Teraz jest 30 lis 2024, 01:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:22 

pitermaster napisał(a):
Heh mam teraz wilda manię.Poluję na wildowców na asterze.Na razie spotkałem max. 3 ,ale oni byli chyba z 2 sskładu bo ciency.Niech wejdą całą paczką :D .

Nie no, siła klanów nie polega na jednoosobowym skillu ( choć bywa że jest on dość wysoki :wink: ) siła klanów polega na grze zespołowej , taktykach patentach na każdą mapę . Są klany z którymi gra sie 20 min a są klany z którymi rozgrywka kończy sie po 5 min ...........to że spotkałeś 3 gości z Wildy i nie roznieśli serwa we trzech nic nie znaczy.
@Wujek zgadzam sie z tobą choć bywaja i jaśniejsze strony tej gry kiedy np. ludzie spotykają sie na nowym terenie ( SATK2 ) bardzo przyjemna gra. Poza tym mam wiarę w tego nowego pacza pare chorych patentów to wyeliminuje ...mam nadzieje :)

Ostatnio edytowano 23 sty 2006, 14:29 przez cebulus, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:28 

cebulus napisał(a):
Nie no, siła klanów nie polega na jednoosobowym skillu ( choć bywa że jest on dość wysoki :wink: ) siła klanów polega na grze zespołowej , taktykach patentach na każdą mapę
Dokładnie zgranie czyli szybka bardzo precyzyjna komunikacja (zwykle wypracowana wieloma godzinami wspólnej gry) i taktyka.
Zwykle dany gracz ma zalety i wady. Wystarczy dobrze go "ulokować" i zawsze bedzie wymiatał

Taki zespół nie musi mieć wielkiego skila a i tak bedzie wymiatał

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:35 

Mi nie chodzi tu o to by się pochwalić tylko chciałem udowodnić czy naprawdę mają aimboty lub inne zabaweczki.No chyba nie mają.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:38 

pitermaster napisał(a):
Mi nie chodzi tu o to by się pochwalić tylko chciałem udowodnić czy naprawdę mają aimboty lub inne zabaweczki.No chyba nie mają.

1. gralem, widzialem, i musze powiedziec ze jedyne po czym Cie zapamietalem to potym jak rzucasz miechem i na lewo i prawo nazywasz kazdego noobem, dodajac do tego slowo fucking... co to oznacza? ze tak naprawde jest nikim, umiesz tylko kazdego na lewo i prawo wyzywac... N/C

2. Czemu nagle po kubrze 32 wyszedles? czyzby pojazdy Ci sie skonczyly ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:49 

pitermaster napisał(a):

Ewentualnie mają ale nie uzywają.. coś jak "paliłem trawkę ale się nie zaciągałem" :wink: j/k
Jak gram w BF2, a gram sporo, to szczęśliwie aimbotowca jeszcze nie spotkałem.. Nie sądzę za tem że jest ich wielu.. Niestety jak widzimy co chwilę ktoś zostaje przyłapany na używaniu innych czitów.. nawet na polskiej scenie.. Najgorzej pod względem czitów maja Australijczycy.. co chwilę któremuś EA statsy wymazuje.. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:53 

Z czitami jak z dopingiem - powstają , bo jest zapotrzebowanie.
Gdyby jednak czitowanie kończyło się jak w realu - bezpłodnością albo zmianą płci (DDR - owskie pływaczki ehm, teraz to chyba pływacy :mrgreen: oraz kulomiotki mogą Wam powiedzieć jak to fajnie) - to mam nadzieję, że zjawiska by nie było :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 14:56 

pitermaster napisał(a):

pomoge ci w odpowiedzi na te pytania
nie graja na chetach.sam dalem sie wmontowac w taka aluzje przez jednego gracza

Poza tym gralem wiele razy z graczami ,z pierwszego i drugiego skladu i gra zawsze byla wyrownana a walka zacieta.

Niczym nie odbiegaja od reszty polskich klanow
mocni sa w turniejach a na publikach to zwykli gracze i nawet jak gra ich paru w teamie
to ich efekty sa takie same jakby to robili inni klanowcy albo zwykla zgrana ekipa.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 15:05 

Obrazek
90s napisał(a):
nie graja na chetach.
:lol: Brzmi to tak samo jakbyś mówił "Nie jestem uzależniony od komputera!" Oczywiście, że grają. Gdzieś nawet był o tym topic na naszym forum...

