Teraz jest 3 kwi 2025, 20:17

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 cze 2010, 00:41 

RPK_Tanatos napisał(a):
Aha i zestrzel mnie z bazooki

No szczerze powiem; nie potrafilbym - kiedys nawet probowalem. Za kazdym razem jak dostaje na takiej sporej wysokosci zastanawiam sie jakim k%$# cudem :?: Obrazek
Z tym obrazaniem to najpierw chyba od was troche poszlo na serwerach dzisiaj... Sklonilo mnie to do szczerosci i wlewnosci forumowej :wink:

PostNapisane: 21 cze 2010, 01:46 

Jurand napisał(a):
O co ci ***** chodzi? O to że się wkurwiłem jak mnie po raz szósty z rzędy rozwaliłeś mnie z DCK w hangarze(powiedziałem wtedy aby spierdalał z bazy)?

Jesli chodzi o ta sytulacje to raz cie z zlokowalem na pasie jak startowales bo takie dostalem rozkazy :) na kolejne rozkazy tego typu odpowiadalem na TS panowie ale nie ma sensu ich lokowac poniwaz po pierwsze wyzywaja cie tylko od kur.. hu.. i tak dalej wiec nie ma sensu ;) po drugie i wasze lotnictwo reprezentowalo poziome zerowy wiec mowie chlopaka nie ma co sie spinac psuc atmosfery bo tylko chlopaki beda klnac i zwalac na to ze nie dalismy im grac itp itd a po trzecie wiedzialem ze po kontakcie zwrokowy z waszym samolotem spadnie on w przeciagu 30sek wiec nie bylo zadnego sensu na taka gre. Prawda jest taka ze jak bys my was na powaznie zlokowali to nic by ani nie wylecialo ani wyjechalo z waszej bazy i tak by wygladala wlasnie gra totalne kapienie na waszej bazie ale ze wy nie podeszliscie na powaznie do tego meczu wiec Ja osobiscie tez tego powaznie nie traktowalem gra lajcie bez spinki ......

EDIT:
A wlasnie Jurand Ty jak bys doszedl tak wysoko osiagna to co mcmt to moglbys mu mowic jak ma latac albo grac ale ze nawet nie masz pojecia co to za gosc bo kiedy on wymiatal i byl najlepszy w tym co robil to ty nawet moge zaryzykowac stwierdzenie nie grales w ta gre wiec nie masz co sie wypowiadac na jego temat i stylu latania kazdy lata jak chce wazne by skutecznie wiec jesli chce sobie zwalniac niech sobie zwalnia a jesli myslisz ze to lamerstwo to nie masz najmniejszego pojecia o lataniu :P

Ostatnio edytowano 21 cze 2010, 02:09 przez szymon08, łącznie edytowano 1 raz
Łączenie postów.

PostNapisane: 21 cze 2010, 03:58 

Czego się tak czepiacie, ja z kolega(pawianem) graliśmy uczciwie taktycznie bez żadnych wad. Byliśmy wysoko w tabelce i fragów dużo robiliśmy. Nie wiem też co wy macie z tymi nerwami wchodzę do waszego teamu i rozpoczynam konwersacje, mówię co należy zrobić a tu ktoś się odzywa i mówi coś w tym stylu "Wyp******aj k**wo z teamu" O_o.Oto mój wyraz twarzy jak to usłyszałem. Prosiłbym admina o zapanowanie nad użytkownikami i zmniejszenia tego chamstwa, bo przecież kto nie lubi takiej puszystej, słodkiej małpki?.
http://tylik.motogrono.pl/files/2009/05/szympans.jpg
PS:nie małpy tylko istoty, ssaki naczelne.

