Teraz jest 29 cze 2025, 22:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 wrz 2005, 23:02 

i okota mu pomógł... Ząbki tylko Okota reperuje.

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 02:43 

Tom@s napisał(a):
bcj napisał(a):
Tom@s napisał(a):
Mamy możliwość grania w więcej osób i dlatego sobie gramy (zazdrościsz?),

waszych, 2 przegranych ? czy jedynych wygranych walkowerem ? bynajmniej nie.

buahaha, śmieszny jesteś :lol:
Faktycznie, 2 przegrane z klanami zajmującymi 2 i 3 miejsce w ladderze - wstyd jakich mało. My przynajmniej gramy w tym ladderku, a Wy...

Zresztą skończmy ten temat, bo zacznie się najazd, którego nikt nie chce (no chyba że - ale zapraszam na priv, gg) :evil:

Tom@s zanim definitywnie skonczymy ten temat musimy sobie wyjasnic kilka rzeczy.

1. Naprawde, nie zazdroscimy. Granie w ladderku 32 nie jest zadnym szczegolnym zaszczytem czy wyroznieniem, wiec nie ma czego. A co do liczby graczy to mozesz mi wierzyc, ze gdyby naszym glownym celem byla gra w ladderze 32, to juz dawno skompletowalibysmy sklad sposrod chetnych do gry u nas. Tylko ze wtedy ogolny poziom teamu moglby poleciec na leb na szyje, dlatego tez nic na sile. Mamy czas.

2. Gratuluje udanego startu w ladderze 16 i zasluzonego 27. miejsca w ladderze 32. Niepokajace jest tylko to, ze zamiast na 27. miejscu, figurujecie na 17.

- Final Squad of Senatus PopulusQue Romanus win from Seven Deadly Sins with 1 to 0 tickets
and gain 53 rating points (Seven Deadly Sins lose 53 points).

- Final Squad of Senatus PopulusQue Romanus win from Phoenix Rising with 1 to 0 tickets (unconfirmed !).

Podobno sa to 2 noshowy? Poprawcie plz bledny wynik meczu z PxR, zanim niekumaci angole go potwierdza. Wynik meczu z 7Ds zapewne tez mozna bez problemu zmienic, wystarczy tylko poinformowac supervisora o zaistnialej 'pomylce' :) Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 03:15 

=ciach=

Ostatnio edytowano 3 wrz 2005, 13:03 przez Zbawca, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 06:59 

Jezu czyli bf to cały czas to samo :) Ten sam stary gnój zawsze siakies machloje :P
POZDRO od veterana :D Do zo na lanie (przyjde popatrzeć jak lamicie :P )
ps. sory ze wpierdalam sie miedzy vodke a zakąske.
pozatym Jacub śmierdzi :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 11:12 
Oldboy Battlefield.pl

Oleum - jeśli ********* (za przeproszeniem) o czymś, o czym w ogóle nie macie pojęcia, to nie *********...
vs PxR - chłopcy umówili dwa mecze o jednej godzinie, na obu nie mieli składu i oddali forfeitem
vs 7Ds - angole sami zaproponowali wpisanie wyniku 1-0 zamiast "no show"
Jesli chcesz bawić się w ostatniego sprawiedliwego proszę bardzo, droga wolna, tylko proszę zweryfikuj wszystkie niepoprawne mecze (pierwszy który pamiętam to np. Wilda - BuD).

EDIT:
Zbawca - nie to nie przypadek, wyniki są dobrze wpisane i ustalane za każdym razem z przeciwnikiem... przekręt :?: przekrętem jest zasada w CB, że jak przeciwnik się nie stawi to zyskujesz tylko 10pkt. a powinno być to traktowane jak normalny mecz - może wtedy byłoby więcej odbywających się meczy
Dobrawek - :lol: przynajmniej mam zdrowe zęby...

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 11:53 

Tak jak poczatkowo wydawalo sie ze ladder 32 bedzie ladderem wiodacym tak teraz jest jedynie milym dodatkiem do infantry i conquest 16.

Jezeli klan chce zaistniec to musi wymiatac w ladderze conquest 16 i ladderze inf ( mam nadzieje ze clanbase juz wkrotce zmodyfikuje regulamin i ograniczy lameriade granatnikowa )

Co do lana to moze on sie odbyc w kazdym z mozliwych wariantow, Team Wilda jest gotowy walczyc we wszystkich znanych spolecznosci BF systemach, nie bedziemy z tego powodu pisac zupelnie zbednych komentarzy.

