Teraz jest 28 lis 2024, 23:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 11:38 

[PFT]-TOMEK napisał(a):
Ja również uważam dyskusje za zakończoną.
Co do podważania cierniu to możesz być pewien, że jeżeli ponownie zobaczymy jakiś przekręt porównywalny do tego z punktacja w CB to o tym napiszemy i nie ważne czy to będzie dotyczyć Was czy też innego klanu.
Myślę, że topik swój cel osiągnął, gdyż klany, które w opisany sposób niesłusznie zarabiały punkty, obiecały wyjaśnić ta sprawę z adminem CB i skorygować punktacje. Mam nadzieję, że następnym razem zanim ktoś wykombinuje coś jak by tu ułatwić sobie życie, zastanowi się dwa razy zanim zdecyduje się na jakieś szemrane działania i wyeliminuje "gapiostwo"
Właśnie dlatego wydaje mi się, że pomimo pewnych negatywnych zjawisk towarzyszących takim topikom „podwyższonego ryzyka”, warto te tematy również poruszać.
Pozdrawiam.

Ok ale musisz pamietac,ze teraz tez Ci bede patrzył na ręce nie z ze złosliwosci,ale wg . mnie ten kto zwraca komus uwage,wypopmina bledy sam musi byc bez winy zobaczymy jak daleko zabrniesz z tym czystym kontem ;).BO mozesz byc pewien ,że kazde nawet najdrobniejsze potknięcie pfT bedzie odnotowywane i ujawniane na tym właśnie forum.
Tym miłym akcentem Zycze Wam powodzenia ...i nie zapomnijcie przyjąc od nas wyzwania ;).

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 11:41 

[PL]T3 napisał(a):
Witam Ponownie widze że jest niewymownie.
Poprosiłem o zamknięcie topicu a on sam sie otworzył. Najwidoczniej osoby chcące załatwić tą sprawę na PM chca się dalej rozipsywać. Tom@s PM dostałem i odpowiedziałem. POZDRAWIAM równy z Ciebie gość. ADMINEM Clanu PfT nie jestem ale skoro ja rozpoczałem ten temat to i ja poprosze o ponowne jego zamknięcie. Nie chce mi się skanować IP wszystkich uczestników by potem posądzić ich o nielegalne instalki windy na kompach bo po co ??? PANOWI to są jaja jak już ktoś napisał........

Teraz poważnie. Temat wyczerpany sprawa zasygnalizowana bo nie tylko klanowi PfT to się nie podobało sztuczne podbijanie punktów. TOPIC ten był w koperacji z innymi klanami więc nie jesteśmy odosobnieni !!! Myśle że to da Wam do myślenia że nie tylko PfT miesza ale ludzie mają inne podejście do CB.
jak już TOMEK wspomniał jeśli będzie coś nie tak to o tym napiszemy bo uważam że od tego jest forum a nie PM. My jako klan nie mamy nic do ukrycia i na forum nie pierzemy brudów tylko staramy się wyjaśnić nurtujące sprawy.

Px2 nie został posądzony o czitowanie. Została zasygnalizowana podoba sytuacja do Legiona- d3d9.dll to magicza biblioteka która jak ktoś zacznie przeglądać neta to się za głowę złapie. Znacie się na kodzie ASCII ?? Powodzenia bo właśnie staliście się BOGAMI gier... polecam program resourcehacker....

Na temat spotkania z Px2 wypowiedział się mój CL klanu więc najwidoczniej nie zagramy choć osobiście nie miałbym nic przeciwko.
Lecz nawet jeśli my wygramy lub Wy (z całym szacunkiem) wygracie to co to zmieni??? Nie zamaże to doznanych obelg ale pozostawi rysy na netheartach po tym co się stało. I Ci którzy próbują sparem lub meczem załatwić sprawę to się grubo mylą. Ten i inne tematy nie miały na celu powtórzenie meczu (czytaj spraringu for fun) lecz wykrzewieniu chamstwa. Dziękuję CL Px2 za załatwienie niefortunnych czynów niektórych klanowiczów Px2. Widzimy że w końcu panujecie nad sytuację.

Wszem i wobec zamykam temat Podbijania Punktów na CB i klany które zobowiązały sie do naprawienia tej kwesti w CB trzymam za słowo że go dotrzymają. Kwestia Px2 a PfT nadal zostaje otwarta.
Wywodze się T.reserve i nadal szanuję ten klan i szanuję inne polskie klany lecz nie zniose wałków na tej scenie. Jeśli ja kiedyś zawinię to poniose tego konsekwencję lecz jeśli zawini ktoś to o tym napiszemy. Możemy się nie lubić i ze sobą nie grać ale jak ktoś mi napisał "gówno mnie to obchodzi" jak zdobywa się punkty - ALE NAS TO OBCHODZI drogi T...... !!!!

Ja też chce skończyc ta dyskusje...Co do meczu to wydaje mi sie ,ze sprawa jest otwarta,Wy uwazacie ,że mecz sie zakończył ,dla nas on został przerwany po dwóch mapach,chcemy tylko dokończyc mecz na Masthur City,aby wyniki były w 100% właściwie wpisane na stronach obu klnaów bo każdy głupieje jak widzi na kazdej stronie inny wynik ;).

