Teraz jest 22 lip 2025, 01:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 17:45 

LipToN Earl Grey napisał(a):
Cytuj:
to jest wlasnie wspaniale podejscie! skoro ja mam mniejsza zabawe, to niech chociaz i inni maja do dupy. bardzo ladnie z Twojej strony. "mam dziewczyne, ktorej nie kocham bo jest brzydka ale nie potrafie zerwac, dlatego zycze wszystkim zadowolonym ze swoich dziewczyn wszystkiego najgorszego".

a moze po prostu zerwiesz jednak z BF2, skoro Twoja jedyna radoscia z tej gry jest uprzykrzanie zycia noobom, rzucanie jeepow na helipady oraz atakowanie DICE? taka masz zabawe z gry, jak sobie sam zagrasz - parafrazujac przyslowie. byc moze rzucanie jeepow na heli ma sens w grze o pieniadze na turniejach, ale na FFA? samemu sobie psuc zabawe za ktora sie placi? po co psuc zabawe innym? paradoksow ciag dalszy...

nie omieszkam sie do tego odniesc :)

Przeciez nie ma nic lepszego w FFA niz wkruzanie innych graczy :)
Nie ma nic piekszniejszego niz wejsc na SAK na skarpe i kampic respawnujacych sie jankesow a potem "uslyszec: fuckin baseraper :lol:
Nie ma nic piekniejszego niz uslyszyc od goscia, gosci ktorego/ych skosilo sie kilka razy : fuckin cheater etc etc

Tak gram w BF2 poto by uprzykrzac gre innym. Jak tylko jest mozliwosc jezdze na nie przejmowalne bazy kampic, gwalcic i mordowac bogu winnych graczy :twisted:
Tak jestem wredny moga mnie nienawidzic ale nie mam zamiaru poprzestac a po patchu bede siać postrac wsrod wszystkich. Bede biczem bozym na lamki, poslancem szatana aby zniszczyc ty7ch wszystkich ktorzy prrzez swoj placz zniszczyli mi gre :evil: :evil: :evil:

good for you! jesli tylko sprawi Ci to przyjemnosc!!!

i widzisz, zgadzamy sie. nooby maja swoja radosc z gry, Ty dzieki nowemu patchowi bedzie miec swoja frajde z gry. EA - czyni zycie lepszym :lol:

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 17:50 

No w końcu ktoś zauważył, że neuro to trol - tylko, że z fantazją - za którą otrzymuje 4 punkty z 6 możliwych.
Następny proszę :D
Neuro ja wierzę, że piszesz te bzdury bo tak myślisz ale odpowiedz proszę na jedno moje pytanie:
Ile godzin przegrałeś w BF2 i czy jest to Twoja pierwsza gra z tej serii a jeśli nie to podaj też przybliżony czas gry w poprzednie tytuły. Tylko bądz szczery bo to taka ankieta a Ty ankiety lubisz :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 17:54 

Nie odpowiedzialesna pytanie Ognacego

Cytuj:
Czy dobrze rozumiem, że jeśli EA wypuści patch który uniemożliwi zupełnie grę, to też grzecznie przytakniesz i napiszesz, że wszyscy się na to zgodziliśmy w licencji?

Cytuj:
dalej twierdze, ze patch bedzie dobry, Ty ze zly. fine, zgody nie bedzie.

Z tym, ze po wyjsciu patcha ja z kolegami klanowcami pokarzemy na FFA jak bardzo ty i tobie podobni sie myliliscie :wink:

Cytuj:
ja tylko bronie dobrego imienia EA i prawa wiekszosci graczy do posiadania takiego BF2 jakiego sobie wymarzyli

A kim jestes, ze bronisz dobrego imienia EA? odnosze wrazenie jakbys u nich pracowal ale raczej to nie prawda wiec? Nawet mimo pytan nie podajesz nazwy klanu, w ktorym grasz. Firma jest Bogu ducha winna? Czepaisz sie licencji. Dobrze wiec. FIRMA MA OBOWIAZEK ZAPEWNIC POPRAWNE DZIALANIE TOWAROWI JAKI ZAKUPILEM. Jeden z patchy uniemozliwial wielu tysiacom graczy gre bo skopali cos z grafika. I co ? GOWNO. Bo maja gdzies to co powinni robic i robia wszystko po najmniejszej lini oporu. Pomimo spelniania wymagan systemowych gry nie moge grac normalnie bo jest beznadziejna optymalziacja. I co? j/w

