Rzadko cos nabije bo rzadko na forum zagladam (niestety poziom wypowiedzi z dnia na dzien maleje

- BF`42 byl mniej popularny ale za to wiecej dajacych sie czytac postow sensownych osob, ktore mialy cos madrego do powiedzenia), ale ze zobaczylem temat ktory mnie zainteresowal, wchodze i go czytam. Po 8 przeczytanych stronach i 30 minutach czytania stwierdzam ze stracilem jakies 29 minut bo wiem tyle samo ile bym wiedzial po przeczytaniu pierwszego posta
"Skoro wlazles miedzy wrony musisz krakac jak i one"... wiec i ja sobie pozwole na maly OT

Bedzie lan na 8 zagramy po 8 bedzie na 12 lub 16 zagramy 12 lub 16. Bedzie jak bedzie ale zawsze myslalem ze to ludzie tworza cala atmosfere lan party i ze to od nas zalezy jak bedzie sie wspominac impreze a nie od tego po ilu bedziemy grac, czy ktorys klan wygral ostatni mecz czy nie, kto ma lepszego skilla, kto sie wzbogaci po imprezie, kto jest lepszy bo sie wczesniej na forum zarejestrowal i kto ile tych imprez zorganizowal

Oczywiscie nie ujmujac nic tym ktorzy takie imprezy organizowali bo za to naleza sie kazdemu z nich brawa

ale chyba nie po to ja robili zeby teraz sie wywyzszac bo tak to mozna odebrac w niektorych przypadkach

Chodzi mi oto, jezeli nikt jeszcze nie zalapal

, ze impreza jeszcze sie nie odbyla a juz wiekszosc rzuca sie sobie do "gardel" i jak czytam ten temat i wiele innych to az sie boje o ta atmosfere na lanie, ktora (chyba

) powinna byc najwazniejsza

To tyle... moze ktos zleje moj post moze nie jego wybor
Jeszcze jedno

(wpisuje sie raz na 2 miesiace wiec wykorzystam chwile uwagi

)... kiedy uslyszalem o BF2 i zobaczylem wersje "wstepna" bylem tak samo podjarany jak i inni

potem kupiony orginal i wolna chwila spedzana na graniu

ale po 2 tygodniach ten szal padl... bylo cos w BF`42 co powodowalo ze ta gra miala jakby taki swoj klimat, ciezko mi to wytlumaczyc, ale jezeli ktos cos takiego czul to wie o co mi chodzi

niestety BF2 jak dla mnie czegos takigo nie ma co by sprawilo, ze z takim sentymentem podchodzilbym do tej gry. Szkoda... BF2 8 vs. 8 to typowy CS plus czolg i apc, BF2 16 vs. 16 to typowy BF2 - strzelanka w czasach wojny na bliskim wschodzie z ciezkim sprzetem... i tyle co mozna o tej grze powiedziec to takie moje zdanie

Inna sprawa ze wraz ze zmiana gry zmienili sie ludzie...
Koniec mojego eseju

Sorry za "maly"

OT