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 11:42 

nienawidze systemów rankingowych ;p a w szczególności elo z esl xD

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 15:21 

snail napisał(a):

A mozesz rozwinac bardziej? Bo chyba czegos nie rozumiem. Za kazdy wygrany/przegrany mecz dostajemy punkty dodatnie/ujemne, ktore w sumie maja wplyw na nasza pozycje w drabince. Im wiecej punktow tym na wyzszej pozycji jestesmy. Wiec to chyba od ilosci pktt zalezy czy jestesmy na pozycji 50 czy 1? Czy moze cos innego? Czy to w takim razie jest to system punktowy czy rankingowy? Mam wrazenie ze to to samo. Pozycja w laderze to ranking, a ranking zalezy od punktow, a ilosc punktow od wyniku meczu. wiec wtf? ;d

W systemie rankingowym nigdy nie masz z góry narzuconej ilości spotkań do rozegrania, jeden może zagrać ich 20 a drugi 200. Dlatego w tym systemie przyznaje się ranking tylko za faktyczne spotkania bo ich ilość zależy jedynie od gracza a nie jest z góry ustalona. Natomiast w systemach punktowych gdzie masz np 16 meczy po 3 pkt do zdobycia( takie piłkarskie prównanie dla ludzi ;) ) nie przyznanie punktów za mecz wygrany walkowerem ukarałoby druzyne zwycięzką, ponieważ w rzeczywistości zmniejszyłoby liczbe punktów możliwych do zdobycia. W systemie rankingowym nie ma czegoś takie ponieważ aby zdobyć kolejne punkty wystarczy zagrać kolejne spotkanie.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 16:14 

Wracajac do tematu z podejrzeniem o cheatowanie, dostalem taka odpowiedz od even balance. ( pisze to w tym temacie poniewaz tamten zostal zamkniety...)

PB never kicks for the myDX return. THey are wrong to think that (mowa o tych co mnie oskarzali). It's just a logged line. If they have no violation number, then PB did not kick you.

tekst napisany przez "Stuart Dunsmore" tekst w nawiasie dodalem.

Jezeli ktos sie uprze i bedzie chcial ten tekst w oryginale moge wkleic screena. pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 18:14 

Px2-Vg- napisał(a):
Wracajac do tematu z podejrzeniem o cheatowanie, dostalem taka odpowiedz od even balance. ( pisze to w tym temacie poniewaz tamten zostal zamkniety...)

PB never kicks for the myDX return. THey are wrong to think that (mowa o tych co mnie oskarzali). It's just a logged line. If they have no violation number, then PB did not kick you.

tekst napisany przez "Stuart Dunsmore" tekst w nawiasie dodalem.

Jezeli ktos sie uprze i bedzie chcial ten tekst w oryginale moge wkleic screena. pzdr

Z tego co napisałeś wynika, że wysłałeś do even balance logi zamieszczone na forum -„It's just a logged line” (popraw mnie jeżeli się mylę). Kwestia tego, że te logi nie są żadnym dowodem została już przecież wyjaśniona przez specjalistów od serwerów w tamtym topiku, o czym zresztą przypomniałem również w tym temacie. Tak więc jest to potwierdzenie ich słów co oznacza, że chłopaki rzeczywiście znają się na rzeczy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 18:28 

Px2-Cierń- napisał(a):
[PFT]-TOMEK napisał(a):
Ja również uważam dyskusje za zakończoną.
Co do podważania cierniu to możesz być pewien, że jeżeli ponownie zobaczymy jakiś przekręt porównywalny do tego z punktacja w CB to o tym napiszemy i nie ważne czy to będzie dotyczyć Was czy też innego klanu.
Myślę, że topik swój cel osiągnął, gdyż klany, które w opisany sposób niesłusznie zarabiały punkty, obiecały wyjaśnić ta sprawę z adminem CB i skorygować punktacje. Mam nadzieję, że następnym razem zanim ktoś wykombinuje coś jak by tu ułatwić sobie życie, zastanowi się dwa razy zanim zdecyduje się na jakieś szemrane działania i wyeliminuje "gapiostwo"
Właśnie dlatego wydaje mi się, że pomimo pewnych negatywnych zjawisk towarzyszących takim topikom „podwyższonego ryzyka”, warto te tematy również poruszać.
Pozdrawiam.

Ok ale musisz pamietac,ze teraz tez Ci bede patrzył na ręce nie z ze złosliwosci,ale wg . mnie ten kto zwraca komus uwage,wypopmina bledy sam musi byc bez winy zobaczymy jak daleko zabrniesz z tym czystym kontem ;).BO mozesz byc pewien ,że kazde nawet najdrobniejsze potknięcie pfT bedzie odnotowywane i ujawniane na tym właśnie forum.
Tym miłym akcentem Zycze Wam powodzenia ...i nie zapomnijcie przyjąc od nas wyzwania ;).

Cieszę się bardzo, że zwrócisz szczególną uwagę na moją skromną osobę, choć z przykrością musze Cię poinformować, że Twoje czujne oko niczego niezgodnego z zasadami „fair play” nie wykryje. Wręcz przeciwnie. Swym rentgenowskim wzrokiem na pewno zauważysz wiele spraw, w których wykażemy się postępowaniem zgodnym z duchem „fair play” (o jak choćby sprawa dzisiejszego meczu w CB), ale zapewne o tym wspominać chciał nie będziesz, a w związku z tym efekty Twego „wypatrywania” będą zerowe.

Co do meczu nie będę się powtarzać gdyż chyba wystarczająco wyczerpująco wypowiedziałem się w tym temacie w jednym z poprzednich postów.

Pozdrawiam i powodzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 29 wrz 2005, 19:01 
Moderator forum

zamykam

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 113 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2