Bf2142 jest proba zgarniecia troche rynku sprzed nosa ET:QW co wie kazdy. Zobaczymy jaki bedzie tego rezultat.

najlespzym dowodem na to, ze gracze nie popieraja tego co robi EA jest sprzedaz dodatkow i ich popularnosc. A ta jak wiemy jest gowniania. Wszedzie mozna przecyztac teksty w stylu "nie kupie dodatku do tak zbugowanej gry" "dopoki nie naprawia bf2 nie kupie dodatku" i tak tez sie dzieje.

Wyskoczyels niby z licencja na zarzuty o oszustwwach. Nikt tu nie pisal, ze ea lamie prawo i wyzyskuje klienta. Pisano, ze CZUJEMY SIE OSZUKANI a to ogromna roznica. Nie ma na rynku gier i nie bylo NIGDY tytulu, ktory by tak przerabiano w patchach.

gdy w cs 1.6 dodano tarcze klany i ligi jednoznacznie zareagowaly=BEZ TARCZY. Efekt? W CS:S tarczy juz NIE MA. Mimo, ze gracze FFA chcieli tarcze Valve nie dodala jej do gry. Zreszta i w 1.6 to czy jest ona dostepna jest opcja serwerowa. Porownaj popularnosc CSa a BFa...

Ostatnio edytowano 12 maja 2006, 17:58 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 17:57 

groszeka napisał(a):
No w końcu ktoś zauważył, że neuro to trol - tylko, że z fantazją - za którą otrzymuje 4 punkty z 6 możliwych.
Następny proszę :D
Neuro ja wierzę, że piszesz te bzdury bo tak myślisz ale odpowiedz proszę na jedno moje pytanie:
Ile godzin przegrałeś w BF2 i czy jest to Twoja pierwsza gra z tej serii a jeśli nie to podaj też przybliżony czas gry w poprzednie tytuły. Tylko bądz szczery bo to taka ankieta a Ty ankiety lubisz :D

dlugo, praktycznie od premiery, gralem tez w BF1942:). a w ogole to zaczynalem od Q1 i pierwszych w Polsce eventow multigamingu (pamieta ktos RooSa?:)).

co do trolla... pewnie troche tak, ale to jest nieprzekladalnosc pogladow, bo ja ciagle nie moge uwierzyc, ze niektorzy zupelnie powaznie mysla, ze znaja sie na BF2 lepiej od jego tworcow... a niektorzy nie moga uwierzyc, ze ktos moze byc az takim noobem i placzkiem jak ja. jak pisal Lem "spotkanie z prawdziwnym innym nie daje szansy na porozumienie i kontakt, ale probowac nalezy, to istota czlowieczenstwa" :lol:

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:02 

Lailonn napisał(a):
Nie odpowiedzialesna pytanie Ognacego

Cytuj:
Czy dobrze rozumiem, że jeśli EA wypuści patch który uniemożliwi zupełnie grę, to też grzecznie przytakniesz i napiszesz, że wszyscy się na to zgodziliśmy w licencji?

Cytuj:
dalej twierdze, ze patch bedzie dobry, Ty ze zly. fine, zgody nie bedzie.

Z tym, ze po wyjsciu patcha ja z kolegami klanowcami pokarzemy na FFA jak bardzo ty i tobie podobni sie myliliscie :wink:

Cytuj:
ja tylko bronie dobrego imienia EA i prawa wiekszosci graczy do posiadania takiego BF2 jakiego sobie wymarzyli

A kim jestes, ze bronisz dobrego imienia EA? odnosze wrazenie jakbys u nich pracowal ale raczej to nie prawda wiec? Nawet mimo pytan nie podajesz nazwy klanu, w ktorym grasz. Firma jest Bogu ducha winna? Czepaisz sie licencji. Dobrze wiec. FIRMA MA OBOWIAZEK ZAPEWNIC POPRAWNE DZIALANIE TOWAROWI JAKI ZAKUPILEM. Jeden z patchy uniemozliwial wielu tysiacom garczy gre bo skopali cos z grafika. I co ? GOWNO. bo maja gdzies to co powinni robic i robia wszystko po najmniejszej lini oporu. Pomimo spelniania wymagan systemowych gry nie moge grac normalnie bo jest beznadziejna optymalziacja. I co? j/w

