurde :) dziwne nie ??? ale wierz mi... potrafie nie bluznic :>

Ostatnio edytowano 15 wrz 2005, 02:29 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:10 

zlomik napisał(a):
nooooo.. i sporo bluzgow przeze mnie na takich kamikaze tez leci :).. prawda ?? :>.. ( ci co ze mna graja.. wiedza o co biega :).. ale sami powiedzcie.. "czyz nie uroczo bluznie ?? " :) )

Heh no fakt, bluzgasz wzorowo :wink: i strasznie głośno. Mieszkasz sam??

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:13 

lkasprzak napisał(a):
zlomik napisał(a):

Hehe slyszalem taka akcje, jak koles pocina w CSa chyba na jakiejs klanowce, wrzeszczy, klnie jak szewc... az nagle slychac "Sorry mamo, juz nie bede!"

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 00:31 

wracając do kamikadze:) dzisiaj na MC na Asterze zaraz na początku wyszedłem z squadu, poleciałem po krowe i dawaj polować na blackhawka:) za pierwszym podejściem poszło gładko, chyba nie wiedzieli o co mi biega i wleciałem sobie w nich ślicznie (jeszcze teraz mi się chce śmiać:D). Ale potem już nie było łatwo - wielki respect dla całego teamu w BH, bo to nie tylko pilot, ale cały zespół robił uniki - i drugi raz mi się już nie udało... ale... przez ładnych kilka minut blackhawk ganiał się ze mną na górze - więc było pięciu mniej USMC na dole - i nasi im zajęli prawie wszystkie flagi, gdy my się bawiliśmy w berka:) wygraliśmy wysoko:) polecam wszystkim MEC tą taktykę na Mashtuur - ja się bawiłem jak nigdy:P

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 02:34 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
wracając do kamikadze:) dzisiaj na MC na Asterze zaraz na początku wyszedłem z squadu, poleciałem po krowe i dawaj polować na blackhawka:) za pierwszym podejściem poszło gładko, chyba nie wiedzieli o co mi biega i wleciałem sobie w nich ślicznie (jeszcze teraz mi się chce śmiać:D). Ale potem już nie było łatwo - wielki respect dla całego teamu w BH, bo to nie tylko pilot, ale cały zespół robił uniki - i drugi raz mi się już nie udało... ale... przez ładnych kilka minut blackhawk ganiał się ze mną na górze - więc było pięciu mniej USMC na dole - i nasi im zajęli prawie wszystkie flagi, gdy my się bawiliśmy w berka:) wygraliśmy wysoko:) polecam wszystkim MEC tą taktykę na Mashtuur - ja się bawiłem jak nigdy:P

W sumie to masz rację. Gdy raz "upolujesz" BH to za drugim razem pilot będzie ostrożniejszy i będzie starał się zejść Ci z drogi. Jak będziesz uparty i będziesz za nim ganiał to pilot BH może zapomnieć o przejmowaniu flag i skupi się na ucieczkach przedz kamikaze. A w sumie to 6 żołnierzy mniej i większa szansa na zwycięstwo.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 08:39 

Ostrozniejszy czy nie i tak latwo go podejsc.. Trzeba to po prostu zrobic w odpowiednim momencie - gdy przejmuje flage. Wtedy ma wytracona cala predkosc i nie zrobi szybko uniku.

To tak w ramach wskazowek poprawnego kamikaze.. od eksperta w dziedzinie moge rzec :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 09:35 

"YOU RAM -WE BAN!" takie haslo przewija sie na niektorych serwerach i dotyczy tak popularnej u nas "taktyki" :). Bardzo rzadko latam samolotem, i jak tylko moge staram sie nie robic kamikadze (ale zdarza mi sie-nawet wczoraj skasowalem soba niechcaco BH+2). Jednak najczestsza ofiara moich lotow jest Matka Ziemia lub Pani Sosna.

