Teraz jest 5 gru 2024, 04:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 17:00 
Moderator forum

calavero napisał(a):
Jestem ciekawy jak sytuacja ulozy sie w ladderze polskim.. i gdzie wyladują nowe klany.. gdzie klany przeniesione z AA ;)... a gdzie |FS|, enclave, PRGK, SPQR, T.reserve, Wilda, KGW, EJW, g0, UKF...

... i Snickers. Zapomniałeś o Snickersie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 18:49 

zapomniales o nas brachu :D:D:P BoH tez gra :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 19:44 

Ja dolacze do pierwszego posta jeszcze jedna prosbe, mianowicie chodzi o to ze niektorzy gracze bardzo lubia szbko zabrac mysliwiec i uzyc go jako srodka transportu, podleciec nim np. w okolice lotniskowca i wyskoczyc na spadochrnonie...to jest dla mnie po prostu szczyt lamerstwa i widzialem kilku polakow tak grajacych...n/c nie mowiac juz o ludziach ktorzy zabija cie nozem w plecy zeby dobiec do mysliwca a potem wpadaja nim do wody bo nie wiedza jak to dziala...

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 20:07 

Ale można by taki mecz zorganizować dla rozwiania wątpliwości klan AA vs BF. Sprawa by się wyjaśniła. Odwołania nie są przewidziane. Och żeby jeszcze ktoś to nagrywał to bardzo chętnie popatrze :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 20:19 
Moderator forum

BB napisał(a):
Ja dolacze do pierwszego posta jeszcze jedna prosbe, mianowicie chodzi o to ze niektorzy gracze bardzo lubia szbko zabrac mysliwiec i uzyc go jako srodka transportu, podleciec nim np. w okolice lotniskowca i wyskoczyc na spadochrnonie...to jest dla mnie po prostu szczyt lamerstwa i widzialem kilku polakow tak grajacych...n/c nie mowiac juz o ludziach ktorzy zabija cie nozem w plecy zeby dobiec do mysliwca a potem wpadaja nim do wody bo nie wiedza jak to dziala...

Spokojnie, to na razie tylko demko - kilka dni do wersji full. A za takie zagrania będzie na większości serwerów kick i ban za recydywe. Problem z demem taki że nie ma adminek, konsolek itd. Nikt jeszcze tego serio nie traktuje, ale jak zacznie się serio granie, to się zmieni.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2005, 20:53 

groszeka napisał(a):
Ale można by taki mecz zorganizować dla rozwiania wątpliwości klan AA vs BF. Sprawa by się wyjaśniła. Odwołania nie są przewidziane. Och żeby jeszcze ktoś to nagrywał to bardzo chętnie popatrze :lol:

Na taki mecz.. to pewnie będzie trzeba wystawić tak myśle team z 200 osob.. szkoda ze bf2 nie obsluguje 200vs200 :D.

Jezeli powstanie klan ludzi ktorzy grali w AA to bedzie mozna sprawdzic jak sobie da rade podczas ligi PL.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 11:19 

Wymieniacie tu sceny AA, CS,Q3 jako mogące nawiązać równą walkę ze starymi wyjadaczami BF. Niestety minie duzo czasu zanim, wam zagrozimy. Jest jednak jedna scena która moze zagrozić, abo nawiażać wyrównanąwalkę w miare szybko - to scena JO - Join Operation. Piloci przesiadli sie w 2 dni na maszyny BF2 i strzelają jakby sie tam urodzili. Były tamczołgi, humvie, itp, itd. Wszystkim szło sterowac. Różnił sie jednak ogromnie model strzelania - w BF2 gość nie ginie, a w JO pada po 2 kulkach. Ale wszystko do nauczenia :). Druga ogromna róznica to to iż JO było zręcznosciówką z elementami strategii, a tu jest odwrotnie.

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 11:34 
Oldboy Battlefield.pl

*CQF*Darek napisał(a):
Druga ogromna róznica to to iż JO było zręcznosciówką z elementami strategii, a tu jest odwrotnie.

Sugerujesz, że BF to strategia :?: :lol: :wink: :lol:

Jeśli napływ "nowych" wyjdzie na dobre, to czemu nie, ale jak przypłynie więcej TROLI to ... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 11:37 
Moderator forum

Ja bym to nazwal raczej Tactical First Person Perspective Shooter... Kto wie, moze ktos mnie kiedys zacytuje w EA? :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 11:57 

ja bym BARDZO chetnie zagral taki meczyk w BFa2 :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 13:19 

Mayek napisał(a):
Ja bym to nazwal raczej Tactical First Person Perspective Shooter... Kto wie, moze ktos mnie kiedys zacytuje w EA? :D

To mi bardiej pasuje do Close Combat First to Fight :).

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:32 

Coraz bardziej podoba mi się ten "powiew" :lol: . W życiu na żadnym jeszcze forum nie uśmiałem się tak jak dzisiaj na naszym forum BF'a :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:34 

ja tak samo :}

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:35 

ja tak samo :} oby wiecej nowych userow. Bo nie mam juz kogo bronic ;>

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2005, 14:43 
Moderator forum

co do powiewu świeżosci - wczoraj graliśmy (tag 1337 czy cos w tym klimacie) sparing 10 vs 10, po pierwszej rundzie zaczęły sie komentarze, ze mapa ssie, ze samoloty są do dupy bo zabijają itd, ze zupa była za słona ... po pierwszej rundzie jeden z panów nie wytrzymał i poszedł sobie. oki druga runda niewiele wniosła, bo była tak samo jednostronna jak i pierwsza - nie wiem z jakiej gry byli ci "panowie" ale na koniec komentarz był taki - "wy jesteście marni nie macie w ogóle skilla i tylko temu ze umiecie się wspierac zawdzięczacie to ze wygaliście" :lol: ja zawsze myslałem ze zgranie to najważniejsza sprawa w serii Bf ale juz od wczoraj wiem ze wcale nie !! na koniec w komentarzach było coś o lataniu o czołgach itd - wiec bardzo proszę o niep*******niu mi jak to gracze AA, ET czy innej kiszki coś zamieszają ... no chyba ze mi kawę na lotniskowcu.

PS aha i jeszcze jedno mistrzu z 1337 umów sie z Uzą na mecz 8 vs 8 bo bardzo pragniemy zaprezentowac wam naszego skilla bez samolotów - a potem juz mozecie wracac do ET...... to tyle na temat świeżości.

PS2 Lailonn - ładnie proszę, nie komentuj mojej wypowiedzi bo i tak szczam na to co myślisz faliście. Moze powiesz "mistrzu" skad sie wziąłeś i co osiągnąłes w poprzedniej grze.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2