PostNapisane: 21 cze 2010, 06:46 

Do Wszystkich: Mcmt, DCk: już raz powiedziałem, nie mam zamiaru niczego zmieniać. Nie podoba mi się ten styl grania i już, nie mam zamiaru grać tam gdzie mcmt jest. Kiedyś może i było inaczej ale wejdź dzisiaj na Wake airshow i zobacz jak jest dzisiaj, chociaż wiem, zawsze mamy Wembley... Może i zerowy poziom w samolocie ale jeżeli dobrze pamiętam to ciężko pokazywać poziom gdy ginie się z kołami na ziemi... Do widzenia panowie, będę dalej szlifował swój "zerowy" poziom, który doprowadził cię DCK do dwóch w rundzie pierwszej śmierci. Niestety tylko przez crash:) Nie będę już poruszał tego tematu skoro i tak chodzi o to, że Wy gracie już 3-4 lata w tę grę a ja jeden roczek. Dziękuję za miło i konstruktywną krytykę. Koniec tematu

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

PostNapisane: 21 cze 2010, 11:08 

Jurand napisał(a):
Do widzenia panowie, będę dalej szlifował swój "zerowy" poziom, który doprowadził cię DCK do dwóch w rundzie pierwszej śmierci.

To brzmi jak wyzwanie mysle, ze DCK jest gotowy pozostaje pytanie - ktory serwer. Gdyby ktos organizowal zaklady stawiam 1000pln na DCK 8)
Zginales na ziemi moze 5-6 razy gdy gralismy USMC. Potem, tak jak powiedzial DCK, nie bylo sensu...

PostNapisane: 21 cze 2010, 11:58 

Problem polega na tym, że ludzie nie umieja przyznać się do błędu. Wystarczyłoby żebyś Jurand powiedział "dobra, sorry ponisło mnie" - przeciez bywa i tak, ludzie zrozumieja. A tak to brniesz dalej w ten shit i sie pogrążasz. Nie rozumiem po co dyskutować z kim o czymś o czy nie ma się pojęcia.

Wyluzujcie mcmt i DCK, gość wyraźnie nie wie z kim rozmawia ; )

PS
Jurand napisał(a):
Do Wszystkich: Mcmt, DCk: już raz powiedziałem, nie mam zamiaru niczego zmieniać. Nie podoba mi się ten styl grania i już, nie mam zamiaru grać tam gdzie mcmt jest. Kiedyś może i było inaczej ale wejdź dzisiaj na Wake airshow i zobacz jak jest dzisiaj,

Możesz wyjaśnić? "jak jest dzisiaj? ocb? co sie niby zmieniło? ludzie juz nie zwalniają? xD moze nie mogą znaleźć na joy'ju przepustnicy?
l

PostNapisane: 21 cze 2010, 16:39 

Jurand twoj poziom wypowiedzi sam mowi o tobie. a to ze bija cie najlepsi piloci sceny europejskiej to chyba normalne,nie wiesz kto to mcmt?! zapytaj prosow zza granicy to ci odpowiedza

PostNapisane: 21 cze 2010, 16:54 

Dzieki za gre i przepraszam za opoznienie i klopoty z serwerem, ale na szybko organizowalismy zastepstwo bo PL4FC niestety sie zlagowal :C

Szkoda, ze troche u Was sklad sie posypal. W kolejne rocznice tez moze powalczymy BF.pl vs BFzone.pl :)

Jakby ktos chcial wziac udzial 27.06 w evencie BF2 DEMO to zapraszam :)

Do zobaczenia w nastepnych meczykach!

PostNapisane: 21 cze 2010, 18:24 

gabcio napisał(a):
a to ze bija cie najlepsi piloci sceny europejskiej to chyba normalne,nie wiesz kto to mcmt?! zapytaj prosow zza granicy to ci odpowiedza

Scena europejska też się zmieniła i pRosi też [;

PostNapisane: 21 cze 2010, 18:45 

[PL]Slayer napisał(a):
Problem polega na tym, że ludzie nie umieja przyznać się do błędu. Wystarczyłoby żebyś Jurand powiedział "dobra, sorry ponisło mnie" - przeciez bywa i tak, ludzie zrozumieja. A tak to brniesz dalej w ten shit i sie pogrążasz. Nie rozumiem po co dyskutować z kim o czymś o czy nie ma się pojęcia.

Nigdy nie zaprzeczałem, że jestem impulsywnym człowiekiem. Nie mam żadnego problemu jeżeli zginę w powietrzu, wiem że są lepsi. Jedynie gdy umierałem w hangarze ponosi mnie jak cholera.

Oczywiście należą się słowa przeprosin dla DCK za to, że pod wpływem nerwów zwyzywałem go. Przepraszam.

Slayer uważam, że mam jakieś pojęcie, nawet jeżeli Twoim zdaniem jest inaczej. Co do pilotów samolotów sam zajrzyj na wake airshow lub obejrzyj kilka filmów na yt z obecnymi pilotami. Może nie równają się do Zqtr albo do Rabbita a;e warto popatrzeć. Polecam szczególnie fimy End'a Zennappiego lud SepalusAuki.

Jeżeli chodzi o zwalnianie to podaje LINK. Polecam punkt 8 podpunkt a)

@DOWN W tym rzecz, że tych graczy nie znajdziesz na FFA, prędzej znajdziesz tam Mcmt lub DCK.

Mcmt: nikogo nie wyzywam, nie mam potrzeby udawadnianić czegokolwiek, znam swoją wartość

DOGFIGHT POLISH JET CUP 2010

Ostatnio edytowano 21 cze 2010, 18:58 przez Jurand, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: 21 cze 2010, 18:50 

Ale ci ktorzy w te gre potrafia grać wiedza kto to MCMT. Nie mowie to o ludkach którym sie wydaje ze ogarniają (szczególnie na FFA)

PostNapisane: 21 cze 2010, 19:16 
Redaktor Battlefield.pl

Wszystkich tych, którzy ew. martwią się o losowanie 3 kluczy do gier w EA Store. Zorganizuje je jak tylko będe miał stabilny internet, a to zapowiada się dopiero na nastepny tydzień. Wstrzymajcie się z komentarzami do niedzieli, ja na 100% o tym pamiętam ;).

GG BFzone i BF.pl, szkoda, że w BF.pl team się posypał. Może następnym razem będzie lepiej!

PostNapisane: 21 cze 2010, 19:44 

najlepsi sa ci,ktorzy nas nie znaja a komentuja umiejetnosci..tak jak jakis palant na czacie gdy streamowalem wyskakiwal z tekstem ze slepy lepiej gra...pewnie mnie nawet nie zna z sceny bo kieszonkowe nie starczyly na bf2 i zal bylo wydac 100zl w tamtym czasie lecz dzisaj urosl i jest na tyle wysoki ze siega do polki z grami a 35zl to juz mozna sie rzucic,nie gram blisko od wrzesnia 2009r. w ta gre i nie potrafie juz tak ogarniac jak kiedys takze nie ktore opinie powinni sobie pleby w buty wsadzic

DN:

chlopakom sie konta posypaly...zeby bylo wiadomo ze tak jest to pewnie czesc z nas by przeszla na druga strone,bo chodzilo i tak o dobra zabawe jak o rywalizacje;)

PostNapisane: 21 cze 2010, 21:03 

Chcialem z wami zagrac, ale cos mi mowilo, ze itak mi sie nie uda.
Jak byl event klanowcy vs. 4 fun to chcialem zagrac, zapisalem sie, ale komus sie zachcialo robic przemeblowanie -.-
Zawsze jak czegos chce to sie nie udaje.
Wiec z przeczucia nie zapisalem sie sie na tego teraz eventa i mialem racje, bo nawet do konta sie nie moglem zalogowac -.-
Nul, 2142 tez nie.. W heroski pogralem :D Zalosne, 12 latki mnie zabijaly, ajaj.
Z tego co przeczytalem duzo was nie moglo sie zalogowac...

PostNapisane: 21 cze 2010, 21:28 

Mnie nie było dlatego że nie mogłem się zalogować na Battlefielda (Nie tylko mi się to zdarzyło)

A czy jest jakiś film z tego meczu bo chętnie bym popatrzył :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 134 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2