Bf2142 jest proba zgarniecia troche rynku sprzed nosa ET:QW co wie kazdy. Zobaczymy jaki bedzie tego rezultat.

najlespzym dowodem na to, ze gracze nie popieraja tego co robi EA jest sprzedaz dodatkow i ich popularnosc. A ta jak wiemy jest gowniania. Wszedzie mozna przecyztac teksty w stylu "nie kupie dodatku do tak zbugowanej gry" "dopoki nie naprawia bf2 nie kupie dodatku" i tak tez sie dzieje.

pytanie Ognacego: stwierdze, ze EA to swinie i nie kupie nastepnej gry. bede grac na starym patchu w BF2. sprzedam kopie gry. stworze Front Wyzwolenia BF2 i prawdopodobnie wygram - bo zainteresowany bedzie kazdy, a nie jak teraz, ktos dobrze to ujal, 'elita'.

co dodatkow - po co je robia, skoro sie zle sprzedaja? dla jaj? wolny rynek, takie tam...

do do poparcia graczy - zobaczymy czy EA zarobi na 2142. po co to wydaja? wolny rynek, bla bla bla

kazdy Twoj argument bylby prawdziwy, gdyby wiekszosc graczy myslala jak Ty. a tak nie jest. przegrywasz z demokracja stary.

co do CSa - znam sprawe, chwala graczom, ze im sie udalo. nie pamietasz, ale wam tez zyczylem sukcesu z petycja. btw kto wie, a moze w finalnym 1.3 nie bedzie tych zmian? co jak co, ale w sporze gracz vs korporacja zawsze stane po stronie gracza. tylko w tym przypadku to jest grupa graczy vs korporcja dzialajaca w imieniu wiekszej grupy graczy. ja lubie demokracje.

pzdr
neuro

ps nazwy klanu nie podam, bo po co im psuc opinie moim flame'em? pisze w swoim imieniu, niech tak zostanie

ps2 jakby pracowal dla EA i zobaczyl cos takiego na forum, co czytam tutaj, to bym zmienil prace albo sie poplakal. wyobrazcie sobie, tworzycie cos dwa lata, ktos bawi sie z radoscia wasza tworczoscia przez 600h i na koncu chce zwrotu kasy i nazywa was zlodziejami i debilami. fajnie po prostu.

Ostatnio edytowano 12 maja 2006, 18:04 przez neuro, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:03 

po przeczytaniu tych wywodów mój komentarz: neuro pieprzych głupoty, jesli ktoś jest lama to i tak będą go butować na serwach, tylko że gra będzie mniej dynamiczna, prawda jest taka że klany dostosuja sie do tego co powstanie.
i pamiętaj grę tworzy studio ale potem o jej losach decydują gracze i tylko oni sie powinni liczyć, zdanie klanowców jest ważniejsze czemu? bo free playowiec pogada a i tak bedzie grał..

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:03 

Cytuj:
bo ja ciagle nie moge uwierzyc, ze niektorzy zupelnie powaznie mysla, ze znaja sie na BF2 lepiej od jego tworcow

Czlowieku ty czytasz cokolwiek o Bfie? Czy poza gra for fun cokolwiek wiesz o gamingu BFa?

EA poinformowalo, ze:
-nie przewidzieli uzywania c4 jakie bylo powszechne
-nie przewidzieli uzywania granatnikow jak to robili gracze
-nie przewidziano skakania
-nie przewidziano wykorzystywania squadow
-nie przewidziano konsekwencji artylerii
-nie przewidziano konsekwencji WYLACZENIA FF dla artylerii
-nie przewidziano konsekwencji uzywania min i claymorow
-nie przewidziano konsekwencji WYLACZENIA FF dla powyzszych
-nie przewidziano przesiadania sie w samolotach/heli
-nie przewidziano spotowania commandera
-nie przewidziano squad jumpingu
-nie przewidziano zrzucania jeepow na wroga(info z BFCON06)
-nie przewidzieli sily lotnictwa
-nie przewidziano problemow z systemem punish
-nie przewidziano wbiegania pod pojazdy

dluzej nie chce mi sie wymieniac

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:09 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
bo ja ciagle nie moge uwierzyc, ze niektorzy zupelnie powaznie mysla, ze znaja sie na BF2 lepiej od jego tworcow

Czlowieku ty czytasz cokolwiek o Bfie? Czy poza gra for fun cokolwiek wiesz o gamingu BFa?

