Teraz jest 14 maja 2025, 22:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 345 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2005, 09:33 

No :!:,w końcu wiadomo kiedy ma wyjść gra.

Jeśli chodzi o demo to nie wiem czemu ale jakoś czarno to widze.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2005, 10:21 
Redaktor Battlefield.pl

Yaro napisał(a):
To data premiery potwierdzona przez rzecznika prasowego z EA Christiana Teichmanna.
Jest tez pare zdan na temat latania. Mysliwce beda trudne do opanowania , co osobiscie mnie cieszy.

Koniec dominacji Bombera? :P :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2005, 14:16 

niby po co ludziom pokazywac demo (za darmo) zeby zobaczyli iz gra u nich nie bedzie chodzic? niech sobie kupia gierke i sami sprawdza ze sie nie da:) kasa i tak wpadnie a o to chodzi, bo teraz raczej malo firm developerskich robi gry zeby ludziom sie podobaly. wazne zeby mialy najnowsze efekty graficzne wysrane spod igly tekstury a miodnosc... moze przy okazji:D KASA KASA KASA;) a gowno w dobrym papierku sie dobrze sprzedaje (nie mowie tu w kontekscie BF2 ale ogolnie rynku gier ostatnimi czasy)

PostNapisane: 5 maja 2005, 17:58 

Tey mam pytanko moze mi ktos powiedziec kiedy bf2 ukarze sie w polsce na PC. napiscie na gg 3710893

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2005, 18:19 

Teoretycznie powinien ukazać się 17 czerwca a praktycznie to kto wie

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 03:45 

siena napisał(a):
niby po co ludziom pokazywac demo (za darmo) zeby zobaczyli iz gra u nich nie bedzie chodzic? niech sobie kupia gierke i sami sprawdza ze sie nie da:) kasa i tak wpadnie a o to chodzi, bo teraz raczej malo firm developerskich robi gry zeby ludziom sie podobaly. wazne zeby mialy najnowsze efekty graficzne wysrane spod igly tekstury a miodnosc... moze przy okazji:D KASA KASA KASA;) a gowno w dobrym papierku sie dobrze sprzedaje (nie mowie tu w kontekscie BF2 ale ogolnie rynku gier ostatnimi czasy)

Demo ma wyjść 16 czerwca,czyli dzień przed europejską premierą,także będziesz miał możliwość sprawdzenia jak gra działa na twoim kompie.Ja np odrazu wiem że będę grał ze wszystkimi detalami na low,gdyż wyższe ustawienia nie wchodzą w gre,zwłaszcza że moja karta graficzna to GF3 a procek to Athlon 1,7.Jedyna rzecz jaka mnie ratuje to ramy,dzieki którym mam nadzieje będe miał możliwość pograć płynnie na detalach low(1 GB DDR Twinmos 400 Mhz).

Niestety,takie jest życie,producenta nie interesuje czy ty masz kase na nowego kompa czy też nowe komponenty do niego,jedyne co go interesuje to jak dużo kasy zarobi na grze.Osobiscie też żałuje że nie będzie mi dane pograć na max ustawieniach w BF2 i rozkoszować sie jego wspaniałą grafą ale co zrobic ?,niema kasy na części i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 09:52 

Producenta interesuje jaki sprzet mają gracze....z tym że bierze pod uwage sprzęt swojego najlepszego klienta czyli AMERYKANÓW ORAZ EUROPĘ ZACHODNIĄ ( generalnie kraje wysoko rozwinięte w dosłownym tego słowa znaczeniu-- więc nie kojarzyć z naszym krajem :wink: ).... a to że paru tam Polaków nie ma jeszcze sprzetu do grania w to..... jest niestety mało interesujące z punktu widzenia globalnego 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 12:07 

Ambo, nie chce Cię straszyć, ale EA w wyganiach wyraźnie zaznaczyli, że gra nie będzie chodzić na kartach z serii GeForce poniżej 5xxx :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 16:23 

rogI napisał(a):
Ambo, nie chce Cię straszyć, ale EA w wyganiach wyraźnie zaznaczyli, że gra nie będzie chodzić na kartach z serii GeForce poniżej 5xxx :?

Możecie mi jasno powiedzieć czy gra mi ruszy czy też nie?,bo jeśli chodzi o te wszystkie bajery graficzne związane z kartami to troche do tyłu z tym jestem.

128 MB video card (must support 1.4 shaders) -> Czy to oznacza że gra nie odpali sie na kompie bez karty obsługującej shadery 1.4 ?

Nawet mi nie mówcie że sie za cholera nie odpali bo chyba zawału dzisiaj dostane.

Ostatnio edytowano 6 maja 2005, 16:33 przez (NeW)Ambo, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 16:30 

No ja juz dostałem... posiadam ge force 4 :(

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 18:29 

nomek napisał(a):
No ja juz dostałem... posiadam ge force 4 :(

Ale wtopa -> "Life is brutal" :D :P.

LoL,smiech na sali normalnie,a podobno gierka wcale nie miała mieć takich dużych wymagań,a tu sie okazuje że na low nawet na GF3 nie będzie można zagrać :cry: :cry: :cry: .

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 20:42 

Ambo nie zapomnij, że na zachodzie GF3 to tak jak u nas riva;) Trochę inny świat niestety:/

Cytuj:
Q: Can you give us a definitive answer as to what the system requirements are?
A: Minimum System Requirements are 1.7 GHZ CPU, 512mb of RAM, Video card that supports 1.4 shaders. That is Geforce FX and higher, Radeon 8500 and higher. (Geforce 4 Cards will not work).
Recommended System Requirements are 2.0 GHZ to 2.5 GHZ CPU, 1gig of RAM, Video Card that supports 1.4 Shaders.

NIestety :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 21:15 
Moderator forum

Ale to normalna kolej rzeczy - pisałem już nie raz że niedługo zaczną się pojawiać gierki, które ze względu na szerokie zastosowanie w nich shaderów pow. 1.2 nie będą działać na GF4. Zmieniajcie panowie karty, bo niedługo nic nowego nie zobaczycie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 22:22 

Hiehiehieh ja mam GeForce6800, która nie obsługuje Pixel Shader 1.4 :D <JOKE> Kurde po niecałych dwóch miesiącach GPU do wymiany - :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 maja 2005, 22:55 

9200SE>GF4Ti 4600;)...

download 3Danalizer i do boju;) moze ruszy z zielonymi texturkami;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 345 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2