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 11:27 

przsoi napisał(a):
"YOU RAM -WE BAN!" takie haslo przewija sie na niektorych serwerach i dotyczy tak popularnej u nas "taktyki" :).

wiesz, na innych mapach też jestem przeciw - ale na Mashtuur MEC nie mają szans jeżeli się jakoś nie pozbędą Blackhawka:) miałem przykład dwa dni temu bodajże - w MEC byli naprawdę nieźli gracze, dignitas/MZS, czterech czy pięciu klanowiczów z UKF i jeszcze ktoś, ale ja w USMC wsiadłem do BH, jacyś kolesie ze mną, nawet nie gadaliśmy jakoś specjalnie i zgrania nie było, ale mapę wygraliśmy, mimo dużej przewagi skilla po drugiej stronie

Mordoklej napisał(a):
Ostrozniejszy czy nie i tak latwo go podejsc.. Trzeba to po prostu zrobic w odpowiednim momencie - gdy przejmuje flage. Wtedy ma wytracona cala predkosc i nie zrobi szybko uniku.

To tak w ramach wskazowek poprawnego kamikaze.. od eksperta w dziedzinie moge rzec :twisted: :wink:

ośmielę się polemizować:) gdy przejmuje flagę i jest w zawisie to taranowanie tylko z małą prędkością i od tyłu - wczoraj się naciąłem gdy sobie poszedłem z dość dużego pułapu, ostre nurkowanie prosto w tego szuje, a ten mi w ostatniej chwili się podniósł i nie dałem rady już wyciągnąć... w zasadzie dobra jest każda sytuacja, zwłaszcza podejście zupełnie od tyłu, albo od góry, albo od dołu, tak żeby nie widzieli:) zresztą samo ganianie się z nimi już pomaga drużynie (btw. chciałbym słyszeć jakie piękne wyrazy lecą wtedy w squadzie lecącym w BH, gdy ich ta biedna krowa gania :D ).

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:49 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
przsoi napisał(a):
"YOU RAM -WE BAN!" takie haslo przewija sie na niektorych serwerach i dotyczy tak popularnej u nas "taktyki" :).

wiesz, na innych mapach też jestem przeciw - ale na Mashtuur MEC nie mają szans jeżeli się jakoś nie pozbędą Blackhawka:) miałem przykład dwa dni temu bodajże - w MEC byli naprawdę nieźli gracze, dignitas/MZS, czterech czy pięciu klanowiczów z UKF i jeszcze ktoś, ale ja w USMC wsiadłem do BH, jacyś kolesie ze mną, nawet nie gadaliśmy jakoś specjalnie i zgrania nie było, ale mapę wygraliśmy, mimo dużej przewagi skilla po drugiej stronie

To tam przeciez mozna przejac flage z lotniskiem BH na samym poczatku, ja? Jesli to nie ta mapa, to sorry, ale nie mam glowy do nazw. ("Prawda Kasiu? *plask* Basiu? *plask*")

Co do tego zlotego srodka :) :

Mozna jakos ocalic swoje zycie? Wyskoczyc chwile przed zderzeniem?

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 14:53 

Wczoraj karkand. Jestem w MEC wziołem cpecopsa C4 na samocud i sru. Jade jade patrze a tu koleś ucieka za budynek. Wyjeżdam szybko skręcam wysiadam Boom 6 killi buhahaha cały squad w grupie szedł :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:00 

lkasprzak napisał(a):
zlomik napisał(a):

Buhahahaha.....Jakby mieszkal z jakąś z osobą,to by go wywalili z domu :P
Ale bluzgi wzorowe tylko ze przy starych nie moge grac,bo jak siedzą obok a tu leci "NO KUR*** NO!!!!!!!" to jest kitowo :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:41 

Crist napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
zlomik napisał(a):

Ale bluzgi wzorowe tylko ze przy starych nie moge grac,bo jak siedzą obok a tu leci "NO KUR*** NO!!!!!!!" to jest kitowo :)

To trzeba sobie sprawić słuchawki :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 15:51 

Ziemniaczek napisał(a):
Crist napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
zlomik napisał(a):

To trzeba sobie sprawić słuchawki :P

to ci uszy spuchną :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 wrz 2005, 18:02 

Sluchawki mam,ale boje się ich nałożyć gdy widze niejakiego [ST6]Zlomik :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2