Teraz jest 5 mar 2025, 20:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 01:18 

kurczę nie było mnie zaledwie miesiąc nie zaglądałem na forum i nie grałem w żadną z serii BF'a wchodzę na forum i co widzę :?: nic nowego znowu syf to się robi żenujące :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 07:41 

JAKUBASS napisał(a):
kurczę nie było mnie zaledwie miesiąc nie zaglądałem na forum i nie grałem w żadną z serii BF'a wchodzę na forum i co widzę :?: nic nowego znowu syf to się robi żenujące :evil:

Jak dla mnie to zasluga dziwnych Panow modow. Kiedy pojawi sie jakis nowy orginalny i wesoly temat jak np. "Typy graczy w bf2" autorstawa Red'a to niewiedziec czemu zaraz zamykaja.

Natomiast kiedy dochodzi do samosadow typu ten a ten to cziter bo jedzie mnie hiper pro jak chce, nie robia kompletnie nic... A jak wiadomo takie tematy to zawsze jeden wielki flame.

Ciekawe jakimi kryteriami kierowano sie przy wyborze modow i kto ich wybieral, cos mi sie widzi ,ze chodzi o date rejestracji ....

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 08:41 

Cytuj:
"Metz Pro cheater"
oczywiscie nie urazam nikogo ale gralem przeciwko Coshise i przeciwko Metzowi i musze powiedziec ze ten drugi lepiej gra i wiecej head-ow mu wchodzi, wiec skoro Coshise jest przedstawiony jako cheater co z innymi lepszymi ktorzy grają niby na default uzywają czegos oprocz Pro kart graficznych itp?

Eddie wiesz czemu nikt nie wrzuca na Metz'a? Bo on byl na Lan Party 23-24 czerwca 2007 i pokazal to samo co na offlanie moze i nawet wiecej. Cala ekipa Sofu i Drievnych byla u niego na chacie i mogla zobaczyc jak Metzu sobie heady strzela. Coshise juz nie pamietam jaka mial wymowke, ale nie pokazal sie na lanie a jak sadzi wszystkim heady ze wszystkich broni pokolei i jest bardzo przewidywalny kto jak chodzi to mozna miec podejrzenia, co nie?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 10:19 

Picek co do twojego meczu z tamtym klanem (a.Dogs). To raczej nie sa cheaterzy po prostu jest to dosc silny klan (pare razy sie gralo z nimi gathera albo gdzies), a to ze was jechali to raczej juz nie ich wina :P

A co do tematu to juz sie robi żenada zaraz wszyscy na wszystkich zaczną jechać (jezeli juz nie zaczeli) tylko przez jedna osobe. Skoro on ma to w dupie to czego wy sie plujecie. Swiata nie zmienicie (a juz na pewno nie piszac na tym forum) wiec darujcie sobie. "Adminy" zrobia co uwazaja i tyle. A jak to wam nie daje spokoju to se wejdzcie na GG i pogadajcie moze wam ulży.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 11:14 
Spamer!

Grubber{PL} co ty brałeś :lol: :?:

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 11:31 

Mowilem mu zeby skonczyl z tymi Bobofrutami ale on nadal swoje xD!

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 11:34 

Grubber...przedawkowales bobofruta...? O_o
Nie mam pytan xD
Rajzon ten kot chyba Ciebie podczas walki przedstawia ;p
No offence

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2007, 11:39 

taaa... tak niewiecej wygladam jak strzelam bo Metz'a bo nic w niego nie wchodzi :lol: :lol: :lol: i krzycze "Gin Ty ...!!!!" :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Strefa czasowa: UTC + 2