Teraz jest 23 cze 2025, 05:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 02:19 

:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 03:13 
Redaktor Battlefield.pl

Mylisz sie Turek, zgodnie z polskim prawem ma prawo brac oplaty z korzystanie z _jego_ domeny jakkolwiek sie ona nazywa.

Druga sprawa jest w swietle polskiego prawa dyskusyjna.
Powolywanie sie na tytul gry i znak zastrzezony przez EA jest co najmniej nie uczciwe, ale niekoniecznie kolega lamie prawo. Co najwyzej sad karze zdjac logo EA i BF2 ze strony - choc w to watpie;)

Oprocz domen *.gov nie ma zastrzezonych.
Wiec kto pierwszy ten lepszy.

UPDATE
Rzuciliscie sie na niego jak sepy:) Ma chlopak polot niech cos robi, nowe nie znaczy gorsze. Chce, ma srodki, moga byc dwa serwisy BF w Polsce.
Konkurencja to naprawde pozytywne zjawisko.

UPDATE 2
Nie mam konta u tego pana i narazi enie zamierzam :mrgreen: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:28 
Maskotka BF.pl

Koleś, mam pytanie, po co Ci serwis z bf2 ? rozumiałabym gdybyś był wielkim fanem tej gry i chciał ją rozreklamować, ale z Twoich postów jasno wynika, że ta gra aż tak Cię nie pociąga...poza tym nie jesteś w stanie sam tego porowadzić i liczysz że ktoś zrobi to za Ciebie, a Ty będziesz tylko trzaskał kasiorkę... może znajdź sobie inną domenkę i nas nie wkurzaj, ok?

Sorka za być może trochę ostrą formę tego posta, ale się troszkę zdenerwowałam... (nie wiem czy zauważyliście, ale już coraz mniej przeklinam :twisted: :wink: :oops: może coś ze mnie jeszcze będzie :roll: :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 09:44 

@supelek: poczytaj GW tam był bardzo artykuł który jasno pokazywał co się dzieje w podobnych sytuacjach...

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 10:00 
Redaktor Battlefield.pl

TuReK napisał(a):
@supelek: poczytaj GW tam był bardzo artykuł który jasno pokazywał co się dzieje w podobnych sytuacjach...

A co ma sie dziac?
Ja sie tu dobrze czuje :P
Dla mnie domena na ktorej jest nasza strona i forum mogla by byc w domenie trollownia.pl i tak bede tu wchodzil:)
Nie nazwy, a ludzie tworza to co do tej pory sie udalo stworzyc.
Zachwoujecie sie jak dzieci - ja dostalem zoolty cukierek a ona czerwony bede plakal;)
No dajcie zesz spokoj;)
Chce chlopak nie _sobie_ robi;) Ja go goraco dopinguje :lol:
A battlefield.pl sadze ze sie przed kazda konkurencj obroni. A wiecie dlaczego? Bo jestescie WY! :) (ku*a ale wazelina;) - mam sie komu podlizywac?;))

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 10:07 

supelek napisał(a):
TuReK napisał(a):

A co ma sie dziac?
Ja sie tu dobrze czuje :P
Dla mnie domena na ktorej jest nasza strona i forum mogla by byc w domenie trollownia.pl i tak bede tu wchodzil:)
Nie nazwy, a ludzie tworza to co do tej pory sie udalo stworzyc.
Zachwoujecie sie jak dzieci - ja dostalem zoolty cukierek a ona czerwony bede plakal;)
No dajcie zesz spokoj;)
Chce chlopak nie _sobie_ robi;) Ja go goraco dopinguje :lol:
A battlefield.pl sadze ze sie przed kazda konkurencj obroni. A wiecie dlaczego? Bo jestescie WY! :) (ku*a ale wazelina;) - mam sie komu podlizywac?;))

tia ;) niech ci bedzie mnie chodzilo o to zeby wyjasnic o co tu chodzi :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 12:27 

