Teraz jest 15 lis 2024, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 21:47 
Oldboy Battlefield.pl

Draga napisał(a):
organizatorem niejestem ale wielce trudno zmienic mapy tez niejest,,niech jest jak jest

O to mi właśnie chodziło. 90s zaproponował mecz i wybrał mapy. Jakoś nie widziałem propozycji map. Teraz jest za późno, aby to zmieniać.
Draga napisał(a):
Tom@s przeciez miałes niegrac wtym meczu wiec oco chodzi

Miałem grać, ale mi coś wypadło i niestety nie zagram... Zaoferowałem pomoc i chciałbym, aby to wszystko było dobrze zorganizowane. Inaczej mija się to wszystko z celem. Dobrze, że chociaż 90s ma do tego łeb :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 21:59 

Dobra to ja troche zmienie temat :wink: i podam jeszcze raz namiary TSa 8)

TS :arrow: [FSPQR]

Adres TS-a :arrow: "www.netend.pl" lub "ts.netend.pl"

Odrazu w "KOTLOWNI" na samej gorze utworzylem juz dwa kanaly dla obydwu druzyn 8) Mozna wchodzic i dyskutowac 8)
Jeden dla Klanowiczow i drugi dla "Bezkalnowcow" :wink:
Kanaly nie sa zahaslowane bo jako, ze jest to mecz 4fun to uznalem, ze nikt do cudzego kanalu wchodzic nie bedzie 8)

Do uzytku oddalem 2 kanaly na samej gorze 8) Prosze o nie wchodzenie na kanaly poza KOTLOWNIA gdyz naleza one do Multiklanu SPQR i jego dywizji i sa dostepne ty(L)ko dla czlonkow Multiklanu (zreszta i tak sa zahaslowane) 8)

P.S. Prosze o przebywanie na dwoch okreslonych kanalach, poniewaz przebywanie na pozostalych kanalach w kotlowni, osob nieznanych, moze grozic kick`iem lub "owocem" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 22:30 

SUPER JUHA
cieszy fakt ze klany pomagaja z organizacji bo gracze nie maja zaplecza .
my uzywac bedziemy podstawowego komunikatora.

powiem wam ze robi sie z tego niezle przedstawienie i super ze jest taka zgodnosci i poparcie.

dostalem juz ponad 100 PM w okresie 2 dni
szczerze to niewyrabiam z odpisywaniem
wiec przepraszam kazdego komu nie odpisze
ale wszystko czytam!!

Jako ciekawostki podam tez ze kilku graczy bedzie krecic gre i mysle ze polacza swoje sily i powstanie bardzo dobry filmik.
a pomysl ze zdjeciem grupowym tez mi sie podoba
szkoda ze nie mozna sobie rak sciskac:))

Zaczalem prace nad dokladna strategia
znam te mapy bardzo dobrze w dodatku wiem co chce osiagnac
a ze nie ma kogos dosiwadczonego to biore to na wlasna klate.
w koncu tez duzo gram komendantem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 22:39 
Oldboy Battlefield.pl

JUHA napisał(a):
Dobra to ja troche zmienie temat :wink: i podam jeszcze raz namiary TSa 8)

TS :arrow: [FSPQR]

Adres TS-a :arrow: "www.netend.pl" lub "ts.netend.pl"

Odrazu w "KOTLOWNI" na samej gorze utworzylem juz dwa kanaly dla obydwu druzyn 8) Mozna wchodzic i dyskutowac 8)
Jeden dla Klanowiczow i drugi dla "Bezkalnowcow" :wink:
Kanaly nie sa zahaslowane bo jako, ze jest to mecz 4fun to uznalem, ze nikt do cudzego kanalu wchodzic nie bedzie 8)

Do uzytku oddalem 2 kanaly na samej gorze 8) Prosze o nie wchodzenie na kanaly poza KOTLOWNIA gdyz naleza one do Multiklanu SPQR i jego dywizji i sa dostepne ty(L)ko dla czlonkow Multiklanu (zreszta i tak sa zahaslowane) 8)

P.S. Prosze o przebywanie na dwoch okreslonych kanalach, poniewaz przebywanie na pozostalych kanalach w kotlowni, osob nieznanych, moze grozic kick`iem lub "owocem" :wink:

Pozwolę sobie uściślić wypowiedź JUHY:

:arrow: adres TSa - ts.netend.pl
:arrow: logować się jako anonymous (nie jako registered!)
:arrow: dostępne są dwa kanały:
- dla bezklanowców
- dla klanowców
Obydwa są bez hasła i mają limit 50 osób na kanał. W razie potrzeby możemy utworzyć podkanały.
:arrow: Nie przeklinać na serwerze, łacina dozwolona tylko dla klanowiczów SPQR i FSPQR.
:arrow: Proszę o wejście od razu na kanał i nie rozprzestrzenianie się na inne kanały, ponieważ inne zachowanie może zaowocować wywaleniem z TSa.
:arrow: W przypadku jakichkolwiek wątpliwości i pytań, pytać Mnie lub JUHĘ.

