Teraz jest 9 lip 2025, 08:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 20:28 

.. i idzie z C4 :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 3 paź 2007, 21:04 

bardzo smieszne :D gram medem :D nawet nie unlockiem :P
a tak wogole ten temat sie nazywa NAMEHACK a nie TK :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 paź 2007, 23:16 

No właśnie , dobrze że przypomniałeś Eddie :mrgreen: Wracając do tego namehacka znalazłem coś takiego http://www.punksbusted.com/cgi-bin/membership/rpi.cgi?offset=0&count=0&page=first&search=GUID&game=Battlefield+2&par=5e5b7b3f3b3fdf25ef4bf70e4d9198c6&limit=20&query=SearchO co tu chodzi z tym guidem?

Ostatnio edytowano 7 paź 2007, 15:39 przez Maniek79, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 14:54 

Maniek79 napisał(a):
No właśnie , dobrze że przypomniałeś Eddie :mrgreen: Wracając do tego namehacka znalazłem coś takiego http://www.punksbusted.com/cgi-bin/memb ... ery=Search
O co tu chodzi z tym guidem?

Widac ze jedna i ta sama osoba podszyla sie pod ErwinRommel1 (1 w rankingu) oraz AgentSmith22 (12 w rankingu).. GUID o ile sie nie myle identyfikuje tego samego gracza, niezaleznie jakiego nicka uzywal.. Co nie zmienia faktu, ze mogl uzywac nicka kogos innego. Tak wiec ofiara moze nawet o fakcie ze ktos uzywaj jej nick nie wiedziec, bo wlasciciel nicka bana nie dostaje jako ze jego GUID jest inny niz osoby ktora sie pod niego podszywala i uzywala jakichstam czitow. Z tego co widze, to zarowno ErwinRommel1 jak i AgentSmith22 graja dalej i maja sie dobrze.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2007, 20:24 

No tak. Czyli z tego wynika że ten GUID jest osoby która się podszywała pod rzekomo niewinnie posądzonych graczy. Czy tak? Bo numer IP jest u wszystkich ten sam-USA.

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2007, 11:20 

Napewno sa tu spece na tym forum ktorzy Ci to wytlumacza jak to jest z tym GUID, ja sam mam o tym mgliste pojecie...

W kazdym razie ErwinRommel1 Amerykaninem nie jest. Wwiduje go czasem na niemieckich serwerach gdzie ma ping 20-30ms. I jest raczej cienkim graczem biorac pod uwage czas jaki spedzil w BF2..

Co do AgentSmith22 to ciezko cokolwiek o nim powiedziec.. Ginie od SVD jak kazdy inny gracz.. Dobrze gra jako czlonek skladu (czesto widuje go z kolegami z jego klanu :PRO:), reanimuje nawet gdy kosztuje go to zycie. Biega z nimi od flagi do flagi.. Jak dla mnie nic nadzwyczajnego..

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2007, 12:24 

Ok. Zatem nie bede cię już meczył tymi pytaniami, może ktoś inny coś napisze na ten temat. Bo wydaje mi się że to jest interesujące jeżeli ktoś może podszyć się pod innego gracza. Ale chyba nikt Z EA się nie dał nabrać że to oni citowali? Bo raczej nie mają zresetowanych kont(czy jakoś tak)
P.s No dla ciebie to nic nadzwyczajnego, ale jak ja bym spotkał na serwerze np. ciebie to bym chyba uciekł na najwyższe drzewo jakie tylko jest w grze :mrgreen: Chociaż nie wiem czy coś by to dało :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 paź 2007, 13:31 

Zwróciliście uwagę, że z tych nicków-podszywów, korzysta stosunkowo krótko (z ErwinRommel1 nawet nie godzinę) - albo więc jest wywalany z serwerów albo nie jest pewny czy może długo używać tego namehacka i woli się nie narażać. Ogólnie i tak jest to bardzo dziwna sprawa.

Z nickiem ErwinRommel1 pojawił się o godzinie 02:39:33, wyłapano PBHack o godzinie 02:41:51 (2 minuty był najwyżej na serwerze). Potem pojawił się na innym serwerze i o 02:53:50 mamy Gamehack. O 03:00:22 przestaje korzystać z tego nicka.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2007, 21:29 

Mordoklej napisales ze Erwin i Huelia sa tacy sobie ale dzisiaj jak grali razem to przechodzili samych siebie to nawet na meczach z cziterami tak ciezko nie bylo :O , kto wie moze tez sie podszywal ktos albo ja jestem strasznie slaby juz ;/(to drugie chyba ;))

EDIT:
Nastepny ;)
http://www.pbbans.com/mbi.php?action=5&ban_id=41422
Moze z nim gralem ostatnio...

Tez pro skill
http://www.youtube.com/watch?v=J7ASLbCx ... ed&search=

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 17:29 

Chcialem cos dodac mimo ze nie w temacie , wyzywaliscie mnie ze jestem cziterem itd. jak dalej mi nie wierzycie ze niemam nic na heli to sie przekonajcie http://www.esl.eu/eu/bf2/heli/2on2/ladder/rankings/

Team Vendeta.

P.S. Wszystkie servery na kturych sie gra w ESL strema majo.
Wiec Fireworks czy jak ci tam szkoda ze juz niebedziesz mial tematu

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 17:34 

owned commander :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 18:07 

Dobrym tematem do dyskusji mogła by być twoja znajomość ortografii, ale to byłby OT :). Sorry, ale ja tam ciebie nie widzę.

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 18:37 

koles nie jest polakiem jak dobrze pamietam wiec daruj sobie z ta ortografia

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 19:08 

Commander21_PL napisał(a):
Chcialem cos dodac mimo ze nie w temacie , wyzywaliscie mnie ze jestem cziterem itd. jak dalej mi nie wierzycie ze niemam nic na heli to sie przekonajcie http://www.esl.eu/eu/bf2/heli/2on2/ladder/rankings/

Team Vendeta.

P.S. Wszystkie servery na kturych sie gra w ESL strema majo.

Buhahahahaaa a w ESL wiedza o Twoim bananie , czy może warto zgłosić do admina z kim grają w drabince ?
PS
Załatw Sobie "streama" z http://sjp.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 16 paź 2007, 20:15 

Commander21_PL napisał(a):

komar(poland) napisał(a):
Buhahahahaaa a w ESL wiedza o Twoim bananie , czy może warto zgłosić do admina z kim grają w drabince ?

Pozostawie to bez kometaza. :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 121 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2