Nie wiem jak inne klany, ale my jestesmy bardzo zadowoleni ze EA Polska postanowilo wspierac nasza wspolnote i organizuje regularnie lana.
Wiec proponuje aby wszyscy co maja ochote sie klocic przeszli na gg lub najlepiej staneli do boju przy butelce wysoko procentowego likieru "polskie piekielko"

Team Wilda czeka na konkretne informacje od Grzegorza w sprawie samego lana, systemu rozgrywki, liczby stanowisk, oraz innych spraw organizacyjnych zwiazanych z ta impreza.
( w szczegolnosci liczymy na wieksza liczbe stanowisk niz w zeszlym roku, i bardzo prosimy o sprzet na ktorym bedzie mozna przynajmniej w medium detalach prowadzic klanowki bez lagow graficznych )

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:38 

Tom@s dobrze by bylo, zebys sam zastosowal sie do swojej rady i "nie wypowiadał się o czymś, o czym nie masz zielonego pojęcia", bo w ten sposob narazasz na szwank dobre imie Wildy i wyrabiasz jeszcze gorsza opinie Twojemu klanowi. Odnosnie Wilda vs BuD polecam lekture szczegolow meczu w CB ( http://www.clanbase.com/warinfo.php?wid=4637286 ) i zasad laddera [ http://www.clanbase.com/rules.php?lid=2183 (punkt 10.6) ]. Wtedy wszystko stanie sie jasne.

Bawic sie w ostatniego sprawiedliwego tez nie mam zamiaru, bo nie jestem supervisorem laddera i nie musze weryfikowac poprawnosci wszystkich rozgrywanych meczow. Zwrocilem na to uwage tylko dlatego, ze ten przekret dotyczy polskiego klanu. To, ze obydwa wyniki zostaly potwierdzone za zgoda Waszych przeciwnikow, niczego tak naprawde nie usprawiedliwia. Jest to po prostu nie fair wobec innych druzyn grajacych w ladderze, bo dostajecie punkty jak za 'normalna' wygrana, chociaz w zaden sposob nie udowodniliscie swojej wyzszosci nad przeciwnikiem na polu bitwy, a mimo tego jestescie wyzej sklasyfikowani. Zreszta nie bardzo rozumiem co chcecie w ten sposob osiagnac - satysfakcji z takiej 'wygranej' brak, motywacji do gry o wyzsza lokate tez nie poprawicie, wiec? Dlatego zasady dotyczacej walkowerow nie mozna w zaden sposob nazwac 'przekretem'. Dzieki niej miejsce danego klanu w ladderze bardziej odpowiada jego rzeczywistemu poziomowi, bez sztucznego zawyzania. Chociaz moim zdaniem za w/o 'zwyciezca' nie powinien dostawac wogole punktow, za to dla 'przegranego' kara powinna byc ostrzejsza. Takze przemysl to, co napisalem i powiedz, kto jednak ma racje... Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 wrz 2005, 20:51 
Oldboy Battlefield.pl

A nie łatwiej było tego od razu napisać w takiej formie jak to zrobiłeś? obyłoby się bez niepotrzebnych kłótni... Dzięki tym małym wyjaśnieniom mam trochę lepszy pogląd na tą sprawę i muszę przyznać Ci rację :)

make love and peace :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 00:10 

Rzadko cos nabije bo rzadko na forum zagladam (niestety poziom wypowiedzi z dnia na dzien maleje :roll: - BF`42 byl mniej popularny ale za to wiecej dajacych sie czytac postow sensownych osob, ktore mialy cos madrego do powiedzenia), ale ze zobaczylem temat ktory mnie zainteresowal, wchodze i go czytam. Po 8 przeczytanych stronach i 30 minutach czytania stwierdzam ze stracilem jakies 29 minut bo wiem tyle samo ile bym wiedzial po przeczytaniu pierwszego posta :?

"Skoro wlazles miedzy wrony musisz krakac jak i one"... wiec i ja sobie pozwole na maly OT 8) Bedzie lan na 8 zagramy po 8 bedzie na 12 lub 16 zagramy 12 lub 16. Bedzie jak bedzie ale zawsze myslalem ze to ludzie tworza cala atmosfere lan party i ze to od nas zalezy jak bedzie sie wspominac impreze a nie od tego po ilu bedziemy grac, czy ktorys klan wygral ostatni mecz czy nie, kto ma lepszego skilla, kto sie wzbogaci po imprezie, kto jest lepszy bo sie wczesniej na forum zarejestrowal i kto ile tych imprez zorganizowal :roll: Oczywiscie nie ujmujac nic tym ktorzy takie imprezy organizowali bo za to naleza sie kazdemu z nich brawa 8) ale chyba nie po to ja robili zeby teraz sie wywyzszac bo tak to mozna odebrac w niektorych przypadkach :roll: Chodzi mi oto, jezeli nikt jeszcze nie zalapal :wink: , ze impreza jeszcze sie nie odbyla a juz wiekszosc rzuca sie sobie do "gardel" i jak czytam ten temat i wiele innych to az sie boje o ta atmosfere na lanie, ktora (chyba :?: ) powinna byc najwazniejsza :roll: To tyle... moze ktos zleje moj post moze nie jego wybor 8)

