Teraz jest 1 lut 2025, 09:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 11:49 

Za 20 zeta to ja miałem oryginalnego Painkillera Black Ed z dodatkiem :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 14:11 

ja jeszcze dodam ze EF wymiata w wersji 16 osobowej, te male wersje wszystkich map sa rewelacyjne :D

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 14:42 

Meewosh47 bo on tyle normalnie kosztowal tak jak i Earth2160. No ale zatwardziali piraci czesto maja male mozdzki ;]

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 15:24 

mant3z napisał(a):
ja jeszcze dodam ze EF wymiata w wersji 16 osobowej, te male wersje wszystkich map sa rewelacyjne :D

Też mi się tak wydaje ale na 16 grałem do tej pory tylko z botami :lol: Serwer 16 stoją z regóły puste :(

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 15:29 

pasqdnick napisał(a):
mant3z napisał(a):

Też mi się tak wydaje ale na 16 grałem do tej pory tylko z botami :lol: Serwer 16 stoją z regóły puste :(

Niestety masz rację.
A szkoda, bo właśnie na mapch 16 z EF gra mi się najlepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 21:27 

Zainstalowałem wczoraj boostera i musze stwierdzić, że nie żałuje wydania tych 50 zł. Wszystko fajne, oprócz 2 rzeczy:
1) Zchrzanili trochę nowy samolot (Eurofighter). Powinnien być co najmniej 2x zwrotniejszy, żeby dorównać MIGowi. Ale to moje subiektywne odczucie.
2) Broń SpecOpsa w siłach Unii. Kto widział SpecOpsa z pistoletem maszynowym :roll: (mówie w tej chwili o grze nie o realu). IMHO jest gorszy od Speców w innych armiach.

A takto wszystko w porządku. Mapki świetne i odbrze dopracowane (chociarz patrząc pod kątem snajpowania to na Terba Quarry UE ma troche lepiej). Nowe pojazdy też są spoko.

PS: Operation Smoke Screen wymiata :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 22:02 

Przepraszam, że pytam skąd stwierdzenie, że to pistolet maszynowy tak z ciekawości?

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2006, 22:06 

PotulnY napisał(a):
Przepraszam, że pytam skąd stwierdzenie, że to pistolet maszynowy tak z ciekawości?
bo 40 naboi a to o 10 za duzo wiec to juz maszynówka :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 00:20 

HK53 jest skróconą wersją G3 więc nie wiem skąd stwerdzenie że to pistolet maszynowy. A nawiasem mówiąc jak dla mnie to chyba jest najlepszy ze wszystkich broni speców, łącznie z unlockami.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 02:08 

Eurofighter jest 2 razy zwrotniejszy tylko ze na malych predkosciach i podobnie jak j10 ma "moc" unikania rakiet - mialem sytuacje kiedy wystrzelilem do niego 6 rakiet, zeby zobaczyc co sie stanie i zgadnijcie co - trafila jedna (dodam ze juz nie mial flar)... i jeszcze jedno co zauwazylem, to ze sam prostuje kierunek lotu tzn jak np atakuje heli to musze celowac wyzej bo wiem , ze jak ustawie joya w pozycji neutralnej to samolot i tak opusci troche dziob do dolu - nie wiem dlaczego sie tak dzieje (wszelkie wyjasnienia mile widziane ;p )

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 10:22 

Wcale nie trzeba się znać na broni by stwierdzić np. po rozmiarach magazynka, że nie jest to PM (SMG) tylko karabin szturmowy (na nabój 5.56x45mm ale mniejsza z tym :D).

ps. Pasqdnick HK53 nie jest skróconą wersją G3 w prostej linii. Jest on pochodną HK33, który to jest skróconą wersją G3.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 12:26 

gracz wsiadający do EuroFighter'a = szybki i łatwy frag
i dlatego zresztą mozna nim polatać bo po stronie MECów do maszyny ci "koledzy" wsiąść tak łatwo niedadzą

odnoszę wrażenie że EA robiąc tą armię europejską chciało z niej delikatnie zakpić :evil:

HK53 poza wturnym wyglądem niejest złą bronią
ma pokaźny magazynek, zadaje 27 pkt dmg i celność na poziomie SCAR-L
tylko zoom dość słaby

szkoda żę z tych broni niezrobili trzeciej partii unlocków bo HK21 mi się spodobał i z wielką chęcią bym pobiegał z nim na karkandzie
a Benelli M4 napewno zrobiłoby furrorę wśród miłośników strzelb

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 14:55 

PotulnY napisał(a):
ps. Pasqdnick HK53 nie jest skróconą wersją G3 w prostej linii. Jest on pochodną HK33, który to jest skróconą wersją G3.

Jeśli Maniek jest kuzynem Franka, a Franek kuzynem Zdziśka to Ździsiek jest kuzynem Mańka.
Przecież to na jedno wychodzi. Unowocześnili odrobinę konstrukcję, pozmieniali trochę części. A nową nazwę nadali bardziej dla celów marketingowych niż dlatego że jakoś specjalnie się różni.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 15:32 

pasqdnick napisał(a):
PotulnY napisał(a):

Jeśli Maniek jest kuzynem Franka, a Franek kuzynem Zdziśka to Ździsiek jest kuzynem Mańka.
Przecież to na jedno wychodzi. Unowocześnili odrobinę konstrukcję, pozmieniali trochę części. A nową nazwę nadali bardziej dla celów marketingowych niż dlatego że jakoś specjalnie się różni.

człowieku co ty pieprzysz ?!
HK53 to skrócona wersja karabinu szturmowego o kalibrze 5.56x45 NATO - ta sama amunicja co w M16, F2000, M4, L85 czy FAMASie
a MP5 jest pistoletem maszynowym zasilanym 9mm Parabellum

to są bronie o kompletnie innym przeznaczeniu!

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2006, 16:03 

Dobrze, już dobrze przpepraszam za moją niewiedzę panowie specowie :lol: I tak ten karabin szturmowy jest dla mnie najgorszy 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2