Witam scene Bf'a
To jeden z pierwszych moich postow więc sie przedstawie
Mam na imie Tomek i tez mam 12 lat... a serio to nie pękajcie nie należe do napalonych 13 latków uprawiających wioche na serverach
Gram w Bf'a od "czarnych czasów" (jak to niektórzy tu nazwyją) czyli od momentu obniżenia jego ceny do 39zł
BF2 od razu mi przyadł do gustu tak więc z miejsca już miałem partię zarezerwowaną w komputroniku
No i zaczynają się schody:
Standardowy temat WYMAGANIA -> OSIĄGI
Wiem że już ich było tysiące (dlatego nie zakładam nowego tematu) - gwarantuje że wszytskie przeczytałem ale spotkałem się z różnymi opiniami
Specjalnie do BF2 (ach te wymogi) pożyczyłem od kumpla GeForce 6800 (ten bez wentylatora - only pasywne chłodzenie). Z tego co mi wiadomo jest to mocniejsza karta niż mój Radek 9600 PRO
Do tego mam 1 GB DDR w dualu (2X512) na szynie 333 no i procek Athlon 2500 XP.
Wszystko mam na medium, dynamic shadow wyłączony, AA na X 2, rozdziałka 1000X800 (nie pamietam dokladnie tych numerów rozdzielczości)
No i problem w tym że gra mi czasem skacze.
Wiem że grafika jest tu bardzo wymagająca ale to chyba mała przesada, z tego co czytałem to na mediumie nie powinienem mieć problemów.
Dodam tylko że specjalnie na potrzeby BF2 kupiłem nowy dysk i zainstalowałem WIN XP także system jest "czysty"
Nie wydaje wam się że powinienem mieć lepsze osiągi??
Za podpowiedzi z góry dziękuje.
pozdro