Jeszcze jedno 8) (wpisuje sie raz na 2 miesiace wiec wykorzystam chwile uwagi :wink: )... kiedy uslyszalem o BF2 i zobaczylem wersje "wstepna" bylem tak samo podjarany jak i inni :wink: potem kupiony orginal i wolna chwila spedzana na graniu 8) ale po 2 tygodniach ten szal padl... bylo cos w BF`42 co powodowalo ze ta gra miala jakby taki swoj klimat, ciezko mi to wytlumaczyc, ale jezeli ktos cos takiego czul to wie o co mi chodzi :wink: niestety BF2 jak dla mnie czegos takigo nie ma co by sprawilo, ze z takim sentymentem podchodzilbym do tej gry. Szkoda... BF2 8 vs. 8 to typowy CS plus czolg i apc, BF2 16 vs. 16 to typowy BF2 - strzelanka w czasach wojny na bliskim wschodzie z ciezkim sprzetem... i tyle co mozna o tej grze powiedziec to takie moje zdanie 8) Inna sprawa ze wraz ze zmiana gry zmienili sie ludzie... :roll:

Koniec mojego eseju 8) Sorry za "maly" :wink: OT 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 02:37 

a ja ostatnio zauwazylem niepokojaca mode do psucia wszelkich tematow na forum... ludzie przekszykuja sie kto jest lepszy.. kto gorszy i w ogole fe... Myslalem ze chociaz przy poscie zalozonym przez przedstawiciela EA Games.. zachowacie troche powagi i rozsadku.. i nie zeszmacicie go.. ale coz.. mylilem sie.. topic jest o nadchodzacym wielkim swiecie Battlefield'a 2 a wy tu wyjezdzacie z jakimis meczami ktore mialy miejsce iles tam wczesniej.. o tym ze ten jest debil bo nie ma pojecia o czym mowi.. potem pada kontra ze jednak tamten jest debil.. ze ten schyla sie po mydlo czy wierci zabki... nosz kurde.. ludzie.. zastanowcie sie nad soba.. bo zaraz kolejny topic bedzie do zamkniecia...
chcecie sobie udowadniac racje.. to pogadajcie na gg albo rozegrajcie mecz czy zrobcie sobie quiz z wiedzy o polskiej scenie BF'a... tyle...

...KONIEC...

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 02:46 

Porownywanie 8v8 do Csa jest juz nudne. Ale rozumiem, wasze zdanie, pewno przy zagranym calym jednym meczu 8v8, ale zawsze.
I zgodze sie, ze 16v16 ma wiecej wspolnego z 42. I co w zwiazku z tym? Z tego co pamietam, nikt nigdzie nie pisal, ze BF2 ma byc identyczny z Classic'em. Zgodze sie tez, ze 16v16 byloby bardziej widowiskowe etc etc. Tylko nie mylmy 16v16 z zabawa w kotka i myszke przy 12v12.
A jesli ktos nie rozumie czemu 16v16 na lanie jest conajmniej nieatrakcyjne, jesli nie niewykonalne, to nie ma po co dluzej dyskutowac.

A topic ten jest do zamkniecia po pierwszej stronie :]

Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2005, 12:28 

Podcinajmy sobie gardła, wyzywajmy się i wogóle tutaj bo i tak jak się spotkamy to pójdziemy na jakieś korzenne ;) w ostatecznosci na kubusia :D

Jak co modderator mógłby wyczyścić ten temat z niepotrzebnych postów i zostawić tylko te naważniejsze (wiem że to monotonna robota ale przynajmniej bedzie porzadek i przejrzysty temat), zamykać niema co bo powstanei taki kolejny temat więc zachowujmy sie tu byle jak ale zachowujmy :}

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 12:15 

Wracając do tematu...
Myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby ustawienie domyslnie meczy 8v8 , natomiast jeżeli zdaży się sytuacja że spotkają się 2 drużyny które w turnieju są w stanie wystawić skład np. 12v12 , czy nawet 16v16 i obydwie się na to zgodzą to niech tak grają , ale ogólnie obowiązuje 8v8.
Pozatym jeżeli są klany które są w stanie wystawić skład np. 16 osobowy to mogą przecież wystawić 2 składy żeby podnieść szanse za zwycięstwo...

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 14:16 

Prawie jakbym czytal fantastyke :roll:

A wracajac do jakiego tematu? Nie nam to ustalac, pewno juz dawno EA podjela decyzje. I pytan tez nie ma co zadawac, nie sadze zeby ktos z lanem zwiazany na nie odpowiedzial. Topic od dawna do zamkniecia.

Tytuł:
PostNapisane: 5 wrz 2005, 22:01 

Nie wiem czy wiecie ale jest spore zainteresowanie tym lanem zagranica. Nie oficjalnie swoj przyjazd zapowiedzialy takie klany jak Team Dignitas i Team 9 oraz paru graczy z klanu Apostles. Rowniez spore zainreresowanie impreza ta wywolala w Niemczech.
Wiec wydaje mi sie ze to lan party bedzie raczej zdominowane przez klany zachodnie.

Biorac pod uwage fakt, ze klany zachodnie sa sponsorowane, wyjazd taki nie jest wiekszym problemem. Natomiast dla wielu graczy z naszej sceny wyjazd na lana to powazny wydatek. Biorac pod uwage aktualna dyspozycje polskich ekip i tych zachodnich jakos blado widze szanse zaistnienia w tym lanie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2