Teraz jest 29 lis 2024, 06:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 01:56 

DarthPrivate napisał(a):
Niestety praktyki te sa stosowane rowniez przez niektorych polakow :x Nie mam zadnych screenow i dowodow, ale niektorzy w ciekawy sposob zdobywaja odznaczenia.

Heheh ale każdy siedzi cicho 8) Dowody zdobyć jest bardzo łatwo, ale po co? Lepiej Niemców pokazywać... :lol: Dobra pora skończyć ten temat - EA zrobiła z tymi ludźim to, co miała zrobić - pousuwała im konta.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 03:45 
Moderator forum

tak i teoria spiskowa Dartha po raz kolejny zapączkowała - nie masz screenów nie masz nic. No chyba ze mowisz o sobie .... ale ja też niestety nie mam screenów ze tak robisz ale słyszałem od jednego kolesia co słyszał od swojego szwagra ze jego brat widział to podobno ze ktoś z nickiem Darth czy jakoś tak, bił sobie staty.

PS. ja tak sobie robię medale, codziennie po 4 h , bo muszę plan wyrobić i wiecie co sram na to co kto o tym myśli bo nie chce mi sie latac pól roku po punkty i medaliki za zabijanie nożem czy inne pierdoły, niestety nie mam luksusu wakacji i możliwosci grania 12 h na dobę. Darth jak masz z tego powodu problem to napisz do BRAVO tam cię wysłuchają.

PS2 Zresztą i tak ligi nie dopuszczają grania z dodatkowymi giwerami klanówek, to już w ogóle nie kumam o co caly problem ci co chcą niech sobie robią staty, im skill nie wzrośnie a i tak ich pojedziecie w meczu. To co ze beda mieli 19084508934059 punktów ? płacą za punkty ze się tak o to rzucacie ?

dobranoc

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 04:11 

Dobranoc :lol:

Niektórzy się podniecają fajnym znaczkiem przy Nicku, ale to są już szczególne przypadki... :lol: Albo taki Bagsy na przykład - na niczym nie zależy mu bardziej niż na tym, żeby być lepszym ode mnie :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 08:12 

No cóż jak wcześniej było napisane są ludzie i parapety...
Ja tam na szczęście mam nawyki z ET i dla mnie liczą się statystyki zdobywane podczas meczu, a nie jakieś tam punkciki zliczane na globalnym serwerku, dlatego takich ludzi nie rozumiem, a i sam nie mam powodu, żeby robić tak jak oni :wink:
Tym bardziej, że jak ktoś wcześniej napisał na klanówkach i tak one nic nie dają :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 09:31 

Ziom może mieć 23454124325 punktów na servie EA. Wchodzisz i jedziesz go jak chcesz i czym chcesz. Punkty nie świadczą o zdolnościach danego gracza.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 09:46 

ale odblokowac bronie jest fajnie...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 11:52 

Lailonn napisał(a):

Ale na ogół ludzie i tak powinni wybrać sobie jedną specjalizację i być w niej NAJLEPSZYM - przecież można to odblokować już przy 1k pkt :!:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 11:58 

Headshot napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Ale na ogół ludzie i tak powinni wybrać sobie jedną specjalizację i być w niej NAJLEPSZYM - przecież można to odblokować już przy 1k pkt :!:

Ja tak zrobilem. Odblokowalem bron medyka i tylko nim siekam. Zdaza sie ze zmienie ale med mi sie podoba najbardziej. To leczenie ludzi...
Tylko zazwyczaj gine kiedy lece z pomoca

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 12:02 

Ja się zupełnie zgadzam, ale aby mieć wyrobione zdanie narazie siekam na lanie i chce sprawdzić kim gra mi się najlepiej :wink:
Potem odkryje broń i pozostanie mi się tylko do niej przyzwyczaić 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 13:20 

[Night]MaX napisał(a):
tak i teoria spiskowa Dartha po raz kolejny zapączkowała - nie masz screenów nie masz nic. No chyba ze mowisz o sobie .... ale ja też niestety nie mam screenów ze tak robisz ale słyszałem od jednego kolesia co słyszał od swojego szwagra ze jego brat widział to podobno ze ktoś z nickiem Darth czy jakoś tak, bił sobie staty.