I najważniejsze - TS do dnia meczu włącznie jest dostępny cały czas (mogą być sporadyczne restarty serwera w ciągu dnia ;) ). Możecie korzystać i zgrywać się.
Po meczu kanały zostaną skasowane i wszystko mam nadzieję wróci do ładu i składu. :D

Powodzenia w meczu i w organizacji tego wszystkiego.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 23:09 
Moderator forum

Oba adresy działają :) http://www.netend.pl mam jeszcze od czasów kiedy każdy puszczał najgorszą piosenkę jaką miał na kompie. Wygrał Gore chyba i jego brytnejka :lol: W tym każda osoba miał nicka Choq, a on lekcje robił :wink: No nic, bf42 się pamięta :wink:

Co do meczu to na ts'ie juz osoby siędzą, mozna cos ustalac :]

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, 23:32 

dzisiaj sie upewnilem, ze bede w sobote w domku, takze dopiszcie mnie plz jako czwartego gracza UKF, jak beda wolne miejsca to chetnie zagram :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 02:59 

lkasprzak napisał(a):
Dlatego jeśli ktoś nie będzie pewny czy przyjdzie to lepiej niech wpisze, że go nie będzie i niech lepiej każdy informuje na bieżąco czy da radę się zjawić czy nie...

Dlatego własnie wpisałem sie na liste rezerwowych a nie na główną, bo pewnosci nie mam.. Ale warto zeby było 32 graczy + 10 rezerwowych przynajmniej :lol: :lol:

A.. i Songhua bardzo fajna mapa jest.. duze mozliwosci z C4 i minami, a granie Anti-Tankiem to poprostu raj :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 07:22 

O to dwie pelne listy
mam prozbe do klanu [PRGK-BF2] i reszty chetnych ze strony klanowcow, czy nie zechcieli by byc rezerwa.bo jesli w jakims klanie nie stawia sie dwie osoby to musi odejsc,zgodnie z zasadami
wiec po waszej stronie tez bedzie mile widziana rezerwowa lawka
jak nie graczy klanowych to innych klanow!!

jesli ilosc chetnych zgraczy sie zwiekszy bede zmuszony sprawdzac konta i zrobic mala selekcje.przeciwnik jest bardzo dobry wiec i w naszych szeregach trzeba bedzie pozostawic najbardziej doswiadczonych
wiec ilosc punktow i godzin gry bedzie miala duze znaczenie.
jest dwoch dobrych rezerwowych wiec jesli sie stawia i tak trzeba bedzie zmiany wprowadzic
poki co zostawiam liste taka jaka jest.

ps.gracze pisac do Seby!!(Seba_PL)

Owcazbananowca
90s
c0lon3l
dramich_wwa
Dumch
Barthez-PL
e-38
Lt ViVO
Pawko
Robal_PL
Groszek_PL
Wtorek
.......wolne miejsce.... wlasnie sie dowiedzialem ze CS_Juby nie da rady zagrac
TANK26
Kot_Behemot
Bladyyy
nN# xXx-Ubisoft-xXx
nN# Swirol
nN# Hanter
nN# Ziemniok
nN# Walking_death
Gucio_G
Ev0^PL
martin87.pl
[ST6]Wloczykij_[PL]
eragonek
Trax_PL
Seba_PL
Volf_PL
Ronin(PL)
Grad1ent
Radek255_[PL]

REZERWA:
CH-Swider
Drunk_Musketeer
KLANY:

[3C]Mulik
[3C]Lailonn
[3C]Javo
[3C]Koki
|GROM.BF2|Roba
|GROM.BF2|Sztandar
|GROM.BF2|PotulnY
|GROM.BF2|MariuszM6
[FSPQR]JUHA
[FSPQR]Male Wo
[FSPQR]Vesp3r
[FSPQR]KoboltQ
|KGW|fth
|KGW|Cichy
|KGW|Bazyl
|KGW|Zwierzak
eXploit.Headshot
eXploit.ARES
eXploit.DruidPr0
eXploit.B@gsy
enclave.boby7
enclave.GOKU
enclave.jenkins
enclave.UzA
|spam|Paskudny
|spam|Draga
|spam|Lipton
|spam|Sawik
UKF/S@mson
UKF/Specyfik
UKF/EpYYon
UKF/oleum

Rezerwa:
[PRGK-BF2]XENA69
[PRGK-BF2]Spinacz
[PRGK-BF2]Uapa
[PRGK-BF2]Ogon

Ostatnio edytowano 10 sty 2006, 10:40 przez 90s, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 09:11 

Jaasne 90s Pisać .. hehe ale oczywiście w sprawie rejestracji :)

Tak więc uzyczam swoje forum do obmyśleń strategi itp. spraw.

Stworzyłem na forum ukryte dla wzroku nawet zwykłego zarejestrowanego urzytkownika sekcje. Tak więc odblokowuje poszczególnych graczy wg. listy 90s.

I tu jest moja skromna prośba. Po rejestracji na Stronie (jak się zarejestrujesz na stronie to i na forum automatycznie), napiszczie mi PM Tutaj z infornmacją :

Jaki nick macie.