EA poinformowalo, ze:
-nie przewidzieli uzywania c4 jakie bylo powszechne
-nie przewidzieli uzywania granatnikow jak to robili gracze
-nie przewidziano skakania
-nie przewidziano wykorzystywania squadow
-nie przewidziano konsekwencji artylerii
-nie przewidziano konsekwencji WYLACZENIA FF dla artylerii
-nie przewidziano konsekwencji uzywania min i claymorow
-nie przewidziano konsekwencji WYLACZENIA FF dla powyzszych
-nie przewidziano przesiadania sie w samolotach/heli
-nie przewidziano spotowania commandera
-nie przewidziano squad jumpingu
-nie przewidziano zrzucania jeepow na wroga(info z BFCON06)
-nie przewidzieli sily lotnictwa
-nie przewidziano problemow z systemem punish
-nie przewidziano wbiegania pod pojazdy

dluzej nie chce mi sie wymieniac

rozumiem, ze Ty to wiedziales PRZED wypuszczeniem gry na rynek - innymi slowy najwiekszym betatestem w historii tej gry?

wiesz, po sprawie to kazdy jest madry. jesli masz racje z jeepam i heli EA powinna to usunac. jesli tego nie zrobi, to sa glupki - chyba sie tu zgadzamy?

tak w ogole to wiekszosc z tych problemow wynika z faktu, iz czesc graczy znajduje wiekszosc przyjemnosc w psuciu sobie zabawy, co dla mnie jest niezrozumiale. aczkolwiek masz racje - tych rzeczy nie powinno byc i sa powoli usuwane w kolejnych patchach.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:12 

MasterM napisał(a):
po przeczytaniu tych wywodów mój komentarz: neuro pieprzych głupoty, jesli ktoś jest lama to i tak będą go butować na serwach, tylko że gra będzie mniej dynamiczna, prawda jest taka że klany dostosuja sie do tego co powstanie.
i pamiętaj grę tworzy studio ale potem o jej losach decydują gracze i tylko oni sie powinni liczyć, zdanie klanowców jest ważniejsze czemu? bo free playowiec pogada a i tak bedzie grał..

blad w rozumowaniu. freeplayowiec pogra, jak mu sie nie spodoba to zmieni gre na inna. pr0 gra, bo musi (chce zarobic, a scena BF2 jest mocna), klanowiec gra, bo bardzo gre lubi i nie zostawi jej dla innej.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:15 

Cytuj:
rozumiem, ze Ty to wiedziales PRZED wypuszczeniem gry na rynek - innymi slowy najwiekszym betatestem w historii tej gry?

Nie, ze ja ale ogolnie wiekszosc klanowcow pisala o tym. Czy ciezko przewidziec, ze jesli commander zrzuci artylerie to zawsze znajdzie sie debil co w nia wbiegnie i da mu karne punkty? Wylaczajac karne punkty czy ciezko przewidziec, ze znajdzie sie debil zrzucajacy artylerie na swoich celowo?

Czy ciezko przewidziec, ze banda debili moze wbiegac pod samolot by po ukaraniu cie i kicknieciu z gry samemu poleciec?

Czy ciezko przewidziec, ze jesli wylaczymy karne punkty za miny i claymory to ludzie beda je rozstawiac masowo co zepsuje gre?

Ciezko przewidziec, ze jesli oslabimy pancerz heli to samolot z dzialka zniszczy je w 5s max?

Ciezko rpzewidziec, ze jesli bedzie mozna zrzucac jeepy to ludzie beda je zrzucac w glupie miejsca jak dachy, wrogie lotnisko etc?

Dla EA jak widac TAK.

