Teraz jest 5 mar 2025, 20:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 01:18 

ZiZu napisał(a):
Jak sie ma tweaka to nie trzeba miec cfg :twisted: A i tak wątpie ze grasz na standardzie. Poprostu twoja gadka ze trzeba celowac za przeciwnika w standardzie to jedno wielkie kłamstwo. Jesli masz ping np. 50 to ooznienie wynosi 5 setnych sekundy, 0.05 s, albo 1/20 sekundy :twisted: . Wiec takie wielkie jest opoznienie zeby celowac za przeciwnika ?? Mam nadzieje ze sami do tego dojdziecie :roll:

No widac ze ,,fragu" sie boi ze jakis lamer go w skillu przewyzszy na jego ,,standart cfg ".
Co do cfg headshota to mi sie wydaje ze sobie na poczekaniu zmysliles bo to chyba najgorszyz ze wszystkich na swiecie GJ :lol:

Najpierw się zastanów, zanim coś napiszesz, ok?
Widać niewierzących mamy samych na tym forum...
Oczywiście, że fragu gra na interpolation 1500000 i extra 236091743, a na configu, który podałem gra moja babcia... Dziwne, że na to wcześniej nie wpadliście... :roll: Cała ta dyskusja to trochę żal

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 02:01 

work napisał(a):
buheheheh no lol :roll: ale i tak jestes lama wiec ocb?

pierwszy raz cos madrego powiedziales :)))
(joke ofc)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 02:04 

Keep it Rollin Rollin Rollin Rollin YEAH :P

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 08:32 

O ja pier*** na prawde do niektorych nic nie dociera. Niekotrzy z was są żałosni po prostu, szkoda gadac.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 09:32 

A tak na poważnie - to wszyscy tutaj pieprzycie głupoty. Niech jakiś admin zamknie ten temat, bo wieje od niego głupotą na kilometr. Filmik fajny, ale szczerze mam w 4 literach to na jakim on cfg gra, jakich używa czitów itp. Nie masz dowodów? To się odpie*** od niego. I tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 10:00 

podajcie jakies komendy dzieki ktorym lepiej sie bedzie gralo, jesli łaska :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 10:38 

Sczerze mówiąc dużo śmieczu mam z tego tematu.Headshot dał prawdziwy cfg.Mi na squad leaderce bardzo sie przydawał bo 1on1 wygrywałem na nim większość a jak było ich więcej to spacja spacja spacja i czekam az sie team zrespi :) Czasami nic nie widziałem od tego dustu :) Tak bardzo sie boje że mnie ktoś z Was przewyższy skillem w grze której nawet nie mam na kompie i nie wiem czy jest sens ją instalować.Keep on flamin baby :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:19 

Bardzo ładne FM. Żal jedynie, że wszyscy kręcicie te wasze filmy grając medykami i wszystkie kręcone są na Karkandzie. Ileż bym dał za obejrzenie dobrego FM, w którym roli głównej nie gra medyk, a np. grenadier lub mechanik wymiatający z pompką, w dodatku na mapie plenerowej, a nie miejskiej.
Problem jednak w tym, że w trybie Conquest panowie Pr0, o ile nie latają Cobrą, dostają po d***e na równi z szarymi lamkami, takimi jak autor niniejszego posta. I nie pomaga im cfg ani skill.
Wierzę jednak, że kiedyś narodzi się jakiś Neo i nakręci porywające frag movie, w którym będzie wymiatał grenadierem na Fushe Pass czy innym Dalianie. Ujrzymy wtedy, w lewy górnym rogu, coś innego niż oklepane 'Pr0 Mastah [AK -101] LAMA'

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:32 

Darek mix napisał(a):
Są to:
pb_sleep 500 oraz pb_writecfg
Usprawniają one działanie naszego konfiga Very Happy

wiesz chociaż co piszesz? to nie usprawnia cfg tylko zmniejsza częstotliwość "sprawdzania" Cię przez pb- g**** to ma wspólnego z cfg

przy wiedzy na poziomie tematu jasona i tych wklejanych cfg robicie sobie tylko większą szkodę
szkoda tylko że większość tego nie rozumie i w kolejny topicu mamy flame i jazde o cfg

