Teraz jest 5 mar 2025, 20:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 22:10 

Uber skilla z nie go nie jest więc po co się przejmować.

IMO nigdy nie zauważyłem żeby gracz o którym mowa w temacie wyróżniał się na servie.

Wniosek następujący.

Czekać na Upa PB i wszystko będzie jasne... Prędzej czy później i tak "wpadnie" o ile ma z czym.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 22:13 

szkoda ze niektorzy ingeruja w ta gre...po to by poprawic swoje ego...no coz..trzeba jakos nadrabiac brak cm w kroku i kobiet u boku...poprostu żal.pl

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 22:18 

Cytuj:
szkoda ze niektorzy ingeruja w ta gre...po to by poprawic swoje ego...no coz..trzeba jakos nadrabiac brak cm w kroku i kobiet u boku...poprostu żal.pl

Respect man. Widzę ,że jednak są na tej scenie jeszcze normalni ludzie : ).

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 22:32 

Cytuj:
Czyli mam rozumieć że zawsze szukasz serwa z noobkami z gorszym skillem

Dokladnie tak, lubie krecic staty na spawnach, gram tylko z g3 i rpk. Gdy mnie zestrzela w helim to wychodze a jak nie to lockuje ich bo sie boje ze mnie zestrzela i gram tam gdzie Metz nie gra bo czesto mnie zabija.

Cytuj:

True Chlopak ma problemy pewnie z erekcja i musi nadrabiac, powiem wam za ja mu wybaczam w takich meczarniach musi zyc :(
Moze zafundujemy mu jako screna battlefield 2 na jakas operacje albo tabletki cos takiego, nie bedzie przynajmniej haxow na NSZ i Krapie uzywal :D Ludzie 1 zl albo wiecej i sie uzbiera :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 22:58 

Nie no Rajzon, nie porównuj G3 z RPK. Pierwsza to unlok, druga jak najbardziej podstawowa. Co poradze - półtora roku testowałem medyka i supporta na przemian i tym drugim właśnie mi lepiej idzie. RPK jest bardzo celny, kałach tylko z bliska.
Też nie lubię być mięsem armatnim.

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 23:01 

no ogolnie jak nie umiesz pracowac by godnie zyc..idziesz krasc...jak nie umiesz grac jak przystalo na prawdziwego gamera(nie o skill ale o fair play sie rozchodzi) siegasz po gowno...jak siegasz po gowno to smierdzisz jak dupa...dupa z reguly nie wyglada najlepiej...wiec szanujcie sie ludzie i wypier... ten syf z waszych komputerow...zrobcie default i cieszmy sie zabawa<--podchodze w ten sposob do tego a czy jestem noob czy cos tam potrafie dla mnie sie to nie liczy...liczy sie szacunek jaki mam u kolegow z klanu i tych ktorych poznalem na scenie w BFa...a reszta to przyjemnosc z grania jaka czerpie i to ze gram fair....zamknijcie temat bo to i tak nic nie da...jesli czegos uzywa to mu wspolczuje tego co czuje w srodku wiedzac ze MUSI uzywac jakis haxow itd.. bo sobie nie radzi i jest lama...jesli gra czysto zazdroszcze skilla i radochy z fragowania bo ja tak nie potrafie...ale cwicze...cwicze...moze za jakies pol roku jak ogarne lepiej...kto wie:) pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 23:05 

Cytuj:
Nie no Rajzon, nie porównuj G3 z RPK. Pierwsza to unlok, druga jak najbardziej podstawowa. Co poradze - półtora roku testowałem medyka i supporta na przemian i tym drugim właśnie mi lepiej idzie. RPK jest bardzo celny, kałach tylko z bliska.
Też nie lubię być mięsem armatnim.

Kazda bron jest celna jak sie umie celowac :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
no ogolnie jak nie umiesz pracowac by godnie zyc..idziesz krasc...jak nie umiesz grac jak przystalo na prawdziwego gamera(nie o skill ale o fair play sie rozchodzi) siegasz po gowno...jak siegasz po gowno to smierdzisz jak dupa...dupa z reguly nie wyglada najlepiej...wiec szanujcie sie ludzie i wypier... ten syf z waszych komputerow...zrobcie default i cieszmy sie zabawa<--podchodze w ten sposob do tego a czy jestem noob czy cos tam potrafie dla mnie sie to nie liczy...liczy sie szacunek jaki mam u kolegow z klanu i tych ktorych poznalem na scenie w BFa...a reszta to przyjemnosc z grania jaka czerpie i to ze gram fair....zamknijcie temat bo to i tak nic nie da...jesli czegos uzywa to mu wspolczuje tego co czuje w srodku wiedzac ze MUSI uzywac jakis haxow itd.. bo sobie nie radzi i jest lama...jesli gra czysto zazdroszcze skilla i radochy z fragowania bo ja tak nie potrafie...ale cwicze...cwicze...moze za jakies pol roku jak ogarne lepiej...kto wie:) pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH!!!!!

Ale Ty jeses krezol japitole 8) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2007, 23:06 

hehe ogladalem ten kabaret...bodajze tytul:"blondynka" :)dobre..krejzol:)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 05:51 

gabcio napisał(a):

szkoda ze chyba w 95% jak ktos gra dobrze to zaraz inni sypia takimi tekstami by nadrobic swoj brak kilku cm w kroku...

PS to nie odnosi sie dokladnie do osoby o ktorej mowa w tym temacie , chociaz mozliwe ze tez

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 10:29 

gabcio napisał(a):
dupa z reguly nie wyglada najlepiej

Tu bym sie nie zgodził. Fajna dupka nie jest zła. ;P

PS: To był skecz pod tytułem Mariolka (na youtubie troche tego jest)

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 15:22 

Cytuj:
szkoda ze chyba w 95% jak ktos gra dobrze to zaraz inni sypia takimi tekstami by nadrobic swoj brak kilku cm w kroku...

Szkoda ze chyba w 95% jak ktos ma miniaturke to mowi innym ze tez maja miniaturki zeby zadowolic swoja proznosc...

PS. To nie odnosi sie dokladnie do osoby o ktorej pisze w tym temacie, chociaz mozliwe ze tez.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 17:23 

zaczyna mnie to męczyć. ostatni post pisze w tym wątku bo to już nawet nie jest żenujące, to głupsze niż żenujące

mam za krótkiego? pewnie tak

ale w wieku 26 lat udało mi się:

-zdobyć wspaniałą żonę
-mieć chęć na dziecko
-zarabiać 11 tys. na rękę
-móc w tym powalonym kraju robić to co mi się podba i nie przejmować debilami z kompleksem niższości

więc wszyscy ci, którzy mają coś do mnie i tego jak gram niech mnie pocałują w dupę! walę was i wasze denne problemy

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 17:34 

Cochise [PL] napisał(a):
-móc w tym powalonym kraju robić to co mi się podba i nie przejmować debilami z kompleksem niższości

jestes w irlandii czy w anglii ? :P:P:P

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 18:18 

mnie tez to wali...jak napisalem temat do zamkniecia

Tytuł:
PostNapisane: 31 lip 2007, 18:45 

Cochise [PL] napisał(a):
więc wszyscy ci, którzy mają coś do mnie i tego jak gram niech mnie pocałują w dupę!

Pierwsze sensowne zdanie w całym topic'u... i jedno z niewielu na całym forum :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2