Maniac napisał(a):
pitermaster napisał(a):
Mi nie chodzi tu o to by się pochwalić tylko chciałem udowodnić czy naprawdę mają aimboty lub inne zabaweczki.No chyba nie mają.
1. gralem, widzialem, i musze powiedziec ze jedyne po czym Cie zapamietalem to potym jak rzucasz miechem i na lewo i prawo nazywasz kazdego noobem, dodajac do tego slowo fucking... co to oznacza? ze tak naprawde jest nikim, umiesz tylko kazdego na lewo i prawo wyzywac... N/C
2. Czemu nagle po kubrze 32 wyszedles? czyzby pojazdy Ci sie skonczyly ?
1.Nie używałem wulgaryzmów.Nazwałem tylko raz gościa noobem.Pewnie ci się pomyliłem z innym gościem co wyzywał innych od pedałów.
2.Po Kubrze jeszcze długo grałem.
A później na clean sweap 16 panowie ze spqr(czy jak to tam się pisze) mieli dziwne tendencje do whcodzenia pod koła samolotu

.
Potem mnie kicknęli ,gdyż celowałem w łódkę z rakiety jako copilot i ilot skręcił ,a rakieta walnęła w wypełniony po brzegi apc.Przy okazji zabiłem 10 wrogich żołnierzy ,którzy byli obok apc ,ale mnie niestety kicknęli.(a może nawet zbanowali

mój Boże...
jednym strzałem zabił dziesięciu chłopa... to musiała być istna hekatomba
niezrobił ktoś przypadkiem screena z tego wiekopomnego zwycięstwa ? bo bym sobie powiesił jako plakat w pokoju.... na przestrogę
W sumie to tego nie widziałem,ale doliczyło mi tak około 10 fragó.No może trochę mniej.