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 11:40 

Dobra kur** Master. Weź się mnie łaskawie nie czepiaj :roll: Ja przynajmniej w przeciwieństwie do innych lubie dzielić się zdobytą wiedzą. To, że jest ona skromna nie oznacza, że od razu lama jestem :roll:
Jak jesteś taki pr0 to sam kur** napisz coś o cfg, prosze :roll:
Poprostu żal co się dzieje na tym forum :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:06 

Pan_Cyferka napisał(a):
Bardzo ładne FM. Żal jedynie, że wszyscy kręcicie te wasze filmy grając medykami i wszystkie kręcone są na Karkandzie. Ileż bym dał za obejrzenie dobrego FM, w którym roli głównej nie gra medyk, a np. grenadier lub mechanik wymiatający z pompką, w dodatku na mapie plenerowej, a nie miejskiej.

No latanie z pompka po zatarze to byloby cos :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:17 

Darek mix napisał(a):
Nie mówicie mi, że to nie zależy od cfg bo jak dzisiaj grałem gathera to musiałem całe magazynki ładować w przeciwników :roll:
A FragMasterowi jeden magazynek wystarcza na 3 osoby :roll:
Nie jestem na tyle głupi żeby nabrać się na Wasze mydlenie oczów :roll:
A ty weź lepiej stfu, graliśmy wczoraj gathera razem. Ja KMX, ty i twoj kolega z klanu. Staty 2-22 mówia same za siebie. Lol, mowiles takie cos : Ich sie nie da zabic, na co kmx : Są dobrzy po prostu - a wy : nie, są niezniszczalni. Daj spokoj ty nie umiesz grać a na całym magazynku to mozna i 5 osob pojechac i nie wiem co w tym takiego ELO jest. :|

Aha, ten CFG który dał Sprite - ja na nim grałem przez cały czas. To cfg kolesia z xGx|Rivo czy jakos tak nie pamietam. Hedziu, po co dawales - dzisiaj na publicach nic w nikogo nie wchodzi hahahahaha. :D Dust Dust Dust - GG. xD

A tak 4sure - odradzam na nim grać. No chyba że ktoś ma GayNeta tak jak ja kiedyś, teraz mam o wiele lepszy i może dlatego lepiej mi sie gra bez cfg ( patrz sig:/ ) Ale z drugiej strony dl i up w necie sie nie liczy tak mocno, popatrzcie na aster,. To jeden z najlepszych netów do gry, a to tylko 128kbps.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:26 

Może ja łaskawie gram w battlefield 2142 a nie w bf2?
Nie wiesz jak gram i nie możesz ocenić moich umiejetności na podstawie jednego gathera. Pozatym Ty też nie byłeś taki pr0 wiec ocb?

EDIT: Nie miałem statów 2-22 :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:29 

Darek mix napisał(a):
Może ja łaskawie gram w battlefield 2142 a nie w bf2?
Nie wiesz jak gram i nie możesz ocenić moich umiejetności na podstawie jednego gathera. Pozatym Ty też nie byłeś taki pr0 wiec ocb?

EDIT: Nie miałem statów 2-22 :roll:

Owszem moge, a sory PRZEPRASZAM : 3-22. :lol: twoj kolega podobnie - a co, ja z KMXem gralismy slabo ? No pewnie - gra 2v4 raczej jest trudna. Bo wy to tylko nejdy rzucaliście i czasami coś dobiliscie. A to ze masz uber pro cfg G Ci da, jezeli nie umiesz grac bez tego
edit: a co do twojego PM, to gralem na tym samym co podal headshot, teraz default. Naucz sie czytac ze zrozumieniem. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lip 2007, 12:37 

Sorry ale ja w bf2 gram niecały miesiąc a Ty.....
I jestem na 100% pewny, że nie miałem statów 3-22 :lol:

EDIT: Ja nie mam cfg :roll:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 160 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2