[PL]Slayer napisał(a):
Problem polega na tym, że ludzie nie umieja przyznać się do błędu. Wystarczyłoby żebyś Jurand powiedział "dobra, sorry ponisło mnie" - przeciez bywa i tak, ludzie zrozumieja. A tak to brniesz dalej w ten shit i sie pogrążasz. Nie rozumiem po co dyskutować z kim o czymś o czy nie ma się pojęcia.
Nigdy nie zaprzeczałem, że jestem impulsywnym człowiekiem. Nie mam żadnego problemu jeżeli zginę w powietrzu, wiem że są lepsi. Jedynie gdy umierałem w hangarze ponosi mnie jak cholera.
Oczywiście należą się słowa przeprosin dla DCK za to, że pod wpływem nerwów zwyzywałem go. Przepraszam.
Slayer uważam, że mam jakieś pojęcie, nawet jeżeli Twoim zdaniem jest inaczej. Co do pilotów samolotów sam zajrzyj na wake airshow lub obejrzyj kilka filmów na yt z obecnymi pilotami. Może nie równają się do Zqtr albo do Rabbita a;e warto popatrzeć. Polecam szczególnie fimy End'a Zennappiego lud SepalusAuki.
Jeżeli chodzi o zwalnianie to podaje
LINK. Polecam punkt 8 podpunkt a)
@DOWN W tym rzecz, że tych graczy nie znajdziesz na FFA, prędzej znajdziesz tam Mcmt lub DCK.
Mcmt: nikogo nie wyzywam, nie mam potrzeby udawadnianić czegokolwiek, znam swoją wartość