Cytuj:
tak w ogole to wiekszosc z tych problemow wynika z faktu, iz czesc graczy znajduje wiekszosc przyjemnosc w psuciu sobie zabawy,

E? A kto pwoiedzial, ze psuja sobie zabawe. ICH TO CHOLERNIE BAWI. A sam piszesz, ze to gra dla wszysktrich wiec i taki debilny Tker ma prawo grac. Licencja przeciez pozwlaa by grac do woli.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:17 

Lol, wlasnie po tym widac jak EA dba o klientow. Z tych "bugow" ktore wymienil Lailonn spokojnie polowe mozna wylapac w ciagu tygodnia intensywnego grania.

Ale i tak najbardziej mnie rozwala "nieprzewidzenie granatników", to do jasnej cholery czemu boty z nich walą do ludzi ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:32 
Oldboy Battlefield.pl

yyy.. zgubiłem się :lol:

neuro napisał(a):
wiesz, po sprawie to kazdy jest madry. jesli masz racje z jeepam i heli EA powinna to usunac. jesli tego nie zrobi, to sa glupki - chyba sie tu zgadzamy?

Jeżeli gościu na BFCONie, odpowiedzialny za grę (jeden z jej twórców), na pytanie czy po wprowadzeniu zrzutu jeepa, przewidzieli lockowanie nim, np. helikoptera robi zdziwioną minę, to coś w tym jest...
Taką samą minę gościu zrobiłby gdyby po każdym wyjściu patcha powiedzieć mu co się będzie działo.

Jeśli jeszcze nie zrozumiałeś tego, że to klany szukając najlepszych taktyk, wymyślają dziwne zagrania, na które przeciętny zjadacz chleba nie wpadł by za Chiny, to naprawdę dyskusja z Tobą nie ma dalszego sensu... Te wszystkie płacze są dlatego, że My wykorzystujemy Jeepa inaczej niż inni, a Inni tego nie potrafią, a jak nie potrafią to należy to zniszczyć... i tak samo rozumuje EA/Dice.
Nie mówię tutaj oczywiście o pozostawieniu bugów, ale o ich poprawie, a nie dodawaniu nowych (nie przewidzianych przez EA).

EOT 4 ME

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:46 

Tom@s napisał(a):
yyy.. zgubiłem się :lol:

neuro napisał(a):

Jeżeli gościu na BFCONie, odpowiedzialny za grę (jeden z jej twórców), na pytanie czy po wprowadzeniu zrzutu jeepa, przewidzieli lockowanie nim, np. helikoptera robi zdziwioną minę, to coś w tym jest...
Taką samą minę gościu zrobiłby gdyby po każdym wyjściu patcha powiedzieć mu co się będzie działo.

Jeśli jeszcze nie zrozumiałeś tego, że to klany szukając najlepszych taktyk, wymyślają dziwne zagrania, na które przeciętny zjadacz chleba nie wpadł by za Chiny, to naprawdę dyskusja z Tobą nie ma dalszego sensu... Te wszystkie płacze są dlatego, że My wykorzystujemy Jeepa inaczej niż inni, a Inni tego nie potrafią, a jak nie potrafią to należy to zniszczyć... i tak samo rozumuje EA/Dice.
Nie mówię tutaj oczywiście o pozostawieniu bugów, ale o ich poprawie, a nie dodawaniu nowych (nie przewidzianych przez EA).

EOT 4 ME

hej, to moze klany niech tego nie robia, to wtedy nikt tego nie usunie z gry? jasne, ze rozumiem, ze to gracze pr0 psuja sobie sami gre - to jest kwestia gustu, kazdy gra jak lubi. mi do glowy by samemu nie przyszlo, zeby zrzucac paczke supply i wspinac sie po niej na wyzsze pietro. nudy, wole sie strzelac i cieszyc, ze nikt nie skacze z tym calym GLem.

ale czemu nekac EA za to, ze chce to usunac, np. SH czy granatniki? ze chca zrobic gre idealna, w ktorej nie bedzie miejsca na takie rzeczy? i ze zdaza sie, ze robia bledy?
powtorze, jeepy na spadajace z nieba na heli to blad, jesli to co mowicie bedzie mozliwe. ale likwidowanie SH? komu to szkodzi, w FFA?

btw jest jeden pozytywny wniosek - piszcie do EA/Dice podanie o prace w charaktererze betatesterow. na pewno jestescie do tej roboty stworzeni (inna kwestia, ze w sumie robicie to caly czas, ale za darmo...)

