siena napisał(a):
niby po co ludziom pokazywac demo (za darmo) zeby zobaczyli iz gra u nich nie bedzie chodzic? niech sobie kupia gierke i sami sprawdza ze sie nie da:) kasa i tak wpadnie a o to chodzi, bo teraz raczej malo firm developerskich robi gry zeby ludziom sie podobaly. wazne zeby mialy najnowsze efekty graficzne wysrane spod igly tekstury a miodnosc... moze przy okazji:D KASA KASA KASA;) a gowno w dobrym papierku sie dobrze sprzedaje (nie mowie tu w kontekscie BF2 ale ogolnie rynku gier ostatnimi czasy)
Demo ma wyjść 16 czerwca,czyli dzień przed europejską premierą,także będziesz miał możliwość sprawdzenia jak gra działa na twoim kompie.Ja np odrazu wiem że będę grał ze wszystkimi detalami na low,gdyż wyższe ustawienia nie wchodzą w gre,zwłaszcza że moja karta graficzna to GF3 a procek to Athlon 1,7.Jedyna rzecz jaka mnie ratuje to ramy,dzieki którym mam nadzieje będe miał możliwość pograć płynnie na detalach low(1 GB DDR Twinmos 400 Mhz).
Niestety,takie jest życie,producenta nie interesuje czy ty masz kase na nowego kompa czy też nowe komponenty do niego,jedyne co go interesuje to jak dużo kasy zarobi na grze.Osobiscie też żałuje że nie będzie mi dane pograć na max ustawieniach w BF2 i rozkoszować sie jego wspaniałą grafą ale co zrobic ?,niema kasy na części i tyle.