PS. ja tak sobie robię medale, codziennie po 4 h , bo muszę plan wyrobić i wiecie co sram na to co kto o tym myśli bo nie chce mi sie latac pól roku po punkty i medaliki za zabijanie nożem czy inne pierdoły, niestety nie mam luksusu wakacji i możliwosci grania 12 h na dobę. Darth jak masz z tego powodu problem to napisz do BRAVO tam cię wysłuchają.

PS2 Zresztą i tak ligi nie dopuszczają grania z dodatkowymi giwerami klanówek, to już w ogóle nie kumam o co caly problem ci co chcą niech sobie robią staty, im skill nie wzrośnie a i tak ich pojedziecie w meczu. To co ze beda mieli 19084508934059 punktów ? płacą za punkty ze się tak o to rzucacie ?

dobranoc

Ojej Max, znowu objechales Darthika. Ojej, zaraz pójde i sie rozplacze. Ale jestem wdzieczny, ze cokolwiek napisales bo teraz przynajmniej wiadomo w pewnym stopniu o kogo chodzi.

PS. Jak wam nie przeszkadza zdobywanie ze tak powiem "na lewo" odznaczen to nie potepiajcie tego na forum.

PS2. Ja mam w glebokim powazaniu gowniane statsy i gowniane medale. Gdyby mi na tym tak cholernie zalezalo to zapierdzielalbym non stop z G3 lub L85A1 lub innym gownem.

PS3. A to do Bravo napisze: "Prosie paniiiii, makśś mnie obraził"

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 14:08 

Mam olbrzymią radochę i dumny jestem z graczy statsiących na maksa. Pełen podziw za wytrwałość. GG Panowie!
W dupeczce mam durne pomysły EA. Dlaczego durne? System rankingowy przyjęty przez EA jest badziewiaty. Tracksy były lepsze, bo zakładały "degradację" gracza. Tutaj można być skończoną lamą w stopniu marszałka polnego. Tyle.

PS: Kompromitowało sie traksy, teraz kompromituje się ranki. Z dużą przyjemnością :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 14:27 
Moderator forum

boby7[PL] napisał(a):
Tracksy były lepsze, bo zakładały "degradację" gracza. Tutaj można być skończoną lamą w stopniu marszałka polnego. Tyle.

Zgodzę się z przedpiscą.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:20 

Chyba z przedmówcą :lol:

Ja tam wolę obecny system punktowania. Spaść zawsze można - wystarczy, że zabijasz swoich. A to, że nie odejmuje pktów za niski KDR, czy coś to tylko PLUS, bo mniej statsiarzy dzieki temu jest (ale jednak sa...)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:34 

mam teamkill 77 - co zrobić skoro gross czasu gram commanderem a nie zawsze można grać z myślącymi ludźmi

co do progów, chce szybko dojść do 10k bo choć specjalizuje się w spec0ps to dla zabicia czasu pomykam snajpą i pół calówka byłaby jak znalazł

Tytuł:
PostNapisane: 9 lip 2005, 15:40 

Przecież wystarczy odrobina dobrej woli żeby grać uczciwie...Zaraz się tutaj dowiemy od niektórych , że cheaty nie są takie złe... albo że piracka wersja jest też OK.
Na tym forum jest mnóstwo osób które oszukują nabijając sobie statsy , ale to i tak wyjdzie przy okazji meczu czy spara bo co z tego , że jeden czy drugi mają wysokie rangi i 25 000 pkt. i przy tym np. stosunek zabić nozem do śmierci 250:0 , a na pierwszym meczu dadza się jechać tak jakby zaczeli grać w grę przed chwilą...
A najbardziej wkurza to , że tak robią starzy wyjadacze scenowi , którzy zamiast dawać dobry przykład nowym graczom , na samym starcie OSZUKUJĄ !!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2