Teraz jest 5 mar 2025, 06:19

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:07 

Vottar- A kto wie czy jakbyś nie został przyłapany na nametagu, to używałbyś go dalej ? Wtedy nadal nie uważał byś się za cheatera ?

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 14:12 przez Privateghoul, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:10 

Privateghoul napisał(a):
Vottar- A kto wie czy jakbyś nie został przyłapany na nametagu, to używałbyś go dalej ? Wtedy nadal nie uważał byś się za tweakera ?

Przeczytajcie sobie definicję kim jest cheater. NAME TAG jest czitem a nie tweakem.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:15 

Pointa:

Generalizując admirację tych 8 stron, jedyny wniosek jest taki, że agrawacja deliktu pruderii abstrahuje w asumpt flam i aprowizacyjnych w deglomeracji inkunabuł. żal.chwdp :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:17 

kary15 napisał(a):
Pointa:

Generalizując admirację tych 8 stron, jedyny wniosek jest taki, że agrawacja deliktu pruderii abstrahuje w asumpt flam i aprowizacyjnych w deglomeracji inkunabuł. żal.chwdp :roll:
łał, w jakim programie to składasz?

EDIT:
PROSZĘ ADMINÓW FORUM O ZAMKNIĘCIE TEMATU, JEST ON TYLKO PO TO ABY POINFORMOWAĆ O TYM I O TAMTYM. POZDRAWIAM

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 14:18 przez pFx**kr0pek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:18 

*CQF*Dr4go napisał(a):
(..)My z Wami nie będziemy grać. (...)Ja wyznaje zasadę ograniczonego zaufania.

1. Nie mów z wami, bo od jakiegos czasu juz tam nie gram.
2. Zapobiegasz profilaktycznie? :roll:

Jan_Twardy: Jak coś juz powiesz to nie ma siusiaka we wsi. Ty co najbardziej boisz się o swoje K/D radio na serwerach rankingowych...

2 podpora 2 stój!
3 zatrzymanie
All included in one

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:25 
Redaktor Battlefield.pl

pFx**kr0pek napisał(a):
EDIT:
PROSZĘ ADMINÓW FORUM O ZAMKNIĘCIE TEMATU, JEST ON TYLKO PO TO ABY POINFORMOWAĆ O TYM I O TAMTYM. POZDRAWIAM

Cenzura na forum? To już nie można mieć własnego zdania na tym forum i wypowiedzieć się o "przyłapanych na cheateach"?

Powiem tak, niech Vihi i Samson się nie tłumaczą. Przyłapani, to przyłapani. Możecie się raczej pożegnać z polską sceną bf2. pFx** może się już kojarzyć źle, ale jeżeli nie udowodniono reszcie, że mają cheaty, to nie powinno się ich posądzać. Dajcie im zagrać. Jak coś będą mieli to pFx** (cały) będzie wyklęty :D.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:26 

Halt-(PL) napisał(a):
1. Nie mów z wami, bo od jakiegos czasu juz tam nie gram.

Tego nie wiem, fejków jest pełno i nie che mi się sprawdzać.

Halt-(PL) napisał(a):
2. Zapobiegasz profilaktycznie? :roll:

Profilaktyka jest bardzo dobra jakbyś nie wiedział, dbam o swoje zdrowie psychiczne które przez takich jak w tym temacie jest nieco nadszarpnięte.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:31 

Vottar napisał(a):
Ja wpadlem, Ty nie - ciesz sie Smile

Oczywiście, zę sie ciesze. Ciesze sie, ze jestem na tyle glupi, ze nie wiem ktore pliki i jak je poprzestawiac zeby byc "modyfikowanie" lepszym.

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:33 

Bez komentarza :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:33 

olaf92 napisał(a):
No to sie porobiło ciekawe od jakiego czasu już tak grali bo mi raczej nie chce sie wierzyć ze to tylko jedno razowy wybryk. No szkoda ze do tego doszło :cry:

Co do Samsona to pamietam jak kiedys z nim gralem (jeszcze z czasow mojego try outa dla UKF, z ktorego zrezygnowalem i tak) i cienki z niego byl Bolek w infantry.. No ale tak to juz jest.. Jak jest sie leszczem i chce sie dorownac kolegom z klanu to sie uzywa dopalaczy.. Kto lubi robic za leszcza w klanie ;) Im lepszy klan tym zazwyczaj ma wiecej ludzi na czitach bo niestety presja jest wieksza.. A teraz wychodza powoli kwiatki :twisted:

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 14:37 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:36 

edit by: Jakubass 8)

Ostatnio edytowano 5 kwi 2007, 15:57 przez JAKUBASS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:37 

Ja chyba grałem z Samsonem niedawno, ale nie zauważyłem aby grał na "dopalaczach"

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:41 

Predalien napisał(a):
Ja chyba grałem z Samsonem niedawno, ale nie zauważyłem aby grał na "dopalaczach"

Też nie zauważyłem graliśmy nie dawno sparing z TnT to niczym szczególnym się koleś nie wyróżniał na tle innych graczy,ale dobrze że go złapano o jednego mniej...dopóki nie będzie miał nowego keya :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:42 

Ta,Predzio tylko to było na mapie Shongua Stalemate(chyba :mrgreen: ) a tam trudno przypatrzyć się konkretnemu graczowi...jak byś spotkał Samsona np.na Karkandzie to byś pisał nieco inaczej :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 kwi 2007, 14:42 

Vottar napisał(a):
Wierzcie lub nie, lecz owego 'tweak'a używałem tylko raz - niestety na streamowanym servie... Whatever ; ) Przede wszystkim uzylem tego tylko raz, a gralem z Wami wielenascie razy. Więc jak sobie myslicie jakie to ze mnie zero - pomyslcie. :?

Nie wierzemy! Dlaczego? Ano dlatego ze screeny sa z 30.03 a ja mam filmiki z 31.03 z godziny około 22-23. Więc przestań pan [cenzura]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 176 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2