EDIT:
:arrow: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13639

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 15:28 

Po calej tej dyskusji nasuwa sie pytanie: Dlaczego zwykli gracze dostają za przeproszeniem wpierdol od klanów. Odpowiedz nasuwa się kazdemu oczywista: Bo są dobrzy. Ja natomiast uważam takie podejście za błąd. Jest takie powiedzenie: "Kiedy ludu kupa to i Herkules dupa" ,a teraz dostosujmy to do sytuacji. Przypuśćmy że gramy na 32 osobowym serwie. Klanowców w jednym teamie jest 6 + reszta graczy. W drugim teamie są sami przypadkowi gracze. Kto ma większe sznase? Oczywiscie w zdaniu większości klanowcy. Ja natomiast uważam inaczej. Bo klanowców jest tylko 6 a wystarczyło by że team bez klanowców by sie rozbił na squady i grał jako jeden team , a nie jak banda rozwydrzonych dzieci , i wtedy klanowcy i ich team najprawdopodobniej dostana manto ponieważ ich team nie będzie się nawet wysilał do gry bo przecież mają super wymiataczy. Zmierzam do tego by uświadomić wam tym płaczącym matołkom że to nie wina klanowców że grają razem tylko was takich sierot które nie potrafią się zgrać. Nie miałem jeszcze przypadku takiego że w BFie cos takiego było ale na scenie SWAT4 miałem. Jakoż że grałem z kumplami oczywiscie w jednym teamie. Zabunkrowaiśmy się w jednym pomieszczeniu tak ze wszystkie drzwi obstawione i kampimy. Kolesią z przeciwnej strony wystarczyły 2 rushe na naszą pozycje by zobaczyć kto co ma i jak jest ustawiony , i było po ptokach. Team był zgrany i nas 1 szturmem rozgromili. To teraz przełużcie sobie to na BFa nie mówie dosłownie ale mniej wiecej.

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 15:53 

Zgadzam się z przedmówcą , ale zazwyczaj na publiku po każdej ze stron mamy jakiś klanowców . A tego typu zagrywki jak szybkie wychodzenie ze składów, rozbijanie składów na wielu SQLów i ponowne łączenie prawie nigdy nie będzie do wykonania przez przypadkowych ludzi ....taki już ten świat 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 16:02 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Obrazek
90s napisał(a):
nie graja na chetach.
:lol: Brzmi to tak samo jakbyś mówił "Nie jestem uzależniony od komputera!" Oczywiście, że grają. Gdzieś nawet był o tym topic na naszym forum...

EDIT:
:arrow: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=13639

jestem uzalezniony od BFa:)

a cheteraz raz tylko spotkalem i nie byl to nikt kto gra w klanie.

zreszta tak piszecie o tym chetach a wiece jakie sa??
czym sie charakteryzuja?
bo ja znam tylko jednego,aimbota

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 16:11 

Maniac napisał(a):
pitermaster napisał(a):

1. gralem, widzialem, i musze powiedziec ze jedyne po czym Cie zapamietalem to potym jak rzucasz miechem i na lewo i prawo nazywasz kazdego noobem, dodajac do tego slowo fucking... co to oznacza? ze tak naprawde jest nikim, umiesz tylko kazdego na lewo i prawo wyzywac... N/C

1.Nie używałem wulgaryzmów.Nazwałem tylko raz gościa noobem.Pewnie ci się pomyliłem z innym gościem co wyzywał innych od pedałów.
2.Po Kubrze jeszcze długo grałem.
A później na clean sweap 16 panowie ze spqr(czy jak to tam się pisze) mieli dziwne tendencje do whcodzenia pod koła samolotu :lol: .
Potem mnie kicknęli ,gdyż celowałem w łódkę z rakiety jako copilot i ilot skręcił ,a rakieta walnęła w wypełniony po brzegi apc.Przy okazji zabiłem 10 wrogich żołnierzy ,którzy byli obok apc ,ale mnie niestety kicknęli.(a może nawet zbanowali :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 16:16 

pitermaster napisał(a):
Pewnie ci się pomyliłem z innym gościem co wyzywał innych od pedałów.
Z ciekawości zapytam. I jak taki zwyzywany zrobi screena, wyśle do admina serwera to ten wyzywający dostaje bana czy raczej to jest taki lokalny folklor i przymyka sie oko ?
Mam na myśli polskie serwery rankowe Gamesnet/Aster

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 16:24 

pitermaster napisał(a):
Heh mam teraz wilda manię.Poluję na wildowców na asterze.Na razie spotkałem max. 3 ,ale oni byli chyba z 2 sskładu bo ciency.Niech wejdą całą paczką :D .

koledzy forumowcy! niemożemy na to pozwolić!
co to będzie jak nam pitermaster wybije całą wildę ? kto będzie szalał w turniejach ?

zarzucam więc hasło ---> "Ratuj Wildę puki jeszcze jakiś się ostał!"

Tytuł:
PostNapisane: 23 sty 2006, 16:29 

pitermaster napisał(a):
Maniac napisał(a):
pitermaster napisał(a):

1.Nie używałem wulgaryzmów.Nazwałem tylko raz gościa noobem.Pewnie ci się pomyliłem z innym gościem co wyzywał innych od pedałów.
2.Po Kubrze jeszcze długo grałem.
A później na clean sweap 16 panowie ze spqr(czy jak to tam się pisze) mieli dziwne tendencje do whcodzenia pod koła samolotu :lol: .
Potem mnie kicknęli ,gdyż celowałem w łódkę z rakiety jako copilot i ilot skręcił ,a rakieta walnęła w wypełniony po brzegi apc.Przy okazji zabiłem 10 wrogich żołnierzy ,którzy byli obok apc ,ale mnie niestety kicknęli.(a może nawet zbanowali :)

mój Boże... :shock:
jednym strzałem zabił dziesięciu chłopa... to musiała być istna hekatomba :shock:

niezrobił ktoś przypadkiem screena z tego wiekopomnego zwycięstwa ? bo bym sobie powiesił jako plakat w pokoju.... na przestrogę

ciebie pitermaster to się chyba nawet Chuck Norris boi

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2