To takie małe zabezpieczenie przed wtargnięciem przez osoby trzecie :)

Strona http://bf-force.com

p.s. Nie przejmujcie sie szatą graficzną, po małm crash-downie mojej strony teraz musze odbudowywać wszystko ( przedobrzyłem pewnego razu z dodatkami :? )

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 09:19 

A tak z ciekawosci, jak macie zamiar rozwiazac problem komunikacji? Z mojego doswiadczenia powyżej 5-6 (słabo zgranych) osób na kanale robi się chaos.

Jeśli mogę coś zasugerować, to utwórzcie sobie sub-channele, po jednym na każdą drużynę zadaniową (squad), i niech w każdym sub-channelu jedna osoba zrobi się "channel commanderem" (jest taka funkcja w TS; menu Self/Make Channel Commander, czy coś takiego). Wszyscy muszą sobie zbindować dodatkowy klawisz na "whisper to / channel commander / sub channel" - i wtedy standardowo przy aktywacji głosem rozmowy się będzie prowadzić w obrębie "grupy zadaniowej" (tj. podkanału), a po naciśnięciu tego dodatkowego binda dowódca grupy zadaniowej będzie mógł rozmawiać ze wszystkimi innymi dowódcami grupek.

Nam się to sprawdziło - na poziomie grupki się krzyczy i przeklina na tematy lokalne, a na poziomie channel commanderów prosi się o wsparcie i uzgadnia korekty taktyki. No ale to tylko taka sugestia - ja to przećwiczyłem i działa, ale pewnie są jakieś inne metody.

W każdym razie nawet nie próbujcie pakować się wszyscy w 32ch na jeden kanał na TSie bo nawet zajefajnie zgrany zespół nie pokona chaosu komunikacyjnego, jaki się wytworzy. A poza tym sprawdźcie też czy ten TS wydoli przy 64 graczach przed meczem.

Trzymam kciuki za zespół bezklanowców. Uważajcie na bunnyhopperów i naleśniki z granatnikami he he ;-)

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 09:33 

GO GO GO klanowcy 8)
Trzymam za Was kciuki |GROM.BF2| i [FSPQR]Male Wo. May the force be with you :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 09:53 

Nie ma wyjścia - selekcja - w rezerwie nie moga być takie "tuzy" i jesli rozgrywka się okaże cokolwiek wyrównana - to w przyszłości selekcja - może jakaś średnia ważona ilości punktów oraz K/D.

Czy używamy TS? warto by było.
i najważniejsze do soboty wszyscy ćwiczyć wychodzenie i wchodzenie do teamów!!! to jest chyba najważniejsze - kill pierwsze co robisz to wychodzisz i wchodzisz!
Jaki będzie czas na respawn - może watro by tutaj dać z 15 sekund - standardowo - zniwelowało by różnicę pomiędzy klanowcami a nami na zmianę teamu?

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 10:25 

Myslalem o TS ale ze wielu go nie ma i dodatkowe obowiazki i szukanie klawiszy moze sprawiac problemy gracza,zrezygnowalem z tego pomyslu.
zagramy na tym co gra oferuje i mysle ze to wystarczy.

co do szczegolow to wszystko napisze na stronie Seby.

prosze by wszyscy zapoznali sie ze strategia a wszczegolnosci odokladnie sklad liderzy i druzyny pancerne oraz lotnictwo.
reszta na stronie,mysle ze juz jutro bedzie wszystko gotowe

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 10:35 

90s jesli możesz dopisz mnie do rezerwy, wtedy bedzie pełny skład PRGK-BF2

to pisalem ja: [PRGK-BF2]Ogon
czyli:

Rezerwa:
[PRGK-BF2]XENA69
[PRGK-BF2]Spinacz
[PRGK-BF2]Uapa
[PRGK-BF2]Ogon

Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2006, 10:42 

90s napisał(a):
Myslalem o TS ale ze wielu go nie ma i dodatkowe obowiazki i szukanie klawiszy moze sprawiac problemy gracza,zrezygnowalem z tego pomyslu.
zagramy na tym co gra oferuje i mysle ze to wystarczy.

co do szczegolow to wszystko napisze na stronie Seby.

prosze by wszyscy zapoznali sie ze strategia a wszczegolnosci odokladnie sklad liderzy i druzyny pancerne oraz lotnictwo.
reszta na stronie,mysle ze juz jutro bedzie wszystko gotowe

Mysle ze to co gra oferuje to za malo i nie wystarczy... to taka moja rada, ze ten kto moze mimo wszystko niech siedzi na TS-ie bo korzystajac z VOIP-a bedzie wam strasznie trudno sie komunikowac... co do szukania klawiszy to np u mnie w klanie wszyscy klawisz do rozmowy maja ustawiony jako "klawisz trzeci" / "rolka na myszce" i naprawde nie ma problemu z szukaniem klawiszy...

Osobiscie bez TS-a nie wroze wam zbyt dlugiej rozgrywki...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 326 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2