Cytuj:
Koleś, mam pytanie, po co Ci serwis z bf2 ? rozumiałabym gdybyś był wielkim fanem tej gry i chciał ją rozreklamować, ale z Twoich postów jasno wynika, że ta gra aż tak Cię nie pociąga...poza tym nie jesteś w stanie sam tego porowadzić i liczysz że ktoś zrobi to za Ciebie, a Ty będziesz tylko trzaskał kasiorkę... może znajdź sobie inną domenkę i nas nie wkurzaj, ok?
Oceniasz mnie na podstawie 3 postow czy jestem fanem tej gry czy nie, to smieszne.Tylko dltego ze wyskoczylem z nikad od razu jestem krytykowany za to ze smiem stworzyc stronke o tej grze,bezsens.Chce to zrobie nie to nie,moja sprawa.O nic cie nie prosze ,o zadna kase mi nie chodzi.Nie bede pisal jak bardzo kocham ta gre i udowadnial komukolwiek,ze zasluguje na miano fana i mam prawo zrobic strone o grze.Stworze co bedzie mi sie podobalo.Nikim nie zamierzalem sie wyreczac,po prostu wiecej ludzi wiecej moze(bedzie trzeba to sam to zrobie).Nie znasz mnie,nie wiesz co robie wiec daj sobie spokoj z takimi sadami.Wcale nie zamierzam konkurowac ze stronka battlefield.pl ,a wrecz przeciwnie.Chce gre rozreklamowac i ulatwic nowym graczom dostep do informacji, a jezeli komus sie nie podoba ze moze powstac nowa stronka o jak najbardziej trafionej domenie to juz jego sprawa. Nie jestem jeleniem ktory pogral w BF1942 u kumpla pare godzin i teraz sie napalil na serwis.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 16:17 
Oldboy Battlefield.pl

chcesz pomoc? zrob forwarda na http://www.battlefield.pl
a newsy pisz tu.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 16:38 

Zrób swój serwis i wogle się tym nie przejmuj co ini mają na ten temat do powiedzenia. Po prostu nie którzy są zazdrośni.
Może być drugi serwis może być 4 a nawet i 5 i co stego.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 17:29 

***ALIEN*** napisał(a):

to ze nikt tam nie zagladnie :P

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 17:52 

***ALIEN*** napisał(a):
Zrób swój serwis i wogle się tym nie przejmuj co ini mają na ten temat do powiedzenia. Po prostu nie którzy są zazdrośni.

powiedział co wiedział

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 18:03 

UzA napisał(a):
***ALIEN*** napisał(a):

to ze nikt tam nie zagladnie :P

zaglądnie z ciekawości ;] ja bym na miejscu tego pana dogadał się z bf.pl itp itd, i zmienił troszkę engine strony coś pododawał coś pousuwał ! ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 18:06 

***ALIEN*** napisał(a):

A może być i 10. Tylko po co one komu? Żeby się kolegom w przedszkolu pochwalić, że się założyło? :lol: Żeby pisać to, co zostało już na oficialnym serwisie napisane? Przecież scena nagle nie przeniesie się na tamte serwisy tylko dlatego, że to bf2.pl czy coś w tym stylu :roll: Nie lepiej mieć jeden dobry, który wszyscy znają, a nie 100 małych domenek o tym samym? Ale jakby co, to powodzenia :wink:

UPDATE: nie zauważyłem wcześniejszych postów na ten temat :oops:

Ostatnio edytowano 5 cze 2005, 18:11 przez Lesio13, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 18:08 

@vicky - a gdyby on sobie nawet kupe robil to tobie nic do tego. Kupił domene - jest jego. Jak sobie kupisz domene vicky.pl i bedziesz umieszczala zdjecia zwieraczy to tez masz prawo.

A że EA moze sie przyczepic to juz inna sprawa...

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2005, 18:10 

W sumie to czemu miałby nie nawiązać współpracy z bf.pl? Naprawdę ludzie - nie mieszajcie się w czyjeś prywatne sprawy! Jeśli chce coś zrobić, żeby NAPRAWDĘ rozreklamować tą grę i przybliżyć troszkę jej treść zwykłym graczom TO NIECH TO ZROBI. Prawa tym nie zlamie, jesli nie posluzy sie zastrzezonym znakiem ktorejs z firm, w tym wypadku EA - jak na razie nie widze takiego :lol: bo mi sie nie otwiera :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2