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:51 

Tak sobie czytam to wszystko i mi przyszła do głowy fajna (albo i nie) analogia: wyobraź sobie neuro że np. Mickiewicz napisał Pana Tadeusza w ten sposób, że na dwa słowa przypadają 3 błędy ortograficzne. Czy pomimo tych błędów nadal będzie to wybitne dzieło literatury? Tak. Czy ktokolwiek zwróciłby na nie uwagę? Wątpię - nikt by pewnie nie przebrnął przez pierwsze 2 strony. Z BF2 jest podobnie. Wspaniała gra, ale instalujesz patcha i dowiadujesz się, że masz za mało miejsca na dysku (chociaż na dysku 60GB wolnego). Odpalasz grę i czekasz minutę na zalogowanie się do jakiegoś durnego rankingu. Chesz wyszukać serwer do gry, ale połowa filtrów w przeglądarce nie działa, a i sama przeglądarka lubi się przyciąć na chwilę lub permanentnie. Można by tu jeszcze sporo wyliczać, ale nie ma sensu się powtarzać - w końcu bugom battlefielda poświęcono już mnóstwo kilobajtów. Chodzi mi o to, że EA/DICE zrobiło wspaniałą grę i jednocześnie dopuściło się w procesie jej rozwijania mnóstwa prymitywnych błędów, które są po prostu dyskwalifikujące. To tak jak ja bym zaprojektował jakąś instalację i w trakcie montażu nagle by się okazało, że rączka zaworu wypada w środku jakiejś rury. No i co? Przytnij se pan rączkę (taki patch ;) ) i będzie działać. Będzie...ale etykietka partacza zostanie. Tak samo jest z EA/DICE - przez swoje spektakularne pomyłki wielu ludzi uważa ich za partaczy i panowie od battlefieldów będą musieli baaaardzo długo i ciężko pracować, żeby rozwiać smród, którego narobili podczas patchowania BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 18:59 
Oldboy Battlefield.pl

Blood napisał(a):
Tak sobie czytam to wszystko i mi przyszła do głowy fajna (albo i nie) analogia: wyobraź sobie neuro że np. Mickiewicz napisał Pana Tadeusza w ten sposób, że na dwa słowa przypadają 3 błędy ortograficzne. Czy pomimo tych błędów nadal będzie to wybitne dzieło literatury? Tak. Czy ktokolwiek zwróciłby na nie uwagę? Wątpię - nikt by pewnie nie przebrnął przez pierwsze 2 strony. Z BF2 jest podobnie. Wspaniała gra, ale instalujesz patcha i dowiadujesz się, że masz za mało miejsca na dysku (chociaż na dysku 60GB wolnego). Odpalasz grę i czekasz minutę na zalogowanie się do jakiegoś durnego rankingu. Chesz wyszukać serwer do gry, ale połowa filtrów w przeglądarce nie działa, a i sama przeglądarka lubi się przyciąć na chwilę lub permanentnie. Można by tu jeszcze sporo wyliczać, ale nie ma sensu się powtarzać - w końcu bugom battlefielda poświęcono już mnóstwo kilobajtów. Chodzi mi o to, że EA/DICE zrobiło wspaniałą grę i jednocześnie dopuściło się w procesie jej rozwijania mnóstwa prymitywnych błędów, które są po prostu dyskwalifikujące. To tak jak ja bym zaprojektował jakąś instalację i w trakcie montażu nagle by się okazało, że rączka zaworu wypada w środku jakiejś rury. No i co? Przytnij se pan rączkę (taki patch ;) ) i będzie działać. Będzie...ale etykietka partacza zostanie. Tak samo jest z EA/DICE - przez swoje spektakularne pomyłki wielu ludzi uważa ich za partaczy i panowie od battlefieldów będą musieli baaaardzo długo i ciężko pracować, żeby rozwiać smród, którego narobili podczas patchowania BF2.

That's all Folks !!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2