[Night]MaX napisał(a):
tak i teoria spiskowa Dartha po raz kolejny zapączkowała - nie masz screenów nie masz nic. No chyba ze mowisz o sobie .... ale ja też niestety nie mam screenów ze tak robisz ale słyszałem od jednego kolesia co słyszał od swojego szwagra ze jego brat widział to podobno ze ktoś z nickiem Darth czy jakoś tak, bił sobie staty.
PS. ja tak sobie robię medale, codziennie po 4 h , bo muszę plan wyrobić i wiecie co sram na to co kto o tym myśli bo nie chce mi sie latac pól roku po punkty i medaliki za zabijanie nożem czy inne pierdoły, niestety nie mam luksusu wakacji i możliwosci grania 12 h na dobę. Darth jak masz z tego powodu problem to napisz do BRAVO tam cię wysłuchają.
PS2 Zresztą i tak ligi nie dopuszczają grania z dodatkowymi giwerami klanówek, to już w ogóle nie kumam o co caly problem ci co chcą niech sobie robią staty, im skill nie wzrośnie a i tak ich pojedziecie w meczu. To co ze beda mieli 19084508934059 punktów ? płacą za punkty ze się tak o to rzucacie ?
dobranoc
Ojej Max, znowu objechales Darthika. Ojej, zaraz pójde i sie rozplacze. Ale jestem wdzieczny, ze cokolwiek napisales bo teraz przynajmniej wiadomo w pewnym stopniu o kogo chodzi.
PS. Jak wam nie przeszkadza zdobywanie ze tak powiem "na lewo" odznaczen to nie potepiajcie tego na forum.
PS2. Ja mam w glebokim powazaniu gowniane statsy i gowniane medale. Gdyby mi na tym tak cholernie zalezalo to zapierdzielalbym non stop z G3 lub L85A1 lub innym gownem.
PS3. A to do Bravo napisze: "Prosie paniiiii, makśś mnie obraził"