Teraz jest 4 mar 2025, 05:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 01:04 

http://www.battlefield2.de - tam macie kilka linkow - mi sciagalo z maxem ale od razu miwie NIE SCIAGAC z serwera EA ^^

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 01:06 

Panowie a wiadomo coś kiedy zaktualizują polskie serwery?? aha...i pisałem to już w jednym temacie ale pisze tu też. Czy ktoś znalazł fajny serwer?? Tak żebyśmy mogli sie w paru spotkac i po grać?? Jak tak to podajcie adresy i śmigamy ;) Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 02:19 

jak benda problemy przy instalacji (podobnie jak w 1.02) - zapraszam do wersji "NO INSTALLER / SETUP" Version

http://www.thecenter.at/

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 02:37 

mam pytanko czy komus wychodzi przy uruchamianiu gry do windy???dodam ze instalacje idze bez problemu,co z tym zrobic??? :?:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 02:43 

ekhm, ja przepraszam, ale mnie nie przeszkadza, że dostałem od razu trzy awanse i został mi jeden unlock... stopnie się zdobyło i tak dalej - ale i tak liczy się jak ktoś gra (to raz), jakie ma staty, KDR itp (to dwa). Wiem, wiem, panowie nie czują się już tacy elitarni, jak wszyscy będą biegali z unlockowanymi giwerkami, rajt? :D no jeżeli po czymś takim gra straciła dla was sens, to sorry Winnetou :D z drugiej strony też lekko przesadzili z tym obniżeniem progów - na szczęście baretki nie są już takie easy - na razie dostałem ze sześć sztuk (które i tak mi się należały :P )

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 04:47 

pojawia Wam sie przy każdym uruchomieniu ramka "wiadomość od EA" ?
Za każdym razem po zalogowaniu w grze, troche to denerwuje...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 06:16 

pojawia i bedzie pojawiac. Tam pewno beda nowe infa od EA dla nas.

Obnizenie progow-nawet ok. Nigdy nie patrzylem na cudza range tylko na to jak gra wiec nie uwazam by gra cokolwiek stracila. NIe oplaca sie juz dla rang nabijac pkt wiec gra bedzie normalniej wygladac. Teraz tylko problem w tym, ze nie ujrzymy juz standard giwer(poza asfaltem i snajpera MOZE AT) w grze. Bo po co komu saw skoro ma pkm? :P Aktualnie wszyscy biegaja i testuja nowe bronie wiec trzeba chwile odczekac na spokoj ;]

Nowa mapa to TOTALNE nieporozumienie. Nie to, ze zle przerobili-jest ladna itd. Ale to NIE jest mapa dla 64 graczy :shock: dla 32 moze i owszem. Dla 16 moglaby byc za duza. Ale 64 chlopa na niej po prostu bedzie sie taranowac by wsiasc do byle jeepa a to co samoloty beda mialy to ugh...

Obiecali ponad 140 poprawek mamy z 30-40 no chyba, ze te 140-160 to jest ich plan ogolny do zrealizowania np w 2-3 patchach ;P

Nowe dzwieki sa w porzadku choc nie "czuc" tej mocy APC :wink:

Miala byc historia odwiedzanych serverow a jej nie widze...zle szukam?

edit:
znalazlem. Tylko dlaczego zakladka ulubionych dziala tez jako historia to pojac nie moge...1 dodatkowy guzik zrobic t oaz taki problem byl? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:04 

A nie morzecie sciagnac z oficjalnej strony EA??

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:14 

Lailonn napisał(a):
Miala byc historia odwiedzanych serverow a jej nie widze...zle szukam?

Wejdz w Favourites, na biało masz ostatnio odwiedzone serwery a na zielono serwery ulubione. Trochę dziwnie to rozwiązali :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:47 

Po zainstalowaniu nowego pacha wchodze na polskie servery "Aster", "KGW", "GamesNet " i oczom nie wieze.

Obrazek

:shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:51 

hmmm napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Przynajmniej nie będzie statsienia i pogoni za punktami :wink:

rotflol, naiwniak. stopnie nie koncza sie na sierzancie. podejrzewam, ze razem z wyzszymi szarzami pojawi sie tez marchewka dla statsiarzy, byc moze trzeba bedzie za nia zaplacic (dodatek) :P

No ja mam 25500 punktów i mam 6 broni odblokowanych oraz przedostatnią range(nie licząc tej co jedna osoba może mieć tylko) i wcale mi sie to nie podoba. Wolałem mieć Sierżanta i 3 bronie tylko :D.

Mi się wydaje, że to jest czysto komercyjne zagranie, aby więcej ludzi do BF2:SF przyciągnąć, ponieważ w BF2 już wszystko zdobyte, więc się znudzi szybko :\. Co do statsiarzy to wątpie, aby teraz zdobywali po 500 pkt w jednej rundzie blakhawkiem :D. Ja raczej nie zamierzam kupić dodatku. Po pierwsze nie kręci mnie klimat CS (CS:S, TO, itd. ), a po drugie za bardzo kasy nie mam, a pewnie będzie kosztować tyle co BF2 (140 zł :( ).

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 07:55 

podobają mi się takie drobne 'nawiązania' :)

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:09 

lkasprzak napisał(a):
Przynajmniej nie będzie statsienia i pogoni za punktami :wink:

A mi się wydaje, że będzie wręcz odwrotnie. Wszystkie nooby i nowi gracze rzucą się do nabijania statsów - szybkie awanse, wszystkie bronie już po paru godzinach podawania sobie amunicji. Wcześniej do tych chwytów trzeba było mieć naprawdę spory zapas czasu, cierpliwości i samozaparcia :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:30 

Fireworkss :
no servery tez nalezy zaktualizowac a z tego co wiem aktualnie server wildy chyba tylko jest na 1.03 Zaczekaj dzien/dwa a inne tez beda.

fOrTy_7 :
to nie zagranie marketingowe promujace dodatek. Bylaby to najglupsza reklama o jakiej slyszalem/widzialem. Ma to po prostu zniechecic do statsowania i moim zdaniem role spelnia.

Pamietacie, ze po wyjsciu bf2 na widok punktacji 95% graczy dostalo zawalu? Biadolilismy ile wlezie, ze przegieli. Z czasem sie przyzwyczailismy i dlatego teraz to "dziwne uczucie" na widok nowych punktacji. Nowe pukawki to tylko zabawa. Dla sporej czesci graczy bf2=klan a w ligach nie uzywa sie unlockow wiec luz ;]

skandal :
ja uwazam odwrotnie. Nowy gracz, nie znajacy zasad i tajnikow gry bedzie sobie biegal, strzelal,ginal. Nie zorientuje sie nawet gdy bedzie mial 2-3 stopien. Zanim nauczy sie uzywac nowe jgiwery i podszkoli sie osiagnie kolejny stopien etc etc. Tak MOZE byc. Oczywiscie zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie statsil ale jak to brutalnie mowia "jeden lubi miod a drugi gowno" i nic sie na to nie poradzi :wink:

ps. Zadziwia mnie posuniecie EA z "nowa" mapa. W bf1942 bylo max 32 graczy tu mamy 64. Wyspa jest nadal tej samej wielkosci tylko, ze zarowno sprzet jak i ludzie poruszaja sie ZNACZNIE szybciej niz w classicu. Dlaczego wiec przeznaczyli te mape dla 64 osob only a nie 32 to dalej ni cholere nie rozumiem...

Tytuł:
PostNapisane: 5 paź 2005, 09:45 

Lailonn:
To chyba nie wiesz, jak producenci gier robią kasę w dzisiejszych